- Konu Sahibi enise_enise
2014 şubat ayında aşılama yaptıracaklarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2014 şubat ayında aşılama yaptıracaklarrrr![]()
6 şubat iğneye başlıyorum, 22 şubat aşılama💃
kızlarrrrrr aşılamamIn 4. günü...günler çok uzun yaa:18:
aşılaman hayırlı olsun canım inş hayırlı haberlerini de alırız![]()
İnşallah enise.Allah dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..gelsin kuzucuklar![]()
aşılaman hayırlı olsun canım inş hayırlı haberlerini de alırız![]()
inş canım ya rabbim herkezin kucagını doldursun ben de aşılama yolundayım klomen ve climen içiyorum çarşamba günü yumurtalarım büyümüşmü diye bakılcak inş bi aksilik çıkmaz.bi sorum olcak ilaçları kullandıktan kaç gün sonra aşılama yapılıyo:18:
Ilacı verdikten 10 gün sonra gel dedi bana dr um.kontrolde tek yumurta olduğunu söyledi ve ovitrelle igne verdi catlatma icin.ignenin saatini bile dr belirledi.kendi kendimi igneledim :) 36 saat sonrada aşılama oldum.benimde ilk aşılamam ve Rabbimden dilerim son olur.acısız ağrısız ama sonrasında aman kıpırdamıyım aman bişey var mı icimde acaba hissi çok yorucu.psikolojik olarak yıpratıcı.insallah tek seferde alırız bebişlerimizi kucağımıza![]()
![]()
Amin insallah Allah görüyor.insallah seninde kolay geçer en zoru beklemek zaten.Rabbim yüzümüzü güldürsüninş rabbim büyük dualarımızı kabul eder inş bende merakla bekliyorum aşılama günümü![]()
Amin insallah Allah görüyor.insallah seninde kolay geçer en zoru beklemek zaten.Rabbim yüzümüzü güldürsün
amin inş dua edelim birbirimize olur mu canım![]()
Tabiki canım benim. Ben kendime her dua edişimde Rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldur diye ekliyorum.bundan böyle senin adınıda eklerim dualarıma.sende beni eklersen ismen daha iyi olur inşallah[/Qrabbim bütün isteyenlere ve başta sana hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inş
![]()
amin inş dua edelim birbirimize olur mu canım![]()
Tabiki canım benim. Ben kendime her dua edişimde Rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldur diye ekliyorum.bundan böyle senin adınıda eklerim dualarıma.sende beni eklersen ismen daha iyi olur inşallah[/Qrabbim bütün isteyenlere ve başta sana hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim.kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inş
![]()
günaydın enisecim.dün test yaptım ilk hüsranımı yaşadım.tabi çok erken test için ama duramadım işte.daha 3 test var geride.regle kadar peyderpey yaparım artık.sen ne yaptın nasıl gidiyor?
günaydın enisecim.dün test yaptım ilk hüsranımı yaşadım.tabi çok erken test için ama duramadım işte.daha 3 test var geride.regle kadar peyderpey yaparım artık.sen ne yaptın nasıl gidiyor?
günaydın canım acele etmeseydin keşke ama işte insan dayanamıyo ki bi türlü rabbim büyük ya bizimde kucagımızı doldurucaktır inş allah yardımcın olsun.bende napıyim işte ilaçlara devam ediyorum çarşamba günü gidicem yumurtam büyümüşmü diye sabırsızlıkla bekliyorum işte inş büyümüştür şimdi sabah akşam çarşamba günümü bekliyorum o gün herşey belli olcak dua et bana kardeşim lütfen![]()
günaydın canım acele etmeseydin keşke ama işte insan dayanamıyo ki bi türlü rabbim büyük ya bizimde kucagımızı doldurucaktır inş allah yardımcın olsun.bende napıyim işte ilaçlara devam ediyorum çarşamba günü gidicem yumurtam büyümüşmü diye sabırsızlıkla bekliyorum işte inş büyümüştür şimdi sabah akşam çarşamba günümü bekliyorum o gün herşey belli olcak dua et bana kardeşim lütfen![]()
Allahım yardımcın olsun enisecim.Allah yüreğinin attığıyla yüzünü güldürsün arkadaşım.insallah Allah hayırrlı evlatlar nasip etsin bize...
Allahım yardımcın olsun enisecim.Allah yüreğinin attığıyla yüzünü güldürsün arkadaşım.insallah Allah hayırrlı evlatlar nasip etsin bize...
inş canım benim çok sagol güzel dileklerin için![]()
mrb arkadaşlar bende bu cuma inşallah 2. aşılamamı olacağım hayırlısı bakalım heyecanlıyım.bugün yumurtalarıma baktık 4 tane çok iyi yumurtam varmış.nasipse Rabbim izin verirse olur inşallah.....
inş Allah nasip eder allahım bu dertle sınamasın kimseyi haberdar edin bizi sonuçtan ki bize de umut olsun