2014 eylul/ekımde dogum yapıcak olanlar :)

Şu sıcaklarda olmasa süper olcak.kısmetse ekimin ilk haftası dediler doğumuma.arık haftalarıda karıştırıyorum :) şu an 28 ya da 29 olmam lazım. Hafta sonları bebişimle kpss kursuna gidiyoruz.hafta içi evde ders çalıyoruz.serinlik çöküncede yürüyüşe çıkıyoruz.15 inede memlekete gitcez kısmetse üç haftalığına şu sıralarda onun hazırlığı nı yapıyorum :)

Canim banada ekimin ilk haftasi dendi. Sicaklar beni çok kotu etkiliyor, bayilacakmisim gibi oluyor. Bir de doktor problemim var doktorumdan memmun degilim ama kime gidecegime karar veremiyorum. Son bir kez daha gitcem doktoruma normal dogum, suni sanci, epiziyo hakkında ne düşünüyor detaylı bir sekilde konusacam. Ona göre karar vercem. Senin cinsiyet belli mi? Benim ki kiz.

Canim banada ekimin ilk haftasi dendi. Sicaklar beni çok kotu etkiliyor, bayilacakmisim gibi oluyor. Bir de doktor problemim var doktorumdan memmun degilim ama kime gidecegime karar veremiyorum. Son bir kez daha gitcem doktoruma normal dogum, suni sanci, epiziyo hakkında ne düşünüyor detaylı bir sekilde konusacam. Ona göre karar vercem. Senin cinsiyet belli mi? Benim ki kiz.

Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım inşallah. Benimde oğlum olacak kısmetse.bende bir türlü içime sinen doktor bulamamıştım taki iki gün öncesine kadar :) bende sezeryan istiyorum. Doktorum çok güven verdi bana. Derseki normal doğum olsun o kadar korkmama rağmen onu bile denerim :) bide benim snv derdim var.27 eylülde kpssye gircem. Nasıl olacak bilmiyorum. Önce mi doğum yaparım yoksa sınavda mı belli değil :)

en önemli sey iyi bi doktor gercekten en iyi hissedebilcegin doktoru bulmani dilerim cok rahat edersin diger turlu cok zor sonucta bi can getirceksin dunyaya :49:

Şu sıcaklarda olmasa süper olcak.kısmetse ekimin ilk haftası dediler doğumuma.arık haftalarıda karıştırıyorum :) şu an 28 ya da 29 olmam lazım. Hafta sonları bebişimle kpss kursuna gidiyoruz.hafta içi evde ders çalıyoruz.serinlik çöküncede yürüyüşe çıkıyoruz.15 inede memlekete gitcez kısmetse üç haftalığına şu sıralarda onun hazırlığı nı yapıyorum :)

anldm cnm ucaklami gideceksin :)

Evet canım. Otobüsle 17 saat çekilmez valla.28 den sonra uçağa binmek için rapor istiyolarmış onuda aldım.şimdilik bi engel yok.inşallah olmazda :) sen neleryapıyorsun, nasıl gidiyor
iyi yolculuklar cNim ben su siralar halsizlikle bogusuyorum yemek yemeye bile halim yok :) :50: nerdensim bu arada

Back
X