2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence verme z.yağı bende verdim bikac kere teyzeme söyledik o da vermiş doktoruna söylemiş bağırsak dugumlenmesi olur verme demiş bilmiyorum ama mantikli yani yemek falan yiyemiyo ken z.yagi da zararlı sonuçta süt dışı
corekotu süt yaparmış
anaam gercekten mi o_O ama ilk dun verdim 3 kere kaka yapti bugunde 2 kere yapti aksam yine yapar diye dusunuyorum kafam karisti simdi esime dedim zeytinyagi verdim diye o da sorun etmedi anne sutune en yakin deniyo ya filan dedi neyse yarin vermiyimde pazartesi saglik ocagini ariyip sorayim vereyim mi diye
Bender kız versiyonu var onun yaklaşık 1 aydır böyle dayancak yer bulmasın hemen başlar kendini ittirmeye hos bulmasa da topuklarini basıyor popoyu kaldırıp ittiriyo
bizimkide ittiriyo kendini anakucagina koyunca ayaklariyla ittirip yukari atiyo bi de popo kaldirma hareketimiz var bez degistirirken bile topuklarini bastirip popoyu kaldiriyo

Bilmiyorun ki canim haftaici kendi doktoruma gidecegim bakalim o nediyecek zaten bende kurtaj olmak istemiyorum ama doktorumada cok guveniyorum artik o ne derse olmazsa aklimda bukunsun ilacin ismini sorarim senden:)
Bacim metiler adinda 0.125 mg draje...
Gunde 3 kere alacaksin dedi ama ben bir tane ictim sonra banyo yaptim ciktim...
Oyle bir titreme geldi ki sonra ne var ne yok 15 dakka boyunca ara ara yogun olarak gitti...
Eger deneyecek isen ictikten 10 dakka sonra banyoya gir bosalirsa hemen banyoda bosalsin...
Ama ne olur ne olmaz esin olsun evde ben asiri korkmustum cunku...
Dusun o derece pis kan bosalttim pihtili...

çok güzel yaptınız sünnet ettirmekle, erkek oldu oğluşunuz :)
işyerinden sevdiğim arkadaşlarım olmasa bende açmazdım telefonu valla :D ben kirimle pasağımla mutlu mesut hafta sonuna kadar yaşar pazar günü eşimle yapardım temizliği :D
Sagol bacim ...
Inan iyilesti gibi birsey cok sukur...
Buyurken yaptirmamiz daha cokk aci cekmesine sebep olurdu...
Agri kesici surupta fitilde kullanmadik dusun :KK76:
Size iyi sohbetler ♥♥♥

Doğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı
Bu kadar mi denk gelir bacim...
Az oncelerde sacimi yikadim tararken baya bir dokuldu sacim ...
Fazla mi vitamin kaybediyoruz acaba o_O

sutunu sagan anneler yardimci olursaniz sevinirim.yarin bir arkadasimizin dugunune gidicez esimle.kizima babaannesi bakicak.sutumu sagmam lazim.sagip nasil saklamam lazim?cam biberon olmasimi gerekiyo?birde benim sutum oyle cok degil.bir defasina 150cc sagamam.az az sagicam.her defa sagdigim sutu ayri ayri kaplarda mi saklamaliyim yoksa bir birinin uzerine ilave edebilir miyim?

sutunu sagan anneler yardimci olursaniz sevinirim.yarin bir arkadasimizin dugunune gidicez esimle.kizima babaannesi bakicak.sutumu sagmam lazim.sagip nasil saklamam lazim?cam biberon olmasimi gerekiyo?birde benim sutum oyle cok degil.bir defasina 150cc sagamam.az az sagicam.her defa sagdigim sutu ayri ayri kaplarda mi saklamaliyim yoksa bir birinin uzerine ilave edebilir miyim?
Süt saklamak için tek kullanımlık süt saklama poşetleri var. Sen her sağdığını poşetle buzdolabının alt tarafına bırak orada 3 gün dayanabiliyor. Babaannesi de o sütleri sıcak su dolu kâseye poşetiyle birlikte daldırıp sütü ılıtsın. Biberona ılıdıktan sonra döküp bebişeiçirsin. Bittikçe yeni bir poşeti ılıtıp içirsin.

aynı gun ıcınde sagarsan aynı kapta saklayabılırsın, ısıları esıt olmak kaydıyla, normal bıberona sagarsan ısıtması ıcırmesı daha kolay olur, kap degısıklıgı olmaz.
[QUOvarım="ucamayankelebek, post: 36792576, member: 421552"]Doğum sonrası saçları dökülmeye başlayan var mı
Ben varim saclari dokulmeye baslayan zaten cok bi sacimda yoktu:KK43:[/QUOTE]
benımde dokuluyor saçlarım:KK17:
Ben ki tv acikken isiklar acikken gürültü varken asla uyuyamazdim simdi nerde uyuya kaldigimi bilmiyorum:KK47:
aynen neresını bulursam ve kac dk olursa olsun hemen uyuyorum, onceden karanlık ortam olucak, hıc gurultu olmıycak, ahh ahh o gunler nerdee:KK57:

evet canim hic uyanmiyor.bazen oluyor ama uyandigi o zamanda emerken uyuya kaliyor.5 dakikalik uyaniyorum yani.sansli annelerdenim galiba)))masAllah diyelim kuzuma)))ee darisi tum uykuya hasret annelerin basina
nee 7 saatmı:nazar: maşallah dıyelım, benımkı 3 aylık oldu ama 3 , max 4 saat uyuyor gecelerı oda bı tek, gunduz lerı uyumuyor pek. sonra her saat bası kalkıyor. sızınkı ne kadarlık, çok sanslısınız vallaa

aynı gun ıcınde sagarsan aynı kapta saklayabılırsın, ısıları esıt olmak kaydıyla, normal bıberona sagarsan ısıtması ıcırmesı daha kolay olur, kap degısıklıgı olmaz.

Ben varim saclari dokulmeye baslayan zaten cok bi sacimda yoktu:KK43:
benımde dokuluyor saçlarım:KK17:
aynen neresını bulursam ve kac dk olursa olsun hemen uyuyorum, onceden karanlık ortam olucak, hıc gurultu olmıycak, ahh ahh o gunler nerdee:KK57:

nee 7 saatmı:nazar: maşallah dıyelım, benımkı 3 aylık oldu ama 3 , max 4 saat uyuyor gecelerı oda bı tek, gunduz lerı uyumuyor pek. sonra her saat bası kalkıyor. sızınkı ne kadarlık, çok sanslısınız vallaa[/QUOTE]3gun once 3 ayini doldurdu kizim.1aydir boyle.ama ilk 2 ay coookk huysuzdu gazdan dolayi.zar zor uyutuyorduk.kucagimizdan biraktimizda da hemen uyanip agliyordu

[[/QUOTE]3gun once 3 ayini doldurdu kizim.1aydir boyle.ama ilk 2 ay coookk huysuzdu gazdan dolayi.zar zor uyutuyorduk.kucagimizdan biraktimizda da hemen uyanip agliyordu[/QUOTE]
maşallah canım , bızımkısı 3 ayını doldurdu 2 gun once ama dıyorum ya nerde ole uykuuu, uyuturkende ole yatırınca hemen kalkıyor 4-5 defa yatırıp alıyoruz ole bır dongu sonunda uyuyor ama çok degıl dedıgım gıbı 3 max 4 saat

nee 7 saatmı:nazar: maşallah dıyelım, benımkı 3 aylık oldu ama 3 , max 4 saat uyuyor gecelerı oda bı tek, gunduz lerı uyumuyor pek. sonra her saat bası kalkıyor. sızınkı ne kadarlık, çok sanslısınız vallaa[/QUOTE]3gun once 3 ayini doldurdu kizim.1aydir boyle.ama ilk 2 ay coookk huysuzdu gazdan dolayi.zar zor uyutuyorduk.kucagimizdan biraktimizda da hemen uyanip agliyordu[/QUOTE]
[/QUOTE]
maşallah canım , bızımkısı 3 ayını doldurdu 2 gun once ama dıyorum ya nerde ole uykuuu, uyuturkende ole yatırınca hemen kalkıyor 4-5 defa yatırıp alıyoruz ole bır dongu sonunda uyuyor ama çok degıl dedıgım gıbı 3 max 4 saat

Bacim metiler adinda 0.125 mg draje...
Gunde 3 kere alacaksin dedi ama ben bir tane ictim sonra banyo yaptim ciktim...
Oyle bir titreme geldi ki sonra ne var ne yok 15 dakka boyunca ara ara yogun olarak gitti...
Eger deneyecek isen ictikten 10 dakka sonra banyoya gir bosalirsa hemen banyoda bosalsin...
Ama ne olur ne olmaz esin olsun evde ben asiri korkmustum cunku...
Dusun o derece pis kan bosalttim pihtili...

Sagol bacim ...
Inan iyilesti gibi birsey cok sukur...
Buyurken yaptirmamiz daha cokk aci cekmesine sebep olurdu...
Agri kesici surupta fitilde kullanmadik dusun :KK76:
Size iyi sohbetler ♥♥♥

Bu kadar mi denk gelir bacim...
Az oncelerde sacimi yikadim tararken baya bir dokuldu sacim ...
Fazla mi vitamin kaybediyoruz acaba o_O
Carsamba doktora gideyimde duruma gore icerim belki cunku doktoruma sordumda muayene edip ona gore karat verwlim dedi emziriyor olmasam hemen icerdimde:)

anaam gercekten mi o_O ama ilk dun verdim 3 kere kaka yapti bugunde 2 kere yapti aksam yine yapar diye dusunuyorum kafam karisti simdi esime dedim zeytinyagi verdim diye o da sorun etmedi anne sutune en yakin deniyo ya filan dedi neyse yarin vermiyimde pazartesi saglik ocagini ariyip sorayim vereyim mi diye

bizimkide ittiriyo kendini anakucagina koyunca ayaklariyla ittirip yukari atiyo bi de popo kaldirma hareketimiz var bez degistirirken bile topuklarini bastirip popoyu kaldiriyo
Ya bilmiyorum öyle dedi sor bakalım bende veriyodum yapiyodu şimdi zaten yapamıyor bakalım ne kadar sürecek böyle

bizde de oyleydi canim.simdi gunduz uykulari hala oyle))ben kycagimda yatiriyorum yere koydugumda bazen uyaniyor bende hemen emzigi agzina veriyorum uyuyor.yeni yeni emzige alisti hic almazdi oysa.gunduzleri her uyudugunda 1saattan cok uyumuyor
nee 7 saatmı:nazar: maşallah dıyelım, benımkı 3 aylık oldu ama 3 , max 4 saat uyuyor gecelerı oda bı tek, gunduz lerı uyumuyor pek. sonra her saat bası kalkıyor. sızınkı ne kadarlık, çok sanslısınız vallaa
3gun once 3 ayini doldurdu kizim.1aydir boyle.ama ilk 2 ay coookk huysuzdu gazdan dolayi.zar zor uyutuyorduk.kucagimizdan biraktimizda da hemen uyanip agliyordu[/QUOTE]
[/QUOTE]
maşallah canım , bızımkısı 3 ayını doldurdu 2 gun once ama dıyorum ya nerde ole uykuuu, uyuturkende ole yatırınca hemen kalkıyor 4-5 defa yatırıp alıyoruz ole bır dongu sonunda uyuyor ama çok degıl dedıgım gıbı 3 max 4 saat[/QUOTE]

Kizlar cildiricam 3 gundr kizim asla biberon almiyo gun icinde mutlaka 1-2 kez sutu biberonla veriyodum son 1 hftdr hc biberon vermedim gtck biyerim yoktu evdeydim diye unuttu heealde biberonu son 3 gndr deniyorum deniyorum biturlu almio aglma krizine girio hftya tam 3 aylik olck ve hla emzrme aralarini uzatamadk 2 saatte bi mutlka emio ve uykusu her gldgndede aglma krzine grp sonunda memede blyrx kndmzi baska turlu susmuyo ne ypcm sasrdm

bizde de oyleydi canim.simdi gunduz uykulari hala oyle))ben kycagimda yatiriyorum yere koydugumda bazen uyaniyor bende hemen emzigi agzina veriyorum uyuyor.yeni yeni emzige alisti hic almazdi oysa.gunduzleri her uyudugunda 1saattan cok uyumuyor
3gun once 3 ayini doldurdu kizim.1aydir boyle.ama ilk 2 ay coookk huysuzdu gazdan dolayi.zar zor uyutuyorduk.kucagimizdan biraktimizda da hemen uyanip agliyordu[/QUOTE]
[/QUOTE]
maşallah canım , bızımkısı 3 ayını doldurdu 2 gun once ama dıyorum ya nerde ole uykuuu, uyuturkende ole yatırınca hemen kalkıyor 4-5 defa yatırıp alıyoruz ole bır dongu sonunda uyuyor ama çok degıl dedıgım gıbı 3 max 4 saat[/QUOTE]

[QUOilgileniyorumordk, post: 36796151, member: 475157"]Kizlar eslerinizle ilgilenebiliyo musunuz?[/QUOTE]
Ben ilgileniyorum ama eskisi kadar degil valtim var ama oglusum daha baskin geliyor:)

Back
X