• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

]Tesekkurler dondurulmus degil canim benim ilk denememdi cok sukur nasip oldu bugun de duyduk kalp atisini Allah her isteyene nasip etsin

Hadi gozun aydin sag sal8m kucagina almayida nasip etsin rabbim

Canim tekrar hayirli olsun yarinda biz gidicez kalp atisi duymaya banada dua et ,Allah saglikla tamamina erdirip kucagiza almayi nasip etsin

Hadi bakalim sanada hayirli olsun yarin bende kalp atisi icin gidicem insallh hepimiz mutlu ayriliriz hastaneden :)

Esmacim naptin.merak ettim
Canim 6 gittim kontrol etti 9 mm olmus rahim kalinligin dedi iyiymis simdi jele basladim yarin ignem var birtane estrofeme devam dedi pazartesi transfe var saatini arayip bildiricekler adet olmazmisim cunku lucrin depat adet olmani engeller dedi hersey yolunda dedi kismet artik kasim ayindaki hastalarimin 10 tane tup bebekten 1 tanesi negatif oldu dedi insallah benimde pozitif olur insallah sen ne yaptin yarin kacta gidicen ay insallah sende keseyi gorursun

Canim 6 gittim kontrol etti 9 mm olmus rahim kalinligin dedi iyiymis simdi jele basladim yarin ignem var birtane estrofeme devam dedi pazartesi transfe var saatini arayip bildiricekler adet olmazmisim cunku lucrin depat adet olmani engeller dedi hersey yolunda dedi kismet artik kasim ayindaki hastalarimin 10 tane tup bebekten 1 tanesi negatif oldu dedi insallah benimde pozitif olur insallah sen ne yaptin yarin kacta gidicen ay insallah sende keseyi gorursun
Ayy yaşasın ya cok şükür o 10 kisiden.biride benim cnm insallah seninde olacak super pazartesi buyuk gun dwmek nerde oturuyosun

Ayy yaşasın ya cok şükür o 10 kisiden.biride benim cnm insallah seninde olacak super pazartesi buyuk gun dwmek nerde oturuyosun
Fatihte oturuyorum oyle valla bakalim pazartesi insallah hersey yolunda gider insallah bende guzel bir pozitif alirim evet 10 kisiden biri sensin seninde yarin guzel haberlerini bekliyorum canim

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olur canım

mrb kızlar benim de dün transferim oldu şimdi evdeyim sonuç bekleyeceğim artık hayırlısıyla gerçi günler geçmek bilmez artık ama buna da şükür dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Canim insallah tutunur bebislerin sana rabbim pozitif sonuc almani nasip etsin insallah benimde yarin olcak kismet olursa insallah

Kizlar Allah yardimciniz olsun insallah sizler de hayirli haberlerler alirsiniz.rahat olun hersey yoluna girer.

Herkese hayirli geceler diyorum yeniyim burda ve ilk tüp bebek denemesi yaptık arkadaşlar transferim 2aralik da yapıldı bugün 8.gunum hastaneye gittim iğnem vardı onu vurunmak için ve duramadim kan verdim sonuç 8.gunde 12.5 çıktı sizce nasıl bilen varmı şimdiden tesekkurler. .

Kizlar son durumlariniz nasil bi anda herkes cekildi bir kenara kotu durumda olan kimse yoktur umarim.kalp atislarini duyacak birkac arkadas vardi noldunuz bir sorun yoktur insallah.

kızlar slm aranıza yeni katıldım 5 senelik evliyim 3.5 yıldır çocuk istiyoruz bir sürü tedavi ve aşılama sonrası olunlu sonuç alamadık kasımın 15 inden sonra ankarada tüp bebek için tedeviye gitcem henüz karar veremedim doktor direk tüp bebek mi der onuda bilmiyorum ama bana önerebileceğiniz ii bi tüp bebek merkezi varmı artık vakit kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Başladınız mi bilmiyorum ama Ankara da yaşayanlara Ankalife tavsiye edilir, deneyenler memnun bilginiz olsun

Back
X