2014 Ekim anneleri

Yabanadogru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
5.031
1.121
198
35
Merhabalar. 2014 Ekim ayında hayırlısıyla anne olacak adaylar gelin buraya konuşalım dertleşelim, dertlerimizi paylaşalım. Benim doğumum Allah kısmet ederse Eylül sonunda gerçekleşecek. Ekim'e daha yakın olduğu için buradayım. Dün doktora gittik vajinal ultrasonla görebildi keseyi karından ultrasonda gözükmedi. Normal mi sizce? Bol bol yat dinlen gerekmedikçe ayağı kalkma dedi. Acık sarı akıntım oluyor zaman zaman. Kızlar korkuyorum ya yaşayan varmı böyle seyleri. Ve bazen kasıklarımda ağrı oluyor. Sizde ne tür değişiklikler var?

Bir ben miyim2014 Ekim ayında bebeğine Rabb'imin izni ile kavuşacak olan :19:

merhaba kızlar bende ekimde 2. bebeğimi dünyaya getirecem Allahın izniyle topikde cok az kişi var ekim anneleri yokm u başka

merhaba kızlar bende ekimde 2. bebeğimi dünyaya getirecem Allahın izniyle topikde cok az kişi var ekim anneleri yokm u başka

Aslında başka bir tipik daha var. Ben heyecandan o toprağı görmeden burayı acmış bulundum :)

bende varım ama daha erken benim test günüm pazartesi mesela ben bu kadar sabırsız olmasaydım daha öğrenmemiş olurdum :9:

Aa elifcim sende buraya yazmışsın :) ben diğer torpili görmemiştim, heyecanla bu topiği açmıştım :)) ama kıskanmadım değil hani keske bende erkenden öğrenseydim bu sevinçli haberi.

Aa elifcim sende buraya yazmışsın :) ben diğer torpili görmemiştim, heyecanla bu topiği açmıştım :)) ama kıskanmadım değil hani keske bende erkenden öğrenseydim bu sevinçli haberi.

inşallah sağ salim büyütelim bebişlerimizi :emir_bebek: :emir_bebek: ben biraz önce kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak ne zaman keseleri göreceğiz çok heycanlıyım :52:

inşallah sağ salim büyütelim bebişlerimizi :emir_bebek: :emir_bebek: ben biraz önce kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak ne zaman keseleri göreceğiz çok heycanlıyım :52:

Ay hadi bakalım sonuçtan haberdar et beni de olurmu merak ettim şimdi ben de cok cok :)) 29 undaydı sanırım senin regli tarihin keseni de bence 3-4 gibi görürsün tahminimce ama sende hersey çabuk gelişiyor bi de bakmışsanız 29 unda once görürsün :)

Ay hadi bakalım sonuçtan haberdar et beni de olurmu merak ettim şimdi ben de cok cok :)) 29 undaydı sanırım senin regli tarihin keseni de bence 3-4 gibi görürsün tahminimce ama sende hersey çabuk gelişiyor bi de bakmışsanız 29 unda once görürsün :)

inşallah canım ya benim için ne kadar erken o kadar iyi meraktan çatlıyorum zaten her kontrolden sonra resim isteyip albüm yapacağım :46: sen gördünmü keseni ?

Son düzenleme:
inşallah canım ya benim için ne kadar erken o kadar iyi meraktan çatlıyorum zaten her kontrolden sonra resim isteyip albüm yapacağım :46:

:46: hehe onu bende yapacagım hayırlısıyla. Ilk resmimiz mevcut suanda ablası :)) ay ben en cokta cinsiyeti için heyecanlanıyorum. 3 aya bir gelsekte öğrensek hemen :1:

merhaba sanırım bende ekim annesi olacağım sat 19 aralık henüz keseyi göremedik inşallah yarın görüceğiz.kızlar sizinde ara ara kasıklarınızda agrılar oluyormu bende şişlik var ve gaz sancısı gibi ara ara vuruyor bu durum beni korkutmaya başladı sizce normalmi

merhaba sanırım bende ekim annesi olacağım sat 19 aralık henüz keseyi göremedik inşallah yarın görüceğiz.kızlar sizinde ara ara kasıklarınızda agrılar oluyormu bende şişlik var ve gaz sancısı gibi ara ara vuruyor bu durum beni korkutmaya başladı sizce normalmi

AA canım benimde sat 19 gecesi, 20 Aralık diyorum ben ama :)) bende de var aynı ağrı bende bir strese herkese sordum buradaki :)) bide akıntım bazen acık sarı oluyordu korku ve stres içindeydim hep ama buradaki arkadaşlar sağolsunlar beni rahatlattı. Zaten doktoruma da sormuştum hersey normal demişti. Sende sıkma canını hersey normaldir :) aynı günlerde ilerliyoruz şikayetlerde benzer :))

ister istemez insan korkuyor tam bir buçuk senedir uğraşıyorum ilk kez bu ay klomen kullandım ve tuttu çok mutluyum ama korkmaktanda kendimi alamıyorum.benimde beyaz bi akıntım var bembeyaz kokusuz yarın doktora onuda sorayım ah yarın bi olsa şu keseyi bir görsem :)

ister istemez insan korkuyor tam bir buçuk senedir uğraşıyorum ilk kez bu ay klomen kullandım ve tuttu çok mutluyum ama korkmaktanda kendimi alamıyorum.benimde beyaz bi akıntım var bembeyaz kokusuz yarın doktora onuda sorayım ah yarın bi olsa şu keseyi bir görsem :)

Kokusuz olması sorun değilmiş zaten canım sıkma kendini sen bende acık sarı geliyor bende dediğim gibi panik yapmıştır simdi rahatım cok şükür :) beni de haberdar et olurmu merak ederim ben. Oo kesin görürsün keseyi biz gecen hafta gördük ama alttan bakınca görebildi belki seninki karından gözükür artık

Kokusuz olması sorun değilmiş zaten canım sıkma kendini sen bende acık sarı geliyor bende dediğim gibi panik yapmıştır simdi rahatım cok şükür :) beni de haberdar et olurmu merak ederim ben. Oo kesin görürsün keseyi biz gecen hafta gördük ama alttan bakınca görebildi belki seninki karından gözükür artık

sende benim gibi sigara içiyormuşsun sanırım ne yaptın bırakabildinmi ben çok zorlanıyorum :)

sende benim gibi sigara içiyormuşsun sanırım ne yaptın bırakabildinmi ben çok zorlanıyorum :)

Evet ne yazikki içiyorum :(( canım yarım saattir çekiyor gidip içermiyorum suan için. Dayanmaya çalışıyorum ama nereye kadar? Napcaz ya nasıl bırakcaz?

ben öğrendiğimden beri içip içmemek arasındayım yani çok kriz vurduğunda bir iki nefes çekip bırakıyorum yanı günde yarım sigara bile değil. sigara aklıma geldikçe suve açık çay içiyorum ne bilim geçiştiriyorum umarım tamamen bırakabiliriz

Back
X