Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 ekim anneleri istanbul avrupa yakasında önerilen hastane ve doktor tavsiyeleri?
kontrol için gittiginiz hastane ve doktor isimlerini paylaşalımki birbirimize fikir olur belki ben tahlillerimi çapada yaptırıyorum ancak özelde bir doktor belirleyemedim kendime
ben avcılarda özel bir muayenehaneye gidiyorum. Türkan Hanım doktorumun ismi. şimdilik gayet de memnunum. sana neresi yakın bilmiyorum ama arkadaşlarımın önerdiği mesela zeytinburnu avrasya hospital de özgür hanım var. istersen bir araştır.
neden kimse paylaşımda bulunmuyoki
hepimizede fikir olur arkadaşlar doğumu hangi hastanede düsünüyorsunuz doktor tavsiyeleriniz benim gibi hala doktor arayışı içinde olanlar için fikir olcaktır
ekim annelerii hangi hastanede doğum yapıyosunuz karar verdinizmi haydin paylaşalımda fikir olsun özel güngören hastanesini yada esenler avicenna yı düsünüyorum fikri olan varmı bu iki hastane icin
canım ben medicalparka gidiyorum. fatihte. memnun muyum dersen? doktorum fena değil. ayşegül sofuoğlu. ilgileniyor. ama çok hastası var.
bu yüzden aklımdaki soruları 5 dakikada sorup çıkmam lazım. bu hissi sevmedim. ama doktorun tecrübesi, beni rahatlatması iyi. ne diyim, aslında bi kaç doktor deneyip en iyisine karar vermek lazımmış bu süreçte. gerçi ben denedim ama evime yakınlığı açısından ve beni rahatlatması açısından Ayşegül hanımdan memnunum.