bende başlıcam diyorum çalışmaya bi türlü olmuyoo ... mat. kötü olduğu için ilk mat. ağırlık vereceğim.. antramanlarla mat. kitabı iyi bi kitap galiba herkesde almış .. daha mı açık anlatıyoo konuları bende ihyitacın mat. var onu çalışıyım diyordum ama ... antramanlarla mat kitabı daha iyiyse ondan alayım..
Cnm evet önce matematkten başla. Ben eylülde ki önlisans kpss ye gireceğim için genelkültür dersleriyle matematği beraber yürütmeye çalışıyrum yoksa sadece önce matemtğe çalşrdım sonra öbürlerine geçerdm.... İhtyacın matematk kitabını gördüm iyi bi kitap ama şöyle söylym cnm temelin çok kötüyse eğer hani eksiyle eksinn çarpımı artı vs... vs... işlem önceliği vs... gibi temel şeyleri bilmiyorsan sorun yaşıyorsan temelden başla antremanlarla matemtk ilkokul 4-5 seviyesinden alıyor....
merhabaaaa hosgeldın bende ılk defa 2012 ye hazırlandım ama malumun olmalı fena ters kose yaptılar bızı magdurlardanım cok ıyı bı puan beklemıyorum ben ankaradayım burada atanmak demek ılk atamalarda 90 ustu sonrakıler 85 en sona belkı 80ler seklınde 90 puan ustu hedefle gırdım denemelerde tutturdum hedefle ama olmadı cok farklı bı sınavla karsılastık bende sımdıen 2014 e hazırlancam ay sonuna kadar molalıyım sonra baslıcam tarihve anayasa gercekten korkulacak dersler degıl ama mat herkes ıcın farklı durumda kıımısıne kolay kımıne zor bende mat yaparım ama zaman gerek keza son sınavda 40 dk ayırmama ragmen 10 soru komple bostu aceleden yanlısımda var gibi yaniiii yapılabılır ama pratik onemlı mat de çok çok çok soru çokkkk deneme olurrrr benceee sende yapabılırsın evlı cocuklu olarak yapacaksan daha cok azmın olacak dıgerlerınden ınan bana ablam bır kucuk cocugu varken ve dıgerıne hamıleyken calısıyorduu bende evlıyım ama cocugum falan yok ben calısmazken o calısırdı :) ama ılk kez hazırlanacaksan dershane sart gıbııı bende ılk defa bu sene gıttım dershaneye faydasınıda gordum zararınıda faydası kısa kestoırme yollar ogrendım zararı hocalar o cıkmaz bu cıkmaz bu soyle cıkar derken ösym bızı patlattı mat ve trkcede buda zararı cıkmaz dedıler calısmadık :) yada yeterınce ustune dusmedık ne sormak ıstersen cevaplamaya calısırız.
teşekkür ederim canım bende ankara dayımaslında en zoru matematik ama bu yıldan sonra türkçe den demi korkmak lazım ne herkes zor diyor ben girmedim bu yıl ilk defa bir yıl sınava girmedim diger yıllar 50 nin üstüne çıkamadım zaten ciddi bir çalışmada yapmamıştım kafama ne takılırsa soracagım zaten en önemlisi de sizlerle diyolog halinde olmam beni devamlı çalışmaya teşvik edecek diye düşünüyorum şimdi matematik kitabı alacagım bende pegam var fakat şu an için çok yararlı degil onun yanına bir iki kitap daha düşünüyorum burdan araştırdıgım kadarıyla sizlerin yorumlarına baktım antremanlarla matematik kitabını tavsiye etmişsiniz ankarada kızılayda eşim bugün bakacak almasını söyledim sonrada ihtiyaç yayınlarının kitabını almayı düşünüyorum onu daha önceden de duymuştum bir de yargı yayınları var onu da araştıcagım eger o da duydugum gibi ise onu alacagım sen hangileri ile çalışıyorsun yazarsan sevinirim matematik temelim yok degil fakat zayıf...
demek sende ankaradasın :) canım aslında en zoru turkce neden dersen herkes ortalama bır net cıkarıyor 20 uzerı ama asıl olan ve puanı costuran turkcenın 30 u bulmazsı en azından 29 olması sper olurrr , matematık çok pratıkle yapılır hale gelıyor lakınnn turkce esref saate bakar o an kafan basmadıysa basmıyor ıste ozellıkle paragraflarda. dıl bıgısı kasmıslardı bu sene artık boyle yapaaklaer bellıkı onlısans sorularını merakla beklıyorum ben bakalım onlarada bıze yaptıklarını yapacaklar mı ? ben ihtiyac dershanesıne gıttım yayınları ıyıdır ama tek yayından calısmak kotudur yargı zoru sevıyorsan ıyıdır :) moduler yayınlarını gormedım ama denemelerı bıraz kazıktır ama ıyıdır.pegem yayınları pek bı ıse yaramaz evır cevır aynı soruları bıcok yayınında gorursun fem yayınlarını ve denemelerını malum mevzudan dolayı ıhmal etmeden calısmak lazım ben tekrar dershaneye gıtsem emın ol fem e gıderımson olaylardan sonra öğrendıkkı beyazkaleme de calısmak lazımmıs bır denemesı cozmusstum cokk kazık gelmıstı scmalamıslar deyıp attımm bı dahada bakmadım bu yayına hataa etmısım :S neyse artık butun yayınlarla hasır nesır olcaz denemeler konusundada her yayının tr genelı denemelerı yapılıyor nette bazı sıteler tarayıp yayınlıyor onları ındırırp cıkartıp yapmak lazımmmm hemde kesınlıkle ben toplamda 60 kadar deneme yaptım farklı yayınlardan ama sonuc yınede husran zaman darlıgından ve turkcedekı dıl bılgılerınden (benım dılbılgısı kotudur artık ogrencem mecbur) yoksa normalde denemelerde 10 dk kadar artardı ortalama. su anda bır yayın almıyorum çunku yenı yayınlar henuz cıkmadı hemen cıkmaz yenı formata gore yenıden kıtaplar hazırlanıyor egerkı arada gecıs donemınde ders calısacaksamda fem alırım ayrıcaaa kızlarrrrr dıp kose bucak ogreneceğiz guncellerr takıp edılecek bu sene cografyada bıle guncel geldı haberler dıkkatle seyredılecek tabıkı trt haberlerı dıgerlerı koffff hadı bakalım hepimize kolay gelsın
antremanlarla matematik kitabının 1 ve 2 sin aldım başladım çalışmaya bakalım 2 kitaba ne zaman geçecegim
Goldflay, antremanlarla matematikte 13. gündeyim haftasonu kitapla yapışık gibiydim:)
tabloya ekler misin ben beceremiyorum
keyifle başlarsın ama aynı soruları yapa yapa atlamaya başlayacaksın büyük ihtimalle ama vazgeçme hepsini çöz :)
soru çözerken - miydi + mıydı diye düşünürdüm karışıtırdığım için ama bu kitaptan sonra hızlı hızlı yapmaya başladım
bende size katılmak istediğimi yazmıştım ama bakıyorum bulamıyorum silinmiş buraya yazdığım mesaj:44:
Kızlar neler yapıyorsunuz??Önlisans ve ortaöğretimden eylülde sınava girecekler yok mu aranızda Bi ben varım galiba... Benim konular anca yetişecek eylüle ama hiç deneme yapamamış olacağım matematikte yarım yamalak olacak... coğrafyadan sadece coğrafi bölgeler kaldı bi de grafik yorumu kaldı en fazla 5 gün içinde coğrafyayı bitrmeyi planlıyorum. Daha hiç yüzünü açmadığım vatandaşlık bilgisi var vatandaşlık bilgisi 15 gün sürer tahminimce.... Tarihden de inkılap tarihine başlıycam inkılap tarihide nerden bakarsan 1 ay sürer.. tarihi biraz detaylı çalışıyorum ben o yüzden beni çok oyalıyor... Bi taraftanda matematik çalışıyorum zaten... Türkçeyenin de az buçuk 1 haftalık işi var... Çok sıkı çalışmam lazım ama ramazada insan güçsüz oluyor bitkin oluyor çok verimli ders çalışamıyorum Geceleri çalışıp gündüzleri uyumayı planlıyorum başka türlü olmayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?