2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aramiza hos geldin canim ben 10. Gunden beri yanlizim :) aglayacak bir sey yok bebegine gecer stresin oncelikle sakin ol. Calisirken nasilki gunduz ve hafta ici is yapamiyoruz farz etki istesin. Aksamlari ve hafta sonlari bebisi babasina vereceksin sen islerini halledeceksin kostura kostura :) ev islerini cok takma kafana oldugu kadariyla yetin ben zaten cok yogun calisiyordum hicbir zaman oyle tiril olamadim hep esim destek olurdu simdi yine oyle. Sende farz etki gunduz mesaidesin :KK66:
Bu acıdan hıc düşünmemiştim cidden:) benim de çalışma tempom cok yogundu canım sabah 8 de evden çıkıyordum
Aksam 7 de ancak geliyordum ev isleri falan dediğin gibi yine hep kalıyordu suan en azından bebislerimizle ilgileniyoruz bardağın dolu tarafından bakmak güzelmiş :)

Kızlar çoklu alıntı yapamadığım her tarafı doldurduğum icin kusura bakmayın telefonda kucağımda bebisle beceremedim :KK43:
Bugun 2. Ay aşılarımizi olduk oyle ağladı ki aşılar olurken ben duramadım dayanamıyorum esim durdu aglayinca hemen içeri girdim patir patir gözlerinden nasıl yas dökülüyor yavrumu oyle görünce ben de ağladım :KK43: esim hangimzi avutacagini şaşırdı garibim.
Boyumuzu ben 61 cm anladım esim 63 cm anlamış gecen ay 59 dü hangisi dogru bakalım cuma doktor kontrolümüze gidince öğreneceğiz kilomuz da simdi 6580 ilk ay bitiminde 5200 dü.

Of of offf bebegi gunduz uyuyanlar o kadar sanslisinizki! Bugun yine hic durmuyor hicbir yerde uyumuyor. Donence salincak balkondaki buyuk salincak karin ustu yastigi vs. Her seyi deniyorum. Daha kotusu benimki kucaga alincada cogu zaman sakinlesmiyor. Sonunda delirtecek annesini! Bir de ona yansimasin diye sinirlenmemeye calisiyorum. Onu yanima anakucagina koyup islenmek istiyorumartik 2.5 aylik oldu ama yok o kadar huysuzki...

Of of offf bebegi gunduz uyuyanlar o kadar sanslisinizki! Bugun yine hic durmuyor hicbir yerde uyumuyor. Donence salincak balkondaki buyuk salincak karin ustu yastigi vs. Her seyi deniyorum. Daha kotusu benimki kucaga alincada cogu zaman sakinlesmiyor. Sonunda delirtecek annesini! Bir de ona yansimasin diye sinirlenmemeye calisiyorum. Onu yanima anakucagina koyup islenmek istiyorumartik 2.5 aylik oldu ama yok o kadar huysuzki...
Ayy canim zor valla allah yardimcinuz etsin sukur benim oglum sakin kucakta fazla durunca huysuzlaniyor rahatina cok duskun uykuyuda seviyor babasina cekmis:)bana ceksr hic uyumazdi hos bende dogumdan sonra uykuyu sevmeye basladimda

Biran msjıni okuyunca aynı ben dedim :) benim bebegim emziği de almadı 3 4 aylık olunca toparlar diyorlar ama inanmıyorum açıkcası benim oğlum tam bir kucak bebegi oldu su saatten sonra nasıl değiştireceğim bilmiyorum
Ooff psikolojim iyice bozuldu yaa uyumasini da gectim emzrdikten sonra gazini alip koydugum yrde dursa sukur edecem yok yok illa ya ayak ya kucak bu ne yaa boyle cocuk mu olur :'(:'(

Suan yine kucağımda yazıyorum emzirip beşiğe koydum ne guzel uyumuştu 2 dk da uyandı
Canim ben emzirip bırakıyorum yatağına kendi kendine uyuyor son zamanlarda emerek uyumaya alismisti öyle alismasini istemiyorum sonra zor oluyor birde şunu denedim panjur u kapatıyorum camide hem hafif karanlık oluyor hem de ses gelmiyor evde de abileri ses yazmazsa uyuyor ama odayı hafif karanlık yapmak ise yarıyor bir dene istersen benimki dün ilk defa bu sayede üç saat uyudu

Ayy canim zor valla allah yardimcinuz etsin sukur benim oglum sakin kucakta fazla durunca huysuzlaniyor rahatina cok duskun uykuyuda seviyor babasina cekmis:)bana ceksr hic uyumazdi hos bende dogumdan sonra uykuyu sevmeye basladimda
Canim maasallah bebisine

Suan yine kucağımda yazıyorum emzirip beşiğe koydum ne guzel uyumuştu 2 dk da uyandı
cnm ben de uyuturken kundak yapıyorum ama eskilerinki gibi sımsıkı değil kollarını çıkarmasın diye üst tarafı sıkı.çünkü uyurken eli kolu çarpınca kendi uykusunu açtırıyor.kundak yapmazsam dha çabuk uyanıyor.bir de gözlerini örtüyorum öyle dha çabuk uyuyor.belki sizde de işe yarar

Kızlar çoklu alıntı yapamadığım her tarafı doldurduğum icin kusura bakmayın telefonda kucağımda bebisle beceremedim :KK43:
Bugun 2. Ay aşılarımizi olduk oyle ağladı ki aşılar olurken ben duramadım dayanamıyorum esim durdu aglayinca hemen içeri girdim patir patir gözlerinden nasıl yas dökülüyor yavrumu oyle görünce ben de ağladım :KK43: esim hangimzi avutacagini şaşırdı garibim.
Boyumuzu ben 61 cm anladım esim 63 cm anlamış gecen ay 59 dü hangisi dogru bakalım cuma doktor kontrolümüze gidince öğreneceğiz kilomuz da simdi 6580 ilk ay bitiminde 5200 dü.
maşallah bebişine:nazar: bnm kızım da 3.ayı bitirecek ama kilosu da boyu da sizden az

cnm ben de uyuturken kundak yapıyorum ama eskilerinki gibi sımsıkı değil kollarını çıkarmasın diye üst tarafı sıkı.çünkü uyurken eli kolu çarpınca kendi uykusunu açtırıyor.kundak yapmazsam dha çabuk uyanıyor.bir de gözlerini örtüyorum öyle dha çabuk uyuyor.belki sizde de işe yarar
Bende kundak yapiyorum bu sayede hem dahaa uzun uyuyor hemde cabuk uykuya daliyor

:-)
Canım eski usuller ise yarıyor ama benim cadı sevmiyor öyle yüzüstü yatırıncada güzel uyuyorlar ellerini fazla hareket ettiremedikleri için bir de benim eşimin teyzesi var çocuk konusunda çok tecrübeli o soylemisti odayı karanlık yap kalın perde tak bebekler karanlıkta uyumayi sever demisti

:-)

Canım eski usuller ise yarıyor ama benim cadı sevmiyor öyle yüzüstü yatırıncada güzel uyuyorlar ellerini fazla hareket ettiremedikleri için bir de benim eşimin teyzesi var çocuk konusunda çok tecrübeli o soylemisti odayı karanlık yap kalın perde tak bebekler karanlıkta uyumayi sever demisti
bnmkide başlarda sevmiyordu ama ısrarcı olunca alıştı.gece uyku sersemi iken fln yapmaya başla belki dha kolay alışır.odayı karanlık yapmak da mantıklı tabi

yok ondan değil...hasta değilken heyetten rapor alacaksın çalışıyormuş gibi bir de maaşını alacaksın..ve bu parayla bebeğini büyüteceksin bir nevi haram diyor ben de hak veriyorum açıkçası..
ben de öyle düşünüyorum işin doğrusu hiç almamak aslında ama normal raporu da hasta değilken alıp maaş almayacak mısın?

Iyi caanim gecmis olsun ali yasine

geçmiş olsun canım.

gecmıs olsun canım,umarım sımdı daha ıyıdır kuzu,
normal yollardan nasıl dusurdun pekı canım, bızımde bılgımız olsun yararlanalım bılgılerınden
Allah(cc) razi olsun bacilarim...:KK68:
Cok sukur atlattik ...
Pamuk islattim alnina ve eklem yerlerine koydum...
Cok sukur hizla dustu atesi...
Surup ve fitil son asama olarak sakliyorum hep ....
Cok sukur grrek kalmadi...
Gecen ateslendiginde soguk pansuman ve ilik dus dusurmemisti mecburen yarim olcek surupla dusurmustum bilginize :KK66:
Hele ki fitili cok cok zorda kalmafikca kullanilmamasi gerekiyormus.
..

Back
X