2014 ekim-kasım-aralık ayı hastane öneri ve fiyat

huzunlu_melek

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
131
5
68
İzmir
Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım.benim gibi araştıran ve bu konuda sıfır bilgisi olan hamişlere bir el uzatalımmı?

Hangi doktor :

Hangi hastane:

doktor ücreti:

Hastane ücreti:

Doğum ücreti:

Sigortanız :

hadi ama hanımlar....43 kişi konuyu okumuş ama tek bir katılım bile yok...bilgilerimizi paylaşmak bu kadarmı zor geliyor...belki vereceğiniz bir bilgi ihtiyaç sahibi biri tarafından okunup size allah razı olsun ile geri dönecektir.değmezmi yani ?

Ben de hastane ve doktor arıyorum. İstanbul Avrupa yakasında. Yardım lütfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben de bursada ilgili güleryüzlü ve abla şefkati gösteren bir doktor arıyorum...Bursa için memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz, hastasıyla ilgilenen rahatça soru sorabileceğiniz güleryüzlü hastayı bilgilendiren doktorlar tavsiye eder misiniz?

Kızlar ben de bursada ilgili güleryüzlü ve abla şefkati gösteren bir doktor arıyorum...Bursa için memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz, hastasıyla ilgilenen rahatça soru sorabileceğiniz güleryüzlü hastayı bilgilendiren doktorlar tavsiye eder misiniz?

işini iyi yapmadıktan sonra napıcaksın güleryüzlü doktoru canım
tabiki doktorun sıcaklığı önemli ama
biz gebelerin ihtiyacı olan ilk şey, işini iyi yapan senide bebeginide iyi takip eden doğru bilgilendiren doktorun olması
yoksa masaya oturmuş gelene agam gidene paşam diyerek
hiç yok yere gülücük satan doktoru kim napsın.
doktor dediğin ciddi olsun ama yeterki işini çok iyi yapıyor olsun bunu unutma.
güleryüzlü olupta işini iyi yapmayan doktora rast gelen ben, sana bunu tavsiye ediyorum

Birkac hastanenin dogum ucretlerini ogrendim. Isterseniz onlari paylasayim.

Camlica medicana
Doktor ucreti 75 (bayan doktorlar 85)
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450

Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35

Normal dogum konusunda yardimci olamiyorm cunku ikiz bebek bekledigim icin sezeryan olucam. Hastane ve doktor konusunda karar veremedim. Bu gidisle evime yakin olan medicanayi secmek zorunda kalicam sanirim. Aslinda gonlum medipolde ama riskli gebe ile ilgilenicek bir doktor bulamadim. Banada doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.

işini iyi yapmadıktan sonra napıcaksın güleryüzlü doktoru canım
tabiki doktorun sıcaklığı önemli ama
biz gebelerin ihtiyacı olan ilk şey, işini iyi yapan senide bebeginide iyi takip eden doğru bilgilendiren doktorun olması
yoksa masaya oturmuş gelene agam gidene paşam diyerek
hiç yok yere gülücük satan doktoru kim napsın.
doktor dediğin ciddi olsun ama yeterki işini çok iyi yapıyor olsun bunu unutma.
güleryüzlü olupta işini iyi yapmayan doktora rast gelen ben, sana bunu tavsiye ediyorum

Tabi ki de Tecrübeli, bilgili olması, işini iyi yapması benim ve bebeğim için çok önemli...onu yukarıda yazmayı unutmuş herhalde :)) sıcakkanlı, güleryüzlü, olması da ayrı bir şey tabi...Teşekkürler. ..

Camlica medicana
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450

Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35

Normal dogum konusunda yardimci olamiyorm cunku ikiz bebek bekledigim icin sezeryan olucam. Hastane ve doktor konusunda karar veremedim. Bu gidisle evime yakin olan medicanayi secmek zorunda kalicam sanirim. Aslinda gonlum medipolde ama riskli gebe ile ilgilenicek bir doktor bulamadim. Banada doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.
paylaşımınız için çoktşkler.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı :nazar: :emir_bebek:

Camlica medicana
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450

Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35

canim senin doğum ne zaman? Doktorun kim? Bende orda dogurmayi düşünüyorum. Normal dogum istiyorum. Zehra hanim icin iyi diyorlar ama karar veremedim ona mi gitsem sibel hanima mi? Bu arada ben 29. haftam bitmek uzre.

canim senin doğum ne zaman? Doktorun kim? Bende orda dogurmayi düşünüyorum. Normal dogum istiyorum. Zehra hanim icin iyi diyorlar ama karar veremedim ona mi gitsem sibel hanima mi? Bu arada ben 29. haftam bitmek uzre.

Ben 26. Haftamdayim daha once zehra hanima gittim ama hic ilgilenmedi benim riskli gebelik ikiz ama kendisi cok rahat davrandi. Ben simdi bir arkadasimin tavsiyesiyle omer faruk beye gidiyorum. Kendisinden memnunum. En azndan ilgileniyor ve bi sorun olup olmadigini arastiriyor. Senin riskli degilse zehra hanima gidebilirsin sibel hanim cok suratsiz diye duydum. Birde hospitaliumdan gelen bahar besenide cok begeniyorlar. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

Ben 26. Haftamdayim daha once zehra hanima gittim ama hic ilgilenmedi benim riskli gebelik ikiz ama kendisi cok rahat davrandi. Ben simdi bir arkadasimin tavsiyesiyle omer faruk beye gidiyorum. Kendisinden memnunum. En azndan ilgileniyor ve bi sorun olup olmadigini arastiriyor. Senin riskli degilse zehra hanima gidebilirsin sibel hanim cok suratsiz diye duydum. Birde hospitaliumdan gelen bahar besenide cok begeniyorlar. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
canim cogu gitmiş azı kalmış seninde. Hayırlısı ile bi aksilik cikmadan aliriz insallah bebeklerimizi kollarimiza.
Su doktor olayi o kadar çok geriyor ki beni dün oturdum agladim. Bakalim zehra hanimi deniyim bi de.

Kizlar sancaktepe via hospital nukhet hanim muayene 12 lira nst 20 dogum zorunlu sezeryan +epidural ikiz 2500

Erdem cakmak emel turkoglu muayane 50 nst 15 dogum yine 2500

beylikdüzü mehtap derelioğlu Muayene ücreti 130 Tedbirli iyi bir doktor Normal doğum hakkında ne düşünüyor bilmiyorum Normal doğum savunan beylikdüzü taraflarındaki doktorlar kimler Bildikleriniz varsa paylaşırmısınız

selam, ben ilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ve şimdi 14 haftalık hamileyim acıbadem kadıköy harika hanıma gidiyorum bir sürü test istiyor sıcak bir insan ama sigortayla anlaşması olmayan bir hastane muayene ücreti çoookkk pahalı sancaktepe via hospital tuğba hanımdan randevu aldım muayene ücreti yok sadece katılım payı alınıyormuş 12 tl, telefonda normal doğum ücretinin 900 tl olduğu söylendi. medicana 2000, sancaktepe bölge 500, central 1550 bunlar normal doğum fiyatları

ben dragostaki fatih ünv. hastanesine melek hanıma gidiyorum. kendinden de hastaneden de çok memnunum. ben sgklıyım ve eşimin çalıştığı şirketin hastaneyle anlaşması olduğu için bizim için ekonomik oluyor. Ama normalde muayene ücreti sanırım 95lira.

Arkadaşlar gelin doğum yapmayı planladığınız doktor hastane ve ücretleri paylaşalım.benim gibi araştıran ve bu konuda sıfır bilgisi olan hamişlere bir el uzatalımmı?

Hangi doktor :ibrahım yanık

Hangi hastane:kordon klinik (izmir)

doktor ücreti: 200lıra

Hastane ücreti:hastane dr dahıl 600

Doğum ücreti:600 lıra

Sigortanız :
bagkur

Back
X