Anaaa yine o peruklu kedi :18::18:
Gunaydin ohepguzelNasilsin canim
Size de gunaydin guzel anneler
evet cnm kullanılabiliyor toplu şekilde
Sistem sağ olsun güncelleme yüzünden değiştirmedim de kaldı öyle...bi bakarım...
İyiyim canım... Uyku tutmadı canım yoksa ben şimdi koyunlarımla çitten atlıyordum ama...
Bu ara battaniyeler kışa kalır artık...:) Alış veriş için nisanı geçirmeyin bari malum sezeryandan mı bilmem ama diğer topiklere bakıyorum da herkes bi ay öncesinden başlıyor doğuma... :18:
Evet canım. 2 kişi doğum yaptı. Topiğide var ordan takip edebilirsin.kızlar gunaydınn. arada sizin topiğinize de bakıyorum az önce gördüm de merak ettim. hazıran annelerinden doğum yapan mı var :26:
Aylık olanını bilmiyorum ama bizde haftada bir tam gün olarak kullanılabiliyor.arkadaşlar bişe sorcam bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim şu süt iznini toplu olarak kullanabiliyormuyuz yani günlük değilde aylık olarak?:26::26::26:
Güzel bir günden herkese günaydın bugün randevumuz var inşallah iyi haberlerle döneriz
Evet canım. 2 kişi doğum yaptı. Topiğide var ordan takip edebilirsin.
Aylık olanını bilmiyorum ama bizde haftada bir tam gün olarak kullanılabiliyor.
randevu günleri çok heyecanlı oluyor yaaa gönlü güzel arkadaşım iyi haberlerle dön inş
Doğum sonrası için korse almayı düşünüyormusunuz yada doktor bişey dedi mi bu konuda...?
Daha öncede bahsetmiştim sizlere hatunlar hastanemi değiştirmek istiyorum diye
15 nisanda acılısı yapılacak olan sancaktepe via hospital ile görüşmelere basladım
normal dogum sgk anlasmalı 1,000 tl simdilik anlastıkları bir doktor ismide aldım ama baska doktorlarda gelebilir dediler
ve diger subelerindeki hizmetleri cok güzel gidenler memnun kalmıs bende arastırdım hastanenin anlasmalı dogum fotografcıları varmıs burdakı subelerindede olacakmış ama net bir anlaşma henüz yapılmamış,
şimdi bana akıl verin bakalım siz
ben gittiğim hastaneden memnun degılım 750 tl normal dogum ıcın ıstıyorlar ve hıcbır lukslerıde yok doktor bıle cok alakasız ılgısız bence
gidenler memnun ama ben memnun kalmadım yani o hastaneye o kadar para vermek ıstemıyorum
şimdi bi karar vermem lazım ya 1,000 tl verıp yenı acılan hastaneye gıdıcem doguma yada zeynep kamil hastanesine gidicem araştırmaya
sizce ne yapayım ?
Slm kızlar nasılsınız durumlar nasıl.
Merhaba güzel anneler sayfalar çoktu okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir
Bugun kontrolümüz vardı kızımızı gördükk ama elleriyle yüzünü kapatmıştı göremedik güzel yüzünü 28. Hafta 32 cm 1200 gram olmuş miniğimiz doktor herşey yolunda dedi çok şükür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın güzel anneler
Herkese günaydın....
Günaydın güzel göbekli anneler..Hepimizin günü güzel ve çabucak geçsin
kızlar gunaydınn. arada sizin topiğinize de bakıyorum az önce gördüm de merak ettim. hazıran annelerinden doğum yapan mı var :26:
Gunaydin gunaydin gunaydin guzel anneler
Gunler yaklastikca beni bir heyecan sariyor. Dun annemle, kizimin esyalarini kaldirdigim buyuk bir hurc vardi onu actik baktik ne var ne yok diye. Birde ne goreyim5 tane battaniye yanliz penye pazen vs. onlari saymadan. Kis bebegi diye ne cok battaniye almisiz oyle. Onu gectim oglusa da gecenlerde bir tane annem bir tane kayinvalidem aldi Yani anlayacaginiz paso battaniyeden baska hic bir hazirligimiz yok Adananin sicagina dogacak bebege
Cok agirlasmadan gidip butun herseyini alasim var ama kayinvalidem yanasmiyor. Herhalde bi 20 gun daha sabretmeliyim
günaydın hatunlar ve yavruşlar mutlu sağlıklı güzel günlerimiz olsun
Güzel bir günden herkese günaydın bugün randevumuz var inşallah iyi haberlerle döneriz
Ooooh cilegimde gelmis senlensin topik
günaydın hatunlaaaarrrr
şu an bi arkadaşım hastanede doğum yapıyo suyu gelmiş ama sancısı olmadığı için suni sancı vermişler aramızda 9 hafta vardı o kadar heyecanlandım ki kendi doğumumda napıcam acaba:44:
Doğum sonrası için korse almayı düşünüyormusunuz yada doktor bişey dedi mi bu konuda...?
evet öyle yapılıyormuş ama ben açıkçası toplu kullanmak istiyorum mesela bir yıl içinde toplam 35 günse süt iznim birden kullanmak istiyorum
Gunaydin bacilarimmmm
Gune super basladim ben cunku ruyamda Yasin im kollarimdaydi
Cok ilginc ama kordonu hala bende bagliydi....
Cok merak ediyorum oglum ruyamdaki gibi olacak mi acaba
Eger oyle ise yari tosun bir bebis beni bekliyor
Almak istiyrm ama nasıl bişey olack almam gerekli bilemiyrm
gunaydin canim ablam iki tane sezeryan yapti 4 yil arayla doguma girmeden once dr en ince amerikan bezler var onlardan almasini soylemis 2 metre kadar dogumdan sonra onunla karninin iyice sarildigini hatirliyorum simdi gorsen ablamin hic göbeği yok ve sezeryanda dikis oldugu icin sarilinca cok rahat hareket edebiliyosun diyo bana simdi bende ayni dr a gidiyorum sanirim ayni seyi bana da soyler soylemesede yapcam zaten ama korse de iyi fikirmis belki o cok sikabilir diye bezle sarinda demis olabilir doktor.
ilk doğumda sadece çok üşüdüğüm için annemin 3 beden büyük yün korsesini kullanmıştım ama sadece üşüdüğüm için. oğlumun kalp grafisini çeken bi görevli arkadaş korseyi farkedince tamamen iyi niyetli, çok kullanma kendiliğinden toparlansın karnın, korseyle rahmin sarkabilir falan demişti ne derece doğru bilmiyorum :44: doktora sorup kullanmakta fayda var
Cevaplarınız için teşekkürederim...:) Kumaşla sarınca daha mı iyi oluyor ki acaba bilemedim doğrusu ama rahim sarkabiliyor diye bende duydum... Teyzemden hatırlıyorum doğumdan sonra karnına kum torbası koymuşlardı... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?