Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de hic yüzüstü yatmazBenimki sadece yuzustu uyuyor baska turlu yatinca kipir kipir kendini uyandiriyor.
Iyi cesaret ediyon canim yuzustu yatrmaya ben korkarim helede geceleriBenimki sadece yuzustu uyuyor baska turlu yatinca kipir kipir kendini uyandiriyor.
Gazi varsa yuzustu yatiriyorum yoksa sirtustu uyuyoArkadaşlar bebeklerinizi hangi pozisyonda yatiriyorsunuz
Canim yasadigim yer cok sicak ve nemli, bebegimin bezini de hic sade cisli gormememe ragmen hic pisik olmadik şükür. Ayrica geceleride acmiyorum. Sebebine gelirsek; ben de prima yesil paket kullaniyorum ama islak mendil yerine bebek temizleme pamugu kullaniyorum . Ilik suyla islatip temizliyorum once sonra kurutuyorum poposunu ve en son popolin omega krem sürüyorum. Bu iki ürünü de siddetle tavsiye ederim.Kizlar ben dogumdan beri ogluma prima yesil paket kullaniyorum ama 1 aydir pisikligiz sonunda bezi degistirmeye karar verdim siz ne onerirsiniz
Canim nasilsa basini cevirebiliyor diye cok takilmiyorum. Artik o kadar kucuk degilki bu minnaklar :)Iyi cesaret ediyon canim yuzustu yatrmaya ben korkarim helede geceleri
Cnm bebde krem kullaniyorum her actigimda saf pamuklu islak mendil kullaniyorum ama her swferinde krem surmesem pisik olur anliycagin prima hicbir ise yaramiyor bazilari hic krem kullanmiyor pisikleride yok ben bezin oglumun cildine uymadigini düşünüyorumCanim yasadigim yer cok sicak ve nemli, bebegimin bezini de hic sade cisli gormememe ragmen hic pisik olmadik şükür. Ayrica geceleride acmiyorum. Sebebine gelirsek; ben de prima yesil paket kullaniyorum ama islak mendil yerine bebek temizleme pamugu kullaniyorum . Ilik suyla islatip temizliyorum once sonra kurutuyorum poposunu ve en son popolin omega krem sürüyorum. Bu iki ürünü de siddetle tavsiye ederim.
Ben cok cis yaptiginda ve her kakada totoyu yikayip iyice kuruluyorum. Birde cok siki bez kullanmamak lazim mesela oglum 5 kg oldugu an 3 numara beze gectik.Kizlar ben dogumdan beri ogluma prima yesil paket kullaniyorum ama 1 aydir pisikligiz sonunda bezi degistirmeye karar verdim siz ne onerirsiniz
Canim ben molfix kullaniyorum islak mendilde kullaniyorum inubaybnin cok iyi pisigimiz olmadi birkez oldu hafif oda islak mendil den dolayıKizlar ben dogumdan beri ogluma prima yesil paket kullaniyorum ama 1 aydir pisikligiz sonunda bezi degistirmeye karar verdim siz ne onerirsiniz
Kizlar ben dogumdan beri ogluma prima yesil paket kullaniyorum ama 1 aydir pisikligiz sonunda bezi degistirmeye karar verdim siz ne onerirsiniz
bacım sen ne yiyon ne içiyon maşallah ben çıldırcam sağsam 50 cc ya çıkar ya çıkmaz heralde bebeği ne aralıklarla emziriyosun pekiBacilar sutumu bir sagayim dedim 250 - 300 ml cikti
Gerci gece tarifesi bu gunduzleri bu kadsr olmaz sanmam...
Geceleri en mantiklisi tek gogsu vermem degil mi ...
Digrrinide sagayim...
Bende diyom bnm oglan neden fazla emmmiyo....![]()
Ben de dun su vermistim icine biraz sekerli ondan oldu sanirim.kakasini susuz kalinca da yapmiyorlarmis.duyunca denedm dun hemenayy masallah bizimki de yapar ins bizde dun aksam fitil verdik mecbur cok sıkıntısı vardi
Bacilar sutumu bir sagayim dedim 250 - 300 ml cikti
Gerci gece tarifesi bu gunduzleri bu kadsr olmaz sanmam...
Geceleri en mantiklisi tek gogsu vermem degil mi ...
Digrrinide sagayim...
Bende diyom bnm oglan neden fazla emmmiyo....![]()
Bacim geceleri boyle cok oluyor sabah sagamiyorum cunki her iki gogsumude emiyor...bacım sen ne yiyon ne içiyon maşallah ben çıldırcam sağsam 50 cc ya çıkar ya çıkmaz heralde bebeği ne aralıklarla emziriyosun peki
aa bende veriyim bakalım arada veriyorum ama hergün değil zorla içiyo çünkü hemen öğürüyo :)Ben de dun su vermistim icine biraz sekerli ondan oldu sanirim.kakasini susuz kalinca da yapmiyorlarmis.duyunca denedm dun hemen
Gazi varsa yuzustu yatiriyorum yoksa sirtustu uyuyo
2 gun sonra 3 aylik olucak ama ben 2 aydir yuzsutu yatiriyorum nerdeyse, geceleri de bazen yuzustu yatiriyorum arada bakip kontrol ediyorum burnu acik mi diye ama bebekler bi sekilde kendilerini kurtariyolar zatenCanim senin bebegin kac gunluk yuz ustu yatiriyorsun
bide su.verince kakasini yapiyor demissiniz bende 1 haftadir veriyom suyu gunde 3 4 cay kasigi veriyom sizler ne kadar veriyorsunuz emzirdikten sonra veriyom ayrica benim kizim 53 gunluk oldu