günaydın gurbetim..aslında sebep o değilde işte..öyle...çalışıyor olmak bir yana haftanın 6 günü sabah 08:00 akşam 19:30 a kadar..dinlenmeye vs vs hiçbirşeye vaktim yok..eşimde ameliyat oldu ..ayağının üstüne basması yasak..her iş kendim görmek beni bunalttı..normal zamanda belki dokunmazdı bu kadar ama..hamile iken garip işte...
kızlar bir doığum daha var......face grubundan biri daha doğum yapmış ama bilmiyorum buradaki nickini...
face grubunun linkini yazarmısın cnm..
günaydınnnnn canım anne arkadaşlarım ve melekleri......ne güzel tatil yapıyorsunuz...biraz sonra süper kahvaltılar hazırlanır....sonra havada güzel gezmeye alışverişe çıkılır....ben işteyim malumunuz..gerçi iştede olmasam evde oturuyor olucam...eşim biliyorsunuz hala ayağının üstüne basamıyor...hamileliğimin son aygları güzel geçecek sanırdım..yanılmışım..neyse beni boşverin siz çok mutlu olun...
Günaydınnn canım, bizde yine erkenden uyandık. Bu sefer babamızıda kaldırdık o da hırsını temizlik yaparak çıkartıyor. Ev süpürüyor insanlar daha uyuyordur diyorum, onlarda uyansın diyorBu ayki alışveriş kotamızı doldurduk maaşı sabırsızlıkla bekliyoruz
İyimiymiş bebeğin durumu canım?
Kizlar merhaba beni de araniza alinnn ben de haziranin sonu da olsa haziran da doguracagim insallaaahhh. O kadar guzel paylasimlarda bulunmussunuz ki gece boyu okumaktan gozum akti 😄 kapatamiyorum da 😄
27+2 deyiz bizzz. Insallah prensesim olacak. Ben de sizin gibi heyecanla bekliyorum.
Tesekkur ederiz teyzeleri:) insallah hepimiz hayirli saglikli sekilde kucagimiza aliriz. Valla ben size bakinca hic hazirlik yapmamisim gibi hissediyorum. Dogum cantasini hazirlayan varrr elbiseleri yikayip utuleyen vaarrr ben demirbaslari aldim simdilik yatagi arabasi ana kucagi ve ne alakaysa kuvetini aldim 😄 diger hazirliklar icin anneannemizi bekliyoruz 2 hafta sonra onlari da tamamliycaz insallah. Ilk bebegim oldugu icin biraz acemilik var sanki annemsiz birsey alsam yanlis alcakmisim gibi 😄 sizi okuyunca hemen annemi ariycam dedim hele bi uyansin 😄
Slm kızlar sizlerinde eklemleri ağırıyormu ben yürüyemiyorum nerdeyse kollarımı kaldıramıyorum
hoşgeldin aramıza canım
buraya çok fazla yazmadığını söylemiş o yüzden bende nick bilmiyorum ama dün gece 11'de olmuş aniden suyu gelmiş.üstelik hiçbi sorunu problemi yokmuş.şimdide iyilermiş.. Aaay Allah yardıcısı olsun
puffff puff merhaba canım nasılsınama senide çok özlemişim hatırladın mı beni nasılsın bebek nasılll
deliiiiii hatırlamam mı kızzz hatırladım tabi,hoşgeldin..ben iyiyim şükür,köftemde iyi de asıl sen nerelerdesin kaçak?
Slm kızlar sizlerinde eklemleri ağırıyormu ben yürüyemiyorum nerdeyse kollarımı kaldıramıyorum
canım benim hoşbulduk bende kızımda çok şükür iyiyiz normal gidiyo herşeyim sorma ya neteim yok evde hafta sonuda giriyorum bzan kimse olmuyo herkesi özledim hep aklımdasınız ama ulaşmıyorum çok şeyler kaçırdım ama ne yapalım hepiniz iyi olunda arada görüşürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?