2014 bebiş anneleri buraya

fcm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
143
18
18
38
Merhabalar kızlar
2014 yılında doğan çocuklar neden huysuzlar
sorunlarımızı burda paylaşalım

Benimki de ğek huylu sayılmaz :) ama bence asıl gerekçe 2014 doğumlu sıpalarımızın yaklaşık 2016 itibari ile 2 yaş sendromuna girmiş olmaları. Biz ocak doğumlu olduğumuz için o süreci atlattık, 2 buçuğa daha sakin ilerliyoruz. Bugün pedagoguyla randevumuz vardı; başka bi sendrom falan olcaksa söyleyin de haberimiz olsun dedim, yok dedi :)))))

Benimki de ğek huylu sayılmaz :) ama bence asıl gerekçe 2014 doğumlu sıpalarımızın yaklaşık 2016 itibari ile 2 yaş sendromuna girmiş olmaları. Biz ocak doğumlu olduğumuz için o süreci atlattık, 2 buçuğa daha sakin ilerliyoruz. Bugün pedagoguyla randevumuz vardı; başka bi sendrom falan olcaksa söyleyin de haberimiz olsun dedim, yok dedi :)))))
Bizde 30 nisanda doğduk ama hep mızmız bir kız

aynı benim kızım
o kadar huysuz,mızmız k,
şu aralar her şeyi ağlayarak yaptırma isteği de var
çişi de öğrenmek istemiyor :(

çiş için pedagogumuz ödül tablosu yaptı bize. renkli bir kağıdın üstüne çiş yapan çocuk resmi, biraz ilerisine de lunapark (yahut çocuğunuz ne ile motive olursa) resmi yapıştırdı. Altına da iki kutu yaptı. iki kere çişini tuvalete yaparsa lunaparka gideceğinizi anlatın dedi. ben de henüz uygulamaya geçmedim ama bakalım ne olacak :)
mızmızlık çok doğal, çocuklarımızın en çok "ben" dediği dönem. artık fiziksel yeterliliklerinin de farkında oldukları için bir nevi özgürlüklerini ilan ediyorlar aslında. çalışmıyorsanız bol bol aktivite yapmanızı öneririm. çocukla beraber kaliteli zaman geçirmek en faydalısı. bu anlamda yeterince tatmin olmadıklarında daha mızmız oluyorlar. bedensel olarak da tatmin olmaları için bol bol dışarı çıkarmak lazım, parklara, imkan varsa oyun gruplarına vs... evde de ip üzerinde yürümek, basit jimnastik hareketleri yapmak, ufak toplarla beraber oynamak vs gibi aktiviteler hem enerjilerini yönlendirmek hem de kaba motor hareketlerini geliştirmek için çok faydalı.

Benim kızım çok cabuk sıkılan bir kız o yüzden pek aktivite yapamıyoruz

Kızlar çıldırmak üzereyim konu da açtım az önce, önümüzdeki ay 2 olacak ve bende sabır kalmadı. Bu kadar yaramaz olunur mu ya, bir daha asla çocuk falan doğurmam ben

Kızlar çıldırmak üzereyim konu da açtım az önce, önümüzdeki ay 2 olacak ve bende sabır kalmadı. Bu kadar yaramaz olunur mu ya, bir daha asla çocuk falan doğurmam ben
Psikolaga git canım ne gibi yaramazlığı var.
Yaptığımız o kdr çok yanlışlar varmışki kitapları okuyunca çok pişman oldum

Psikolaga git canım ne gibi yaramazlığı var.
Yaptığımız o kdr çok yanlışlar varmışki kitapları okuyunca çok pişman oldum

hiç bir yerde durmuyor, bana da vuruyor kendi yüzüne de vuruyor ve yolda yürürken elimi tutmak istemiyor. bebek arabasındayken ağzına parmaklarını sokup kendini kusturuyor. gerekli gereksiz her zaman ağlama krizlerine giriyor ve yerlere atıyor kendini.
ben sosyoloğun zaten pedagog arkadaşlarıma danıştım ama zaten onların tavsiyelerini uyguladığım ve sonuç alamadığım için gerginim.

Bazı şeyler teorik olduğu için sonuç alınmıyor. En iyi bilgiyi çocuğu bu tür sorunlar yaşayan anneler verdiğinden merak ediyor nasıl aştıklarını

Benim kizimda 2014 aralik dogumlu cook zor bi bebekti dogdu dogali ve hala devam simdilerdede zaten istaksizdi iyice gitti hicbisi yemek istemiyor ve bu yeme olayi beni hasta ediyor...

Merhaba. Benim kızım da 2014 şubat doğumlu..hic huysuz değil. Aksine cok uyumlu bi kız. Cok neşeli cok konuskan arkadaş canlısı...hep mutlu .. Tuvalet egitimini de bayramda basladim 3 gunde tamamladik cok şükür. Bayramın 3. Günü artik hic altina yapmayan bi kizim vardı..annecim hic altima yapmicam ben büyüdüm abla oldum dedi ilk basladigimiz andan itibaren.istahi da yerinde. Bugun tarttim 15.9 kilo geldi. Boyu 92 cm.

Kizlar bende ekim 2014 annesiyim prensesim 2 yasina az kaldi insAllah siz neler yapiyosunuz yada basladinizmi tuvalet egitimine kizimi sIk sIk oturturyorum klozete masAllah yapiyo ama cisini yaptikdan sonra anne cisss diyo

Back
X