Günaydın kızlar sonuclarımı aldm cok şükür Allah'a ilaçlar sayesinde tsh normale dönmüş o yzden mutluym idrarmda da enfeksiyon yok arada sancı oluuor ama belki de üşüttüm gZl düşünelim gZl olsn demi ama
MRB ARKADAŞLAR DÜN DOKTORLARDAYDIM YİNE ÇOK ŞÜKÜR ŞEKERİM DİYETLE DÜZELDİ AMA ÖÇÜMLERE VE DİİYETE DEVAM AMA BAŞKA Bİ PROBLEMİM ÇIKTI SUYUM FAZLAYMIŞ NE SORUN OLABİLİR ONU BİLE DOKTORA SORAMADIM ACELEDEN BEBEĞİMİ GÖRDÜM YİNE EN GÜZEL ŞEY OYDU 38 CM VE 1300 GR OLMUŞ YAVRUMM
canım benim de böyle oluyordu doktora sordum osteocare diye bir ilaç verdi. içinde kalsiyum magnezyum ve çinko vardı sanırım. forumda da böyle şikayetleri olan arkadaşlara doktorları magnezyum ilacı vermiş. ilacı alan rahatlıyor haberin olsun
MRB ARKADAŞLAR DÜN DOKTORLARDAYDIM YİNE ÇOK ŞÜKÜR ŞEKERİM DİYETLE DÜZELDİ AMA ÖÇÜMLERE VE DİİYETE DEVAM AMA BAŞKA Bİ PROBLEMİM ÇIKTI SUYUM FAZLAYMIŞ NE SORUN OLABİLİR ONU BİLE DOKTORA SORAMADIM ACELEDEN BEBEĞİMİ GÖRDÜM YİNE EN GÜZEL ŞEY OYDU 38 CM VE 1300 GR OLMUŞ YAVRUMM
Güzellerr Bu arada ben bronşit olmak üzereydim sanırım , Sesim kısıldı , boğazlarım ağrıyordu ve öksürürken ciğerlerim sızlıyordu resmen.. sarımsaklar naneler tarhanalar faydalı ne varsa hepsini tükettim.. kocam sağolsun bebek gibi baktı bana , birkaçgün de çıkmadım yataktan bugün daha iyiyim, iyileşmeden yazmak istemedim üzülmeyin diyeaman dikkat edin üşütmeyinnn, havalar güneşli ama deli gibi esiyor.. Seviyorumm sizi
Günaydın kızlar sonuclarımı aldm cok şükür Allah'a ilaçlar sayesinde tsh normale dönmüş o yzden mutluym idrarmda da enfeksiyon yok arada sancı oluuor ama belki de üşüttüm gZl düşünelim gZl olsn demi ama
günaydın kızlarrr herkeze haftanım son gününden oglusumla biz geldikkkkk babamız dün ilk defa oglusumun tekmesini hissetdi dün biraz limoniydik kızgındım ona :26: oda oglumu kullanarak benı sıkayet ettı oda babasını desteklercesıne tum gucuyle vurdu tabı benım kız<gınlıgım gectı
Günaydın, hayırlı cumalar...
bişey sormak istiyorum, sanırım bi yerde okumuştum hamilelikte ciğer yememek lazım gibi bişey yazıyordu
siz arnavutciğeri tarzında bişeyler yiyormusunuz? olumlu / olumsuz bildiğiniz bişey var mı?
Ben ayıldıktan sonra bir kere sürgü kullanmış daha sonrasında tuvalete gitmiştim. Nihayetinde zaten kanama başlıyor, sonda rahat olmazdı herhalde...
Sonuçta ameliyatta kendinde olmuyor insan, lavmanı niye yapıyorlarsa sondayı ondan takıyorlar herhalde ...
canım benim de böyle oluyordu doktora sordum osteocare diye bir ilaç verdi. içinde kalsiyum magnezyum ve çinko vardı sanırım. forumda da böyle şikayetleri olan arkadaşlara doktorları magnezyum ilacı vermiş. ilacı alan rahatlıyor haberin olsun
[sıze=3]
kız deliii madem ne olabilir diye sormadın ne diye kötü haber diyosun
Su azlığını hep duydum ama çok olmasınıda duymamıştım hiç noluyoki acaba [/sıze]:26:[sıze=3]
amaaaaaaaaaa ufaklık iyimiş bak ooohhh kocaman maşallah [/sıze]
Canım bunu en kısa zamanda doktorunla konus,kafandaki deli soruları o yanıtlar anca her doktorun ve hastanenin teknig farklı sanırım ben gecen sene sezaryan oldum,2 yılda 3 kere ameliyathaneye girdim ve her defasında canım acimiyacagni bildigim halde 3.5 attım,ürkütücü bı havası var,ama en güzeli sezaryandi :) önce sedyeden masaya alıyorlar boynundan aşağıya yesil bir örtü çekiyorlar o esanada benim göğsüme sıcak havlu gibi bişeyler koydular bu arada çiplaksin karnına ve bacaklarına serin serin ilac sürüyorlar sondayi bebek icin narkozdan önce takmak istiyorlar ama ben taktirmadim zaten korkudan ve ilacın soğukluğundan tır tır titriyordum doktorum geldi tamam verin ilacı dedi basımda narkozcu yüzüme maskeseyi yaklaştırdı sadece,kendime geldigimde beklemeseydin elime bı düğme sıkıştırmışlar ağrın oldukça bas dediler basıp durudum belki o yüzden ağrım fazla olmadı gözlerimi açınca oğlumu istiyorum diye ağlamaya başladım ayyy cok güzeldi yaaa şimdi bunları yeniden yasayacağım bilmek heyecanlandiriyor beni
Günaydın, hayırlı cumalar...
bişey sormak istiyorum, sanırım bi yerde okumuştum hamilelikte ciğer yememek lazım gibi bişey yazıyordu
siz arnavutciğeri tarzında bişeyler yiyormusunuz? olumlu / olumsuz bildiğiniz bişey var mı?
[sıze=3]
merak ettim baktım senin için..bi sorun olacağı yazmıyo,bitek anne karnını çok sert hisseder ve nefes almakta zorlanır diyo.. Bak
[/sıze]http://www........................./2007/09/bebein-suyunun-fazla-olmasi.html?m=1
[sıze=3]
[/sıze]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=199447[sıze=3]
[/sıze]
Benimde 1 aydirfalan sol bilegim baya agriyo ilk kavanoz acinca hissettim simdi onu cok fazla kullanamiyorum doktara gitcem ama bi turlu kismet olmadi sendede varmis simdi daha cok merak ettim kalsiyumla alakali olabilirmiki bu arada annem baya zeytin yagiyla ovdu sardi sarmaladi oylece uyudum bile ama banamisin demedi
çileğim
oh yavrum gel keyfimgel iyimiş öyle çalışmak (= ben rsmen izin zamanın için tek tek gün sayıyorum ama az kaldı çom şükür bu arada senin bikelerindeki ağrı benim sağ kolumun dirseğinde var kıvırmakta bile zorlanıyorum hamileliğe bağlasammı bilemedim böyle bastırınca bile acıyo doğumdan sonra geçer inşallah cnm
Benim yeğenimde aynı sorun var canım 2 haftası kaldı kızına kavuşmaya , 2 bileği de sargıda geziyor. Dr. demiş doğumla birlikte ağrın kalmıcak diye. Allah şifa versin kemik ağrılarına katlanmak zor
yaa böyle söyleyip kıskandırmaaaa ben 19 mayısa kadar çalışıcamher geçen gün zor gelmeye başladı zaten...
bir de çok kullanırsan doğumdan sonraya rapor hakkın kalmaz haberin olsun. yıllık 40 gün rapor hakkımız var heyet raporu hariç
benimde suyum fazla olduğu zaman drum üzülme biraz bebeğin toplu olacak demişti, normal doğum düşünüyorsan azıcık dikkat edeceksin dedi. ama korkma su fazlalığı, su azlığından daha iyi...fazla olsunda eksik olmasın
bende 16 mayısa kadar çalışmayı düşünüyorum, onun içinde dinlenmem gerekiyor 37. haftaya kadar, yoksa dr erken doğum olur ve bu raporlarının hiçbir önemi kalmaz dedi. sağlıklı bir doğum yapıp eve gitmek istiyorsan bu haftalar önemli dedi. 32. haftaya kadar 10 gün daha rapor alacam, ondan sonra allah kısmet ederse, 37. haftaya kadar çalışacam. doğum iznimi doğum sonrasına saklamak için. (eğer vaktinde haziranda gelirse bebişim) benim hesaplarıma göre doğum izni 13 hafta + 2 ay yıllık izin+ 1 ay süt izni ve 1 aylık heyet raporu ile ocak ayını buluyorum, yani bu 40 günlük rapor hakkım yanacak diye kullanmak istiyorum. zaten hepsini bitirmiyorum, 22 gün kalıyor geriye.
hadi ya gerçektenmi canım başka problem olmasında öyle olsun inş doktora tekrar gittinmi kontrole peki baktımı suyuna filan canım beni 10 sonra çağırdada onun için
doktoruma sordum bende bu soruyu bırde ılkı cok rahat gectı agrı sızım olmadı arası az oldug ıcın zor gecer mı dıye sordum,senlık bısey yok dedı bu benım ısım belkı ıkı sezaryan arası az oldu ıcın 34-35 haftada suyun gelebılır dedı oda ıllede olacak bısey degılmıs gecen sene ocakta oldum tam 1.5 sene olcak arasıCanım geçen sene sezeryan oldum yazmışsın. İki sezeryan arası belli bir süre olması gerekiyor diye duymuştum. Demek ki sorun yok.
Okuyalı uzun zaman olmuştur ama sakatatlarda, ciğerde fazla miktarda A vitamini var diye biliyorum. Betakaroten Avitamini ile birleşip düşük yapabiliyormuş diye okumuştum.. Maydonozuda yemeklerde az miktarda olabilir ama çok yenince tehlikeli diye duymuştum. Kayınvalidem nane hastası, yemeklerde, kahvaltılarda naneyi eksik etmez. Kanamam olduğu zaman bizdeydi. Benimde hiç aram yoktur. Çorbalardan itelerdim. O nedenle nanenin de masum olduğunu düşünmüyorum. Maydanoz, nane, adaçayı, nar ve sakatatlara yaklaşmıyorum. Ama ilaçlarda yazdığı gibi eser miktarda nefsi köreltmek için kullanılabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?