• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

benim de bir hafta sonra Allah'ın izniyle:KK51::KK51:evet soracak çok şey var ama kuzucuğumu gördükten sonra hepsi aklımdan uçup gidiyorr:KK48::KK48::KK48:

:KK48: hahah ben de aynıyım dr a gitmeden onu sorcam bunu sorcam diyorum kızımı görünce aptallaşıyorum bişey sormadan çıkıyorum :KK48:

bu arada kızlar nasıl geçiyor günleriniz :KK46:

Kızlar bugun ayrıntılı utrasyonumuz ve doktor randevumuz vardı .. Cok şükür cok guzel gecti hersey normal dendi rahatladım cok . Yalnız benım Nazlı fıstık bi turlü yüzünü göstermedi .. Ellerıyle yızunu kapattı hep .. Ama hersey normal dendiği için ona üzülmedim bile .. Yarım saat sonra tekrar girdim yıne el suratta :) doktora gitmeden saglık ocağında kan ıdrar tahlilleri yaptırdık .. B12 eksikliği çıktı bunun için iğne verdi doktor ..
gözün aydınn canımmmm:nazar::nazar:
bunlar anlaşmalı yaa nerdeyse çoğumuzun bebişi yüzünü gösterme taraftarı değil, doğuma saklıyolar galiba güzelliklerini,yirim onları benn :KK68:

:KK48: hahah ben de aynıyım dr a gitmeden onu sorcam bunu sorcam diyorum kızımı görünce aptallaşıyorum bişey sormadan çıkıyorum :KK48:

bu arada kızlar nasıl geçiyor günleriniz :KK46:
bu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yok:KK70:iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın??

bu kuzucuklar bizi kendilerine aşık edip duruyorlar ama bize bir pas verdikleri yok:KK70:iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın??
çok şükür bizde iyiyiz
evet haklısın benim kız da ne zaman gitsk dr abisine hep yüzükoyun yatıyo abisi zorla uyandırıyo ama hanfendi beni rahatsız etmeyin modunda hep ama şimdiden gece hayatı var :D akşam olunca hep kop koplarda :D

ben de bilgisayardan giriyorum da düzelmedi mi acaba diye merak ettim...ee ne var ne yok??
düzelecek gibi değil,site yenilendiğinde giriyodu şimdi hata veriyo hiç girmiyo:KK22:
ne olsun sıcakdan bunalım takılıyorum,güya buralar 3 gün yağışlı ama dün az bi yağdı hemen açtı hava,şimdi de aşırı bunaltıcı

düzelecek gibi değil,site yenilendiğinde giriyodu şimdi hata veriyo hiç girmiyo:KK22:
ne olsun sıcakdan bunalım takılıyorum,güya buralar 3 gün yağışlı ama dün az bi yağdı hemen açtı hava,şimdi de aşırı bunaltıcı
dün yazmıştım burda da yağıyordu sözde hava serinlemişti ama ben malesef yine sıcakkk:KK61:bugün burda da hava bunaltıyor birazz yaa:(

ben de 23. haftadayım. bana da henüz ikisini de yapmadılar. bahsi bile olmadı. bu hafta tetenozu sormayı düşünüyorum. çünkü herkes bu haftaya gelmeden yaptırmış. hatta 2.dozdan bahsedenler vardı. geç kaldık galba.

bende daha aşımı yaptırmadım. sağlık ocağını aradım şimdi bana tek doz olacağını ve 20-35 haftaları arasında istediğimiz zaman yapabiliriz dedi. şeker yüklemesi için geldiğinizde aşınızıda yaparız tekrar tekrar gelmemiş olursunuz dedi. tek dozmuş ama 2 kere yaptıranlar nasıl oluyo anlamadım.

Tünaydin hanımlar.
Dün artık doğum yapacagim doktora kontrole gittik oglusumun (yusuf'umun)
Kilosu 450gr boyu 23cn sizce nasil gelisimi
1 yas 2aylik bir kizim var onun yuzune yemek yiyemiorum rahat rahat yavrumun gelisimini engellemesinden korkuyorum gelisimi nasil sizce?

iyi canım senle günlerimiz aynı bende geçen hafta girdim detaylıya banada 400 gr 24 cm demişti. gayet iyi meraklanma

Arkadaslar tetanozla ilgili bilgiyi bana da saglık ocağı vermişti . Hatta ben doktoruma gottıgımde sen bılırsın yaptırmayabılırsin dedi ama bu forundakılere ve çevredekilere sorunca yaptırmaya karar verdim 21.hsftamda ilk dozu yaptık .. Bügünde randevum vardı 25. Haftamda seker yüklemesi yapılacak .. Sizde tavsiyem saglık ocağında kaydınız yok ise yaptırın ben cok memnunum saglık ocağından da ..

ya canım ben aradım şimdi bana 35inci hafataya kadar yapılabilir zaten tek doz olacak dedi. ne farkı varki acaba? kafam takıldı şimdi

Back
X