2014 ekim-kasım-aralık ayı hastane öneri ve fiyat

Merhaba arkadaşlar hepimizin gözü aydın:) sağlkla bebeklerimizi kucağimiza aliriz ins. Bende fatih üni. Ümraniye şubesine gidiyorum elif hanım daha önce evime yakın olduğu için medivia ya gidiyordum ama doktorum hiç tansiyon kiloma bakmıyordu değıştrdm şuanlk elif hanmdan hastaneden de memnunum ama doğum maltepedeki hastanede oluyormuş. Evim çengelköyde biraz uzak tereddütlerim var. Öneriniz var mi bildiğiniz bu civara yakın..

Arkadaşlar zeytinburnunda sante plus diye bir hastane varmış,facebookta gördüm ne kadar doğrudur bilemiyorum,muayene ücreti 12 tl,normal doğum 350sezeryan 550 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam,araştırmak lazım ama bana baya uzak...Bende şuanda hastane arayışı içindeyim sürekli doktor değiştirmek istemiyorum,doğum ücretleride almış başını gidiyor

central hospital kozyatağı
muayene ücreti sgklı 60 tl
normal doğum 1550 tl + epidural olursa 500 tl =2050 tl
sezeryan 2150 tl + 300 tl epidural = 2450 tl
yenidoğan sünnet 500 tl
suit oda farkı gecelik 200 tl.

bu fiyatlar güncel kızlar geçen hafta aldım...

Özel meltem hastanesi haznedar güngören tarafında,dün görüştüm normal doğum 300 tl,sezeryan 600 tl sgklı fiyatı.Sen jorj sgklı normal doğum 1850,sezeryan 2350 tl

acıbadem fulyada doğum yaptım bende. Doç.dr. Derya Eroğlu, genel olarak memnun kaldım ama biraz panik bi tip.
muayenesi 180 tl, doğum sezaryen 6600tl epidural farkı 800 tl nst için ayrı para almıyorlar, bide sadece kendi geceliğini götürüyorsun diğer şeyleri onlar karşılıyo.

Birkac hastanenin dogum ucretlerini ogrendim. Isterseniz onlari paylasayim.

Camlica medicana
Doktor ucreti 75 (bayan doktorlar 85)
Nst 50
Sezeryan dogum 3000
Ikiz farki 500
Epidural 450

Kosuyolu medipol
Sezeryan dogum 2850
Ikiz farki 250
Epidural 750
Doktor ucreti 75
Nst 35

Normal dogum konusunda yardimci olamiyorm cunku ikiz bebek bekledigim icin sezeryan olucam. Hastane ve doktor konusunda karar veremedim. Bu gidisle evime yakin olan medicanayi secmek zorunda kalicam sanirim. Aslinda gonlum medipolde ama riskli gebe ile ilgilenicek bir doktor bulamadim. Banada doktor tavsiyesinde bulunursaniz sevinirim.
Cnm bu fiyatlar sgklı fiyatlar mı

Bende öğrendiğim hastane bilgisini paylaşayım sizinle..
Hastane: Bezmialem vakıf greba Hastanesi
Ucret: sgkliya normal dogm ücretsiz sezeryan 500 tl
SGK yoksa sezeryan 1000 tl
Hastane güzel temiz iki kişilik odalar ve tek kişilik özel odalar var.personel ilgili güler yüzlü. Vakıf Hastanesi olduğu için yatak ücreti 30 tl+refakatçi için 10 tl.normal doğum taraftarı bir hastane.zorunlu sezeryan dışında sezeryan yok.

beylikdüzü mehtap derelioğlu Muayene ücreti 130 Tedbirli iyi bir doktor Normal doğum hakkında ne düşünüyor bilmiyorum Normal doğum savunan beylikdüzü taraflarındaki doktorlar kimler Bildikleriniz varsa paylaşırmısınız

Mehtap Derelioğlu nu kesinlikle önermiyorum. Daha 5 ayllıkken doğumun nasıl olacağını konuşup beni psikoloğa normal doğum yapamaz raporu almaya yönlendiren bir doktordur (Elinde bir deste raporu göstererek). Normal doğum neden istediğimi soran doktordur. Sezeryan da normalde de kesik var ikiside aynı, yarım saat sezeryan diyen kişidir. Beni sezeryana ikna etmeye çalışan kişidir. Eşime eşiniz normal doğum yapabilir mi sizce diyerek cesaretimi kırmaya çalışmıştır. Çok şükür sonra doktorumu değiştirip çok güzel, çok rahat şekilde normal doğum yaparak oğlum dünyaya geldi. İyiki beşinci ayda bu konuşmayı yapmışız. Kesinlikle gitmeyin. oğlum 16 aylık oldu. Bu zamana kadar hep yazacağım bir türlü yazamadım. Umarım faydası olur.

Back
X