• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

Cnm yaşın 30 sa daha 2 kez daha B KPSS , 5 kez daha da A kpss girme hakkın var cnm:34: Sen çalş rabbim emeklerimzn karşılığını verr inşallah

amin canım inş cümlemiz karşılığını alır inş. başladım bakalım inş. çok tşk ederim sana ayrıca moral verdin valla..

merhaba kızlar bayram tatili felan derken ancak topladım kendimi 21. gün deyim bayadır yazamadım size aklım karma karışıktı derse bile adapte olamadım ama toparladım tekrar hızlı bir şekilde başladım türk telekomun sınavına girdim bu arada mülakat sonucunu bekliyorum hiç aklımda yoktu aslında eşim bir gün cv istedi 1 hafta sonra sınava girdim aynı gün sınavı geçtin buyrun mülakata aslında kurumsal ir firma ama şartları çok agır çagrı merkezine personel alınacakmış bunu bile sonradan ögrendim :9: o derece bir haberken gitim girdim sınava neyse cevap gelmedi henüz gelmeyecek belki de bende topladım kendimi kaldıgım yerden devam sizlerde iyisinizdir inşllah geçmişe bakıyorum şimdi ...

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 24.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 14.Gün
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 21. Gün
[/tr]
[/table]

.

iyi günler herkese,

bugün 25.Günü bitirmek istiyorum, yine ing. ve alm. dan gramer ve kelime çıkarma ile de devam edeceğim. dışarıda işim çok ama çalışmadan kaytarmamam lazım :10:

Cnm bizede iskoçyadan misafrler geldi onlarla ilgilendim 2 gündür kk yı açamadım... Benide davet ediyorlar iskoçyaya 6 ay kal yabancı dil öğren diyorlar ama annemle babam izin vermiyor:26: kafamı bu konu meşgul ediyor benim için iyi bi fırsat gibi geldi ama izin çıkmıo evdekilerde:26:

mrb arkadaşlar benide listenize ekleyebilirsiniz bende başladım konu çalışmaya.. matematik ilk konulardayım aklıma takılan bi soru oldu aslında yarıya kadar çözdüm ama devamını pek getiremedim... çözüm yoluna bi bakarsanız sevinirim..

x ve y negatif tam sayıdır.
x.y-15=4.y
olduğuna göre x in alabileceği değerler toplamı kaçtır...
cevap :-12

Cnm bizede iskoçyadan misafrler geldi onlarla ilgilendim 2 gündür kk yı açamadım... Benide davet ediyorlar iskoçyaya 6 ay kal yabancı dil öğren diyorlar ama annemle babam izin vermiyor:26: kafamı bu konu meşgul ediyor benim için iyi bi fırsat gibi geldi ama izin çıkmıo evdekilerde:26:

kesınlıkle bu fırsatı kacırma derım derım erasmus gıbı bısey belesten hemde oh mıs annenler ınsallah ızın verır bu gercekten guzel habermıs senın ıcın dua edıcem emın ol:54:

mrb arkadaşlar benide listenize ekleyebilirsiniz bende başladım konu çalışmaya.. matematik ilk konulardayım aklıma takılan bi soru oldu aslında yarıya kadar çözdüm ama devamını pek getiremedim... çözüm yoluna bi bakarsanız sevinirim..

x ve y negatif tam sayıdır.
x.y-15=4.y
olduğuna göre x in alabileceği değerler toplamı kaçtır...
cevap :-12

cnm ben sole buldum
y (x-4)=15
-5 -3
-3 -5
-1 -15
-15 -1
burdan y ve x-4 e sayılar verdım kafamdan 15 etmesı ıcın ve bu arada tabı x ve y negatıf olmalı dedım

burdan yazdıgım cozumu aynen yazıyorum :
x-4=-5 x-4=-15
x=-1 y=-3 x=-11 y=-1 -11+(-1)=-12 :34:

dıgerlerını neden yazmdadın dersen cnm cunku x-4=-3 olunca x pozıtıf sayı olan 1 olarak cıkıyo ortaya o zaman soruda dedıgı gıbı olmuyo ve x-4= -1 olunca da x yıne pozıtıf sayı olan 3 oluyo yıne olmuyo
cnm cok zor oldu yazmam umarım anlamıssındır :34::34:

cnm ben sole buldum
y (x-4)=15
-5 -3
-3 -5
-1 -15
-15 -1
burdan y ve x-4 e sayılar verdım kafamdan 15 etmesı ıcın ve bu arada tabı x ve y negatıf olmalı dedım

burdan yazdıgım cozumu aynen yazıyorum :
x-4=-5 x-4=-15
x=-1 y=-3 x=-11 y=-1 -11+(-1)=-12 :34:

dıgerlerını neden yazmdadın dersen cnm cunku x-4=-3 olunca x pozıtıf sayı olan 1 olarak cıkıyo ortaya o zaman soruda dedıgı gıbı olmuyo ve x-4= -1 olunca da x yıne pozıtıf sayı olan 3 oluyo yıne olmuyo
cnm cok zor oldu yazmam umarım anlamıssındır :34::34:

canım çok sağoll anladım ... yarıya kadar çözmüştüm ama devamını getirememiştim.. - / + lar işi karıştırdı biraz ama anladım şimdi sağol..

kesınlıkle bu fırsatı kacırma derım derım erasmus gıbı bısey belesten hemde oh mıs annenler ınsallah ızın verır bu gercekten guzel habermıs senın ıcın dua edıcem emın ol:54:

Cnm duaların için çok teşekkürederm... Ama malesef ailem izin vermiyor:14: çok iyi olucaktı ama fırsatı kaçırıyorum:14:

Maip cnm vatandaşlık bilgisi bitti... (ihtiyaç yayınclk ders notları) tarihten 5 ünitem kaldı:34: antremanlarla matematkte de 16. güne geldim:34:

Kızlar bi iş teklifi aldım. Ustaöğreticilk...... Ama istanbulda...... Gitmeye karar verdim kızlar ben bu annemle aynı evde duramıyorum onunlayken ders çalışamıyorum... Benim psikolojimi bozucak şeyler söylüyor... Olursa eğer gidicem kızlar:ssz:

kesinlikle kaçırma bu fırsatı, dili ülkesinde öğrenmek çok çok önemli, kaç kişi böyle bir fırsat bekler :34:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 24.Gün
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 16.Gün
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
ANAYASA: İhtiyaç Yayıncılık Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]