2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
de bosuna masraf yapma zaten oturmaya baslayinokinmak isticek ben sunybaby aldim cift yonlu ama on tekerlekler ikili o tarafsürülüyor sapi tekerleklere takiliyosun onun icin puseti cikarinca kendime donuk kullanmicam zaten cocuk hep bizi mi gorcek :)
Dogru aslinda cift yonlu olmasi ilk aylar icin avantajli olur alirken onu dusunemedim.netten okumustum cogu kisi bu arabayi onerince almstm hafif olmasi iyi cok da rahat sürülüyor

Ben de bunu sormak istiyogüzel m kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Ben akil edemdim iste alirken:)ama sen cift yonlu al canim.bizim araba cok güzel ve kullanimi cok rahat sadece tek yönlü

Aynen benim de adetin ilk günü sancılarım olurdu simdi çok çok az hissediyorum ağrı gibi bir şey :) ben de sezeryanım. Sordum adet olayını çünkü bi arkadaşım doğum yaptıktan sonra 6 ay adet görmedim demişti. Acaba sütü etkiliyor mu bu olay. Ben sağıp ta veriyorum kafamdan acaba sütüm bitecek te o yüzden mi adet görüyorum gibi düşünceler geçmesine engel olamadım
Ben varim bacim
Tam 3aylikken adet oldum...
4. Ayimiza girecegiz bu 2. Olusum...
Ve tek fark onceden adet olacagimi anlardim kasik agrim olurdu sezeryanin arti yonude varmis meger...
Hic agrim siIm olmuyor agri esigim yukseldi herhalde :D

Kizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah :nazar:
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz :KK61:
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum :KK61:ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim :KK61:
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu :KK61:
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla :KK15:
Gecmis olsun canım sorunsuz atlatmaniza cok sevindim ben gecen gun ası yapılırken ağladım valla Allah sabır versin anne olmak cok zor

Oh cvplar içimi rahatlattı doğrusu . Üstelik adet görmek vücudun normale dönmesi için büyük + araştırmalarım sonucu öğrendim kızlar :D
Bizde 3 aylığız ben 2 gün önce ilk adetimi oldum canım.

ben 48. gün adet oldum bakalım bu ay ne olacak.
Benim kızımda üç aylık bende bir hafta önce adet oldum normal bir durum süte hiçbir etkisi yok ben ikinci doğumumda da üç aylıkken olmuştum sütum de bir azalma olmadı 1,5yaşına kadarda emzirdim

evet bagırsak hareketlerini düzenleyici debridat diye bi şurup tadı da çok çirkin nasıl zorla içiyo anlatamam savaşıyoz resmen :D

Canım benim bebeğim 2 ay boyunca kakasını hep fitille yaptı, sonra doktor debridat verdi Allah razı olsun o doktordan 5 gün kullandık sonra kendi yapmaya başladı. Şurup çok şekerliydi bebeğim herseferinde boğulacak gibi oluyordu ama vermeye devam ettim 5. gün sonunda kendi kakasını yapabilecek mi diye ara verdim, yapmaya başlamıştı. Bu arada bebeğin gaz çıkartıyor diye gaz için verilen damlaları kullanmamazlık yapma. Doktor bize gazdan dolayı bağırsaklarında hareket edemiyor dedi. Bizimkide gazını çıkarıyordu hatta bu yüzden daha önce doktorun verdiği gaz damlasını bizim çocuk zaten gazını çıkartıyor diye vermemiştim. Sonra şurupla gaz damlasını bir kullanınca gazını yaparken kakasını da yapmaya başladı. Allah'ım şifa versin canım.

Kızlar sağlık ocağında 3. Ay kontrolünü vardı 700 gram almıs iz boyunu 5 cm uzamis hemşire boyu iyi uzamis o yüzden kilo alımı az ama birşey demiyorum dedi ama ben evde takip ediyorum kilosunu 400 gramı on günde aldı sütum azdı başta şimdi iyi geliyor sütum kilosu şimdi 6700 boy 65 cm
Baş çevresi kaç cm canım? Bizler kilo ve boya önem veriyoruz ama baş çevresi hepsinden daha önemli.

Canim ben çift yönlü aldım çok kullanışlı güneşe rüzgara göre ayarliyorsun bebegi görebiliyorsu n çok memnunum çok özellikli ve pahalı istemedim üçüncü çocuğum olduğu için 450 tl Ye aldım markası nı hatırlamıyorum arabanın bagajinda duruyor ama duyulmus bir marka değil

Bende sunny baby aldim ciftt yonlu kalin tekerlekleri burda yollar tasli ozellikle pyle sectim ince olsaydi coktan elimizde kalmisti 350 tl ye aldim bende cokta memnunum

Bi

Bizim ki kraftin cift yonlu cok memnunumhafif katlanabiliyor tekerlegi 360derece donuyor oda srerken bana cok kolaylik sagliyor
kızlar arabaların modelleri tam olarak nedir? bir de hafifliği ve kolay kapanması açısından nasıl peki? bastonlar daha hafifi ve koly kapanıyor ama işte çift yön olmaması kötü
Canım bizim bebek arabamız kraft twist air çift yönlü olması benim icin önemliydi şimdiye kadar 12 13 sefer ancak kullandık bebegim beni gormek istiyor gezerken yoksa huysuzlaniyireger siz de sıkıntı yoksa tekrar bebek arabası akmaya gerek yok bence
dediğin modele baktm cnm videosunda kapanması baya zahmetli sanırım yani gövdesi ayrılıyor önce.bir kerede kapanıp tek başına taşınabilecek birşey değil sanırım dimi?
ben kızıma beneto 655 travel sistem aldım , puseti ile beraber 380 tl bu fiyata daha iyisini bulamadkta tentesi kapanıyor çift yönlü kullanımı açıp kapaması çok rahat pusetini arabaya takıpta çok rahat kullanıyorum
fiyatı gayet uygun ama tekerlekleri sağlam mı cnm? sanki büyük tekerler dha sağlam gibi geliyor insana.şimdi diceksin arazi aracı mı bu nolcak sanki ama işte :)

Baş çevresi kaç cm canım? Bizler kilo ve boya önem veriyoruz ama baş çevresi hepsinden daha önemli.
Canim ben kiloya çok önem vermiyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum ben ilk oğlum da çok çektim sütum azmis anlamadım bir süre sonra da etmeyi bıraktı mamalari sevmedi çok zayıf ve hasta olarak büyüdü ve sonuç alerjik bir bünyeye sahip o yüzden bunda da sütum azalınca çok korktum bu ay kilo alması benim için onemliydi baş çevresine de baktı söylemedi bir kaç gün sonra Dr kontrolumuz var bakıp söylüyor zaten sürekli takipte yani

kızlar arabaların modelleri tam olarak nedir? bir de hafifliği ve kolay kapanması açısından nasıl peki? bastonlar daha hafifi ve koly kapanıyor ama işte çift yön olmaması kötü

dediğin modele baktm cnm videosunda kapanması baya zahmetli sanırım yani gövdesi ayrılıyor önce.bir kerede kapanıp tek başına taşınabilecek birşey değil sanırım dimi?

fiyatı gayet uygun ama tekerlekleri sağlam mı cnm? sanki büyük tekerler dha sağlam gibi geliyor insana.şimdi diceksin arazi aracı mı bu nolcak sanki ama işte :)
bız ıkısındende aldık, bı tane normal buyuk bebek arabası cıft yonlu olması bence gayet ıyı bebeıs senı goruyor sureklı sende onu goruyorsun , kucukken onemlı bence bunlar. dıgerıde chıcco nun bastonu ama onun sırtı tam yatmıyor o buyuyunce 6 aylık olunca kullanıcaz işallahh
Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
ucuzundan bence bır araba al canım, korkuyor cunku bebıs arabada senı gorunce rahatlar

Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz :KK61:
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrum :KK61:ara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
ooo hayırlı olsun canım, oğlusunun ılk muruuvvetı ne guzel maşallah hayatım :nazar:
bunlar guzel sevıncler canım , tabı sen kıyamıyorsun uzuluyorsun ama olsun guzel sevıncler bunlar uzulme bak :KK11:

Canim ben kiloya çok önem vermiyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum ben ilk oğlum da çok çektim sütum azmis anlamadım bir süre sonra da etmeyi bıraktı mamalari sevmedi çok zayıf ve hasta olarak büyüdü ve sonuç alerjik bir bünyeye sahip o yüzden bunda da sütum azalınca çok korktum bu ay kilo alması benim için onemliydi baş çevresine de baktı söylemedi bir kaç gün sonra Dr kontrolumuz var bakıp söylüyor zaten sürekli takipte yani
bende hıc bas cevresıne dıkkat etmıyorum , hep boy kıloya takılıyoruz ama bas da onmelı evet. onunda standrtalarını bılmıyoruz kı, baş cevres buyumesı ıyımı yada kac cm buyumelı, yarın bızde saglık ocagına goturcez 3 ayı bıtırıyor yavrum, sorıyım bakıyım

bende hıc bas cevresıne dıkkat etmıyorum , hep boy kıloya takılıyoruz ama bas da onmelı evet. onunda standrtalarını bılmıyoruz kı, baş cevres buyumesı ıyımı yada kac cm buyumelı, yarın bızde saglık ocagına goturcez 3 ayı bıtırıyor yavrum, sorıyım bakıyım

0-3 ay ayda 2 şer cm
3-6 ay 1 er cm
6 dan sonra 0,5 cm büyümesi lazım

Hayirli olsun azerim. Çarçabuk toparlar inşallah Yasinimiz :nazar:

Back
X