2014 Eylül minnoşlarının ve annelerinin sorunları

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba anneler ve sevimli bebişler.
Hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı sorunları yaşıyoruz,yaşayacağız.Değişik yöntemler,fikirler sorunlarımıza çare olur belki diye açtım bu topiği.İnsan bi an geliyor "ne yapacağım şimdi ben" diyebiliyor çocuk büyütürken.Hatta anneliği ilk kez yaşıyorsanız sık sık diyorsunuzdur,şahsen ben öyleyim
Sadece bebeğimizle ilgili değil,diğer çocuklarımız,eşlerimiz,annelerimiz,akrabalarımız,işimiz,evimiz her yönde paylaşımlarda bulunursak daha akıcı oluruz diye düşünüyorum.Benim gibi kitap kurduysanız ama aynı zamanda deneyimleri es geçemiyorsanız,yeni metotlarla eski usuller arasında sıkışıp kalabilirsiniz.Zira ben zaman zaman ikilemde kalmıyor değilim.10.kez de anne olsam her bebek ve her dönem farklı sonuçta.
Minnoşlarımızı en az sıkıntıyla,doğru bilgilerle büyütmek hepimizin en büyük arzusu olsa gerek.Tabi kendimizi unutmadan
Sorunsuz olmasa da aşılabilir sorunlarımızla iyi birer ebeveyn olmak dileğiyle...

Kızım 4.ayını doldurmak üzere teyzeleri.
4-5 gündür hiç olmadığı kadar huysuz.4-5 saat kesintisiz olan ve 1-2 kez uyandığımız gece uykularımız kuşa döndü.Her saat başı ağlayarak uyanıyoruz.
Gerekli tüm kontrolleri yapıyorum.Açlık,kabızlık,gaz,masaj,oda sıcaklığı vs.. Diş de değil sorunumuz.Çünkü jel ile de sakinleşmiyor.D3 dışında vitamin de almıyoruz.Sütümüz yetmediğinde mama takviyesi yapıyoruz günde 1 kez,oda olursa.
Tüm bunlara rağmen bi sonuç alamadım.Uyku eğitimi de vermeye başlamadım daha.Hayatında değişen çok bişey de yok..Ama ne yapacağımı bilemez oldum.
Bu konuda fikri olan varmı?

Oğlum 4 aylık. 3,5 aydan itibaren herşeyi düzenli olan bebeğim yavaş yavaş değişmeye başladı. Kafkasını düzenli yapardı iki günde bir yapmaya başladı uykusu azalmaya ve huysuzlanmaya başladı ve nihayet anladık ki diş çıkarıyormuş ağrı kesiciler jeller fayda etmemeye başladı. Çok küçük olduğu için bebeklere ağır geliyor bu dönem. Bence diş çıkarıyor olsa gerek. Şimdi 4 ay 15 günlük dişleri hafif görünmeye başladı ve daha da huysuz. İnşallah bebişin de bir an önce atlatır bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…