- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Hatirlayamadim canim sadece bi hftada bittigini hatrliyorumCanim iki gundur iciyorum hic bir degisiklik yok acaba seninkini kacinci gundr etki etmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirlayamadim canim sadece bi hftada bittigini hatrliyorumCanim iki gundur iciyorum hic bir degisiklik yok acaba seninkini kacinci gundr etki etmisti
Pufpuff ya senin goguslerin hala iyilesmedmi ya
Guzel anneler bebeginize corap giydiriyor musunuz?
Ne zamandır gireyim foruma diyorum arada okuyorum yazılanları da girip yorum yapacak fırsat bulamadım oğluşumdan. Her ne kadar yazılanlara yorum yapamasam da sizlerin yazdıklarınızı okuyup sizle neselenip üzülüyorum inanın iyi ki bu forum var :)
Haftaya doktora kontrole gideceğim hem bebegim icin hem kendim icin. Insallah her sey yolundadir bir de salı gunu 2. Ay aşılarımizi olacağız herkesin biraz sıkıntılı gecmis ondan da korkuyorum
Insallah ateşi çıkıp huysuzlanmadan atlatiriz
Bir de kızlar sezaryen olmuştum ben bugun 58 gun olacak bikini bölgemi ağda ile alabilir miyim acaba sıkıntı olur mu ki bilemedim
aslında biz neden uyutmaya çalışıyoruz,mızmız ve uykuya meyilli ağladığı için,yoksa biraz oyalansa ağlamadan ben oğlumu uyutmaya çalışmam otururuz birlikte ne güzel :) ama gel gör ki 5-10 dakika ilgisini çekebiliyorum sonrası ağız bi karış açık ağlamalar... bunun açlık tokluk gazla ilgisi yok bence,karnı tok altı temiz gaz sorunu epey düzeldi ama ağlamak onun en büyük hobisi ve huzursuzluk...bu durumlarda üstüne beslenme problami de ekleniyor zaman zamanBende ilk cocugumun uykusundan cok cektim. Bu uyusa bari istiyorum. Dedigin gibi uyumadan da buyuyorlar ama hem kendileri yipraniyor hrm biz yipraniyoruz. Zorla guzellikte olmuyo tabi.. kizim 4 yasinda ve hala sevmiyo uykuyu.
Bu arada oylece dursa bende ugrasmayacagim belki uyusun diye ama bir sure sonra huysuzlasiyo benimki
uykumu nerde? 10dakikalık kestirmeler için saatlerce pış pış ninni sallamalar...bi de bakmışım açım ev darmadağan tipim kaymış ve akşam olmuşKizlar 2 aylik bebekleriniz gunduz ne kadar uyuyor, ne kadar uyanik. Beninki cogunlukla uyanik ne yapacagim bilmem. 2 aylik bebegi gunduz her emmeden sonra uyuyan var mi
maşallahBizim uyku duzenimiz olustu artik bir yete gitmezsek ogleden sonra ikibucuk gibi uyuyor aksam yediye kadar bes gibi kalkip emiyor sonra tekrar uyuyor sabahda sekizde kalkip dokuz bucuga kadar oynuyoz sonra onbire kadar yatiyor
galiba bu konuda sitede en benzer şeyleri yaşayan biziz,alıştırmasaydın diyenler bunu ancak yaşayınca anlar sanırım,annem de öyle söylüyordu geldi gördü ve tavana çingene salıncağı için usta çağıralım dedi :) bu arada hamak aldım beyfendi onu hiç beğenmedi,boşlukta sallanma duygusunu istiyoray ne guzel yaa vallaaa, keşke benımkı kendı kendıne uyusaa, hadı uyumayı gectım kendı kendıne sole 30 dk max kalsa ragzıyım ama yokne emzık alır,ne bıberon hıc bır seye kanmıyor
sallamaya mecbur başladım cunku kucagımda uyuyorduu, sureklı kucagımda, artık belım agrıyordu,( halada agrıyor ama ) kollarım kopuyordu mecburen sallamaya basladım![]()
bende ayakta salliyorum valla napayim durmadi mi cildiriyo cocuk bende sinirleniyorum sonrada kendime kiziyorum cocuk ne anlicakki diye bazen yanina yattigimda da uyuyo bazen salla salla uyuyo koyuyorum yerine pat gozlerini kocaman aciyo bazi gunler cok guzel uyuyo bazen hic uyumuyo duzen yok yani karisik oldu ama idare edingaliba bu konuda sitede en benzer şeyleri yaşayan biziz,alıştırmasaydın diyenler bunu ancak yaşayınca anlar sanırım,annem de öyle söylüyordu geldi gördü ve tavana çingene salıncağı için usta çağıralım dedi :) bu arada hamak aldım beyfendi onu hiç beğenmedi,boşlukta sallanma duygusunu istiyor
aynen herkez vay nıye alıstırdın cok kotu yapmısın bılmem neee, annemde öle soyluyorr ondada durmuyor sana alısmıs tabı kımseyı ıstemıyor dıyor, hamak dedıgın nasıl canım, bıldıgımız klasık hamak mı, yoksa bole kumastan olup yerde olan besık gıbı olan hamak mı ? bende almayı dusunuyordum amagaliba bu konuda sitede en benzer şeyleri yaşayan biziz,alıştırmasaydın diyenler bunu ancak yaşayınca anlar sanırım,annem de öyle söylüyordu geldi gördü ve tavana çingene salıncağı için usta çağıralım dedi :) bu arada hamak aldım beyfendi onu hiç beğenmedi,boşlukta sallanma duygusunu istiyor
evet hep kucagımda zaten belımde agrıyor kı napıyım ayagımda sallıyorum bende. hoıc bı duzenlerı yok, bı gunu bı gununde uymuyor daha , işallah 3 ayı bıtırsınlerde umarım o zaman olurbende ayakta salliyorum valla napayim durmadi mi cildiriyo cocuk bende sinirleniyorum sonrada kendime kiziyorum cocuk ne anlicakki diye bazen yanina yattigimda da uyuyo bazen salla salla uyuyo koyuyorum yerine pat gozlerini kocaman aciyo bazi gunler cok guzel uyuyo bazen hic uyumuyo duzen yok yani karisik oldu ama idare edin![]()
bende onu uyutucam dıye bayagg ugrasıyorum o sırada benımde uykum gıdıyor, dun gece 3 te kalkı 5 e kadar uyanık ben uyuyorum gozlerım kapanııyorr ama yok uyumadı, ezan okunmustu en son yattıgımdaOlcak anneleri olcak daha minnak onlar :) uyku akiyodu gozumden yatirdim yanima sabah zilliyi uyumadi ki 5 dk uyu 5 dk uyanik icim geciyo simdi uyudu hanim ama benim uykum acildi![]()
eg canım ne guzel, uyuyorsa bebıs nıye ac kalıyorsun kı ?? bende uyanık dıe ac kalıyorum, basında sureklı bulunmamı yada kucakta ıstıyor hanım , sen nıye ac kalıyorsun anlamadım ?Oyyy oyyyy keske benim oglumda biraz erken kalksada kv deme gecsek....
Ac kaliyorum bende bu saat oldu kahvalti yaptigim yok![]()
hamak internette satılanlardan kumaştan, metalden bir aksanı var hamak yatağı ona takılıyor ,kalınca bir kumaştan olduğu için altı boşlukta hissi yaratmıyor demekki bizimki beğenmedi elde sallıyoruz babayı bekleyip,baba gelene dek ise ağlamaya devamaynen herkez vay nıye alıstırdın cok kotu yapmısın bılmem neee, annemde öle soyluyorr ondada durmuyor sana alısmıs tabı kımseyı ıstemıyor dıyor, hamak dedıgın nasıl canım, bıldıgımız klasık hamak mı, yoksa bole kumastan olup yerde olan besık gıbı olan hamak mı ? bende almayı dusunuyordum ama
evet hep kucagımda zaten belımde agrıyor kı napıyım ayagımda sallıyorum bende. hoıc bı duzenlerı yok, bı gunu bı gununde uymuyor daha , işallah 3 ayı bıtırsınlerde umarım o zaman olur
bende onu uyutucam dıye bayagg ugrasıyorum o sırada benımde uykum gıdıyor, dun gece 3 te kalkı 5 e kadar uyanık ben uyuyorum gozlerım kapanııyorr ama yok uyumadı, ezan okunmustu en son yattıgımda![]()
evet evet aynı hamaktan bahsedıyoruz, demek senınkı sevmedı, bende almayı dusunuyordum ama sımdı kararsız kaldım. ay sorma baskalarının cocukları saatlerce duruyor, anane babane ye bırakıp dısarı gezmeye alısverıse gıdılıyor bende nerde 10 dk bırakamıyorum kımseye, benımle sureklı, bıde ben calısmaya baslıycam nasıl olucak onu dusunuyorumhamak internette satılanlardan kumaştan, metalden bir aksanı var hamak yatağı ona takılıyor ,kalınca bir kumaştan olduğu için altı boşlukta hissi yaratmıyor demekki bizimki beğenmedi elde sallıyoruz babayı bekleyip,baba gelene dek ise ağlamaya devamgece gündüz ayaktayım ben de,inşallah düzene girer en azından gece uykuları,yoksa ben diğer bebekleri görüp imrenmeye ve zamanla depresyona girmeye başlayacağım
hamak konusunu bi daha düşün bence,ucuz bişey de değil bizimki hiç hoşlanmadı ama arştır istersen kullananlar varsa,ama bence zaten sakin çocuklar onunla uykuya dalabilir çünkü salınımı geniş değil yere de yakın sayılır.evet evet aynı hamaktan bahsedıyoruz, demek senınkı sevmedı, bende almayı dusunuyordum ama sımdı kararsız kaldım. ay sorma baskalarının cocukları saatlerce duruyor, anane babane ye bırakıp dısarı gezmeye alısverıse gıdılıyor bende nerde 10 dk bırakamıyorum kımseye, benımle sureklı, bıde ben calısmaya baslıycam nasıl olucak onu dusunuyorum
çalışman aslında iyi bile olabilir tabii ne iş yaptığına bağlı,kim bakacak bebeğine?evet evet aynı hamaktan bahsedıyoruz, demek senınkı sevmedı, bende almayı dusunuyordum ama sımdı kararsız kaldım. ay sorma baskalarının cocukları saatlerce duruyor, anane babane ye bırakıp dısarı gezmeye alısverıse gıdılıyor bende nerde 10 dk bırakamıyorum kımseye, benımle sureklı, bıde ben calısmaya baslıycam nasıl olucak onu dusunuyorum
peki kaç dakika kalıyor memede,2-3 saatte bir demişsin ya merak ettim
ben bu sıklıkta verince az emiyor çünkü
dun sabah bizede oyle oldu uyumadi bende kalkayim bari dedim bi wc ye girdim ciktim bizimki uyumusOlcak anneleri olcak daha minnak onlar :) uyku akiyodu gozumden yatirdim yanima sabah zilliyi uyumadi ki 5 dk uyu 5 dk uyanik icim geciyo simdi uyudu hanim ama benim uykum acildi![]()
çok zor haklısın,geçen trafikte kaldık köprüde,oğlum delirdi arabada,çünkü durgun hale geldik,yani eşim tamam dese arabadan inip battaniyede sallayacaktım çünkü ağlamaktan rengi gittikizlar bebekler hamaga alisincada gittiginiz yerde nasil olcak bizim ailede bi bebeğimiz oyle alisinca hep beraber bi araya geldigimizde anne ve yengesi battaniyeye koyup salliyolardi hadi bebek kucukken tamam da buyudukce iyice zorlasmaz mi
bizim kizin keyfi geldi uyudu cok şükür