2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bebeğimin saçları dökülüyor. Yatağından kaldırınca çarşafı kıl dolu hepsi de oğluşumun saçları. Sizin bebişlerde de var mı dökülme? Endişelenmeli miyim ?
Bütün bebeklerin saçları dökülür canım yeni ve kalıcı saçları çıkacak benim kızım ında dökülüyor bir tarafı bayağı kellesti

Yine uykuyla savaş halindeyiz sabahtan beri daha yeni uyudu bakalım kaç dakika uyuyacak uyanık olduğunda da durmuyor kucak istiyor eşim evde grip olmuş kucağına almıyor fazla benim bilegim kopuyor agridan doğru dürüst is yapamıyorum üst kat komsum cam önündeki mermerleri yıkıyor mahvetti camlarimi oynatcam kafayı az kaldı

Biberon almasi buyuk nimetti valla almiyo smdi ole caresiz hssedyrmki kendmi bi disari cikioruz emzirmekle geciyo vaktm halbuki daha oce veriyodum biberonu uyuyodu sutunu icip ;(
Bu hafta 3. Ayimiz doluyo rotavirus asisi olcak bu asi ates fln yapmiyo sanrm dogum yaptgm hastanedeki dr a goturcem allahm bi kapi acilsada bian once ista donebilsek en buyuk derdm bu kIs gelcek ankarada napcam kizimla tek basimiza

Yaz yagmuru bzmkide ole ya ayagmda sallayip uyutuyorum ya elektrikli sallanan bisey var onda yoksa uyumuyo uyusada ztn 15 dk gunduz uykusu hic yok uyanikkende 10/15 dk gulucukler snra sklp bunalio aglio brz buyuseler de oyundan fln anlasalar vakit gecer gibime geliyo ilk yurumeye basladklarinda mesela
Acaba burda hala yazisiyo olcakmyz bnmki emekledi benmki yurudu gibi paylasmlar olcakmi o zaman ins olur burda bsler paylasmak dgr bebeklerdr ne oluyo ogrenmek cok gzl insan rahatliyi valla .. Hcbitaneneizin bile gercek adini blmiyorum ama hep aklimdasnz gecen anneme diyorum parsembe gunu bgn azerikizinin oglu sunnet olcak bgn bilmem kimin cocuguna sole olms vs ;) istanbulda otururken azerikizinin sunnet yaptrdgi hastaneye cok yakin oturuyodum yine brda olsaydim belkide gdr tanisirdm ;)))

kızlar bizim doktor hastanedenayrılmış benim kız da 2 buçuk aylık 20 sinde 3 aylık olacak inşallah. rota aşısını yazmıştı ne zaman yaptırmalıyım

Nrytly benim kzm 14 haziran dogumlu her ayin 14 u gdyrm asiya rotavirusu de 14 eylude gtcm gerci pazara gelio pazartesi gdrm belli bi tarihimi olmali ki

bende bilmiyorum ama 3ve 5. aylarda dediler doktorada ulasamıyorum gecen gun saglık ocagına gıttım ebe 19unda gel dedi aşılar arasında bir ay olmalı dedi bende aşıyı alıp sağlık ocagında mı yaptırsam diyorum

Yaz yagmuru bzmkide ole ya ayagmda sallayip uyutuyorum ya elektrikli sallanan bisey var onda yoksa uyumuyo uyusada ztn 15 dk gunduz uykusu hic yok uyanikkende 10/15 dk gulucukler snra sklp bunalio aglio brz buyuseler de oyundan fln anlasalar vakit gecer gibime geliyo ilk yurumeye basladklarinda mesela
Acaba burda hala yazisiyo olcakmyz bnmki emekledi benmki yurudu gibi paylasmlar olcakmi o zaman ins olur burda bsler paylasmak dgr bebeklerdr ne oluyo ogrenmek cok gzl insan rahatliyi valla .. Hcbitaneneizin bile gercek adini blmiyorum ama hep aklimdasnz gecen anneme diyorum parsembe gunu bgn azerikizinin oglu sunnet olcak bgn bilmem kimin cocuguna sole olms vs :KK66: istanbulda otururken azerikizinin sunnet yaptrdgi hastaneye cok yakin oturuyodum yine brda olsaydim belkide gdr tanisirdm :KK66:))
Canım rota virüsü aşısı ateş yapmiyor evet zaman çabuk geçiyor çocuklar çok çabuk büyüyor üçüncü kez anne oldum bunu çok iyi biliyorum ve her ay bebeklerımiz yeni şeyler öğrenecek çok heyecan verici insanı gulduruyor lar sasirtiyorlar bazen de duygulandiriyorlar müthiş bir duygu Allah sağlık versin ömür versin yavrularimiza burada paylaşımlar çok güzel birbirimizi tanimasak da burada paylasimlarimizla destek olmaya yardimci olmaya çalışıyoruz kimi zaman insan yakınlariyla bile paylasmadigi şeyleri burada paylaşıyor seninde söylediğin gibi canım inşallah bebislerimiz in büyüme sürecini burada heyecanla paylaşırız

Selam kizlar.
Sizi takip ediyorum arada yaziyorum temmuz annesi olacaktim ama 20haziranda geldi oglum. Bisey sormak istiyorum bizim hic duzenimiz yok.gunduz ancak kucakta ya da ayakta sallayarak uyuyo birakinca ennn fazla yarim saat icinde uyaniyo gece de en gec 2saatte bir kalkip emiyo.
Bi duzen olusturmak icin erken mi duzeni oturtanlar yada tecrubeli annelerden fikir istiyorum:(

Selam kizlar.
Sizi takip ediyorum arada yaziyorum temmuz annesi olacaktim ama 20haziranda geldi oglum. Bisey sormak istiyorum bizim hic duzenimiz yok.gunduz ancak kucakta ya da ayakta sallayarak uyuyo birakinca ennn fazla yarim saat icinde uyaniyo gece de en gec 2saatte bir kalkip emiyo.
Bi duzen olusturmak icin erken mi duzeni oturtanlar yada tecrubeli annelerden fikir istiyorum:KK43:
Canım benim üçüncü çocuğum ama hâlâ gündüz uykusunu düzene sokamadim ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor uyumak istemezse de uyutamiyorum zamana bırakacağız yapabilecek pek birsey yok gece uykusu da kendiliğinden düzene girdi

Canım benim üçüncü çocuğum ama hâlâ gündüz uykusunu düzene sokamadim ne zaman uyumak isterse o zaman uyuyor uyumak istemezse de uyutamiyorum zamana bırakacağız yapabilecek pek birsey yok gece uykusu da kendiliğinden düzene girdi
İnsallah zamanla duzene girer. Kucaktan inmeyince hic bi iss yapamiyorum:) ev aldi basini gidiyo, bi kac ay sonra oyundan daha iyi anladiklarinda rahatlariz diye umuyorum bende:)

arkadaslar ben rota asini yaptirdim. agizdan damla olarak veriyorlar. ates yapmiyor dedi doktorumuz. ve yapmadida.benim oglum simdi 3 aylik. bir sonraki ay yine daha dusuk bir dozda rota asisi yine olacakmis.

Selam kizlar.
Bi duzen olusturmak icin erken mi duzeni oturtanlar yada tecrubeli annelerden fikir istiyorum:KK43:
ben asla uyutmak icin zorlamiyorum ne zaman uykusu gekirse o zaman uyuyor ve duzenede kendiliginden girdi zaten. hatta bazen yattigi yerde uykuya daliyor. :D:KK46:

ben asla uyutmak icin zorlamiyorum ne zaman uykusu gekirse o zaman uyuyor ve duzenede kendiliginden girdi zaten. hatta bazen yattigi yerde uykuya daliyor. :D:KK46:
Bense zorlamak istemiyorum ama uykusu sıkısıp da uyuyamazsa cok hircin huzursuz oluyor. Peki uyanik oldugu zaman nasil oyaliyosun

Bense zorlamak istemiyorum ama uykusu sıkısıp da uyuyamazsa cok hircin huzursuz oluyor. Peki uyanik oldugu zaman nasil oyaliyosun
genelde uyandijtsn sonra 2-2.5 saat uyanik kalabiliyo. bazende 1.5 saat. zaten uykusunun geldigini anliyoruz. esniyo͵ kulagini gozlerini felan kasiyo .kucagima alip iki pispslayinca uyuyo . uyanik kaldiginda ise hicbi is yapmayip tum vaktimi ona ayiriyorum biraz emzir biraz altini al .altini alirken sarki soyluyorum konusuyorum bol bol zaten artik agu felan karsilik veriyorlar. biraz kucagima aliyorum evde gezdiriyorum odalar arasinda :) sonra hava guzelse biraz disari cijartiyorum birazda evde cingirak vb. oyuncaklar salliyorum derkeeeeeeeeen zaman doluyoo gibi oluyo valla bu isler sabir isleriymisss :))

genelde uyandijtsn sonra 2-2.5 saat uyanik kalabiliyo. bazende 1.5 saat. zaten uykusunun geldigini anliyoruz. esniyo͵ kulagini gozlerini felan kasiyo .kucagima alip iki pispslayinca uyuyo . uyanik kaldiginda ise hicbi is yapmayip tum vaktimi ona ayiriyorum biraz emzir biraz altini al .altini alirken sarki soyluyorum konusuyorum bol bol zaten artik agu felan karsilik veriyorlar. biraz kucagima aliyorum evde gezdiriyorum odalar arasinda :) sonra hava guzelse biraz disari cijartiyorum birazda evde cingirak vb. oyuncaklar salliyorum derkeeeeeeeeen zaman doluyoo gibi oluyo valla bu isler sabir isleriymisss :))
Disari cikarmak disinda ayni seyleri yapiyorum ama ne zaman aglayacagi belli olmuyo diye hala tedirginim disari cikarken. İnsallah onu da yenersem super olcak:)

Disari cikarmak disinda ayni seyleri yapiyorum ama ne zaman aglayacagi belli olmuyo diye hala tedirginim disari cikarken. İnsallah onu da yenersem super olcak:)[/QUOTE

valla tatlim havalar artik kotulesecek bunlar son guzel gunlerimiz. bakiyorum cok ruzgar felan yoksa hoop disardayiz.sitenin icinde guneslendiriyorum cocugu. kisin faydasini gorucez hasta olmazlar

İnsallah zamanla duzene girer. Kucaktan inmeyince hic bi iss yapamiyorum:) ev aldi basini gidiyo, bi kac ay sonra oyundan daha iyi anladiklarinda rahatlariz diye umuyorum bende:)
Aynen canım benim evde öyle rahatsızim bilegim ağrıyor kızım uyumuyor iki oğlum daha var çok küçük değiller ama yine de uğraşıyorum bu arada gelmek isteyenler varmış bebek için nereye yetiseyim bunca seye bilemiyorum

Back
X