• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Ben Samsun medical park da Muhterem Akdeniz hocama yaptırdım 5yillik evliyim ilk tüp bebek denemem çok şükür başarılı oldu Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu 2 aralikta transferim yapılmıştı ocağın 8inde kalp atışları için gitcez hayırlısı ile..:KK47:
Hayirlisi olsun canım. rabbim kucagina almayı nasip etsin bu duyguyu bizede tattirsin cnm

E="acelyacicegi, post: 38618391, member: 629575"]Hayirlisi olsun canım. rabbim kucagina almayı nasip etsin bu duyguyu bizede tattirsin cnm[/QUOTE]
Amin arkadaşım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhabalar aramiza hosgeldin. tüp bebek merkezi araştırırken, özellikle embriyologlar ve doktorunuzu iyi araştırın. hastannin eve canlı bebek götürme oranına bakın. iyi bi merkez bulur bulmaz, doktora zaman kaybetmeden muayene olun.. insaallah bebisini kucagina alırsın canım
biraz geç cevap verdim kusura bakmayın ankarada centriumda recai hocaya yaptırdım çok şükür ilk denememde olumlu sonuç aldık allah nasip ederse ikiz bebeklerimiz olcak rabbim isteyen herkesin kucağını en kısa zamanda doldursun

Back
X