2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Haftasonu tabi esler evdeburaya gelen yok hiç
uzuun bi sure sonra carsiya ciktim bugun yollari karistirdim esimin ofisine gidecem diye :) en son ramazan bayramindan bi kac gun once çarşıya gelmistim unutmusum bi de acayip kalabalik okullar aciliyo diye heralde

kiyafetlerimiz kucuk gelmeye basladi artik ana-kiz alisveris yapalim azicim dedik

bizede bi kere ayni sey oldu sen yine 1 e kadar dayanmissin ben milletin yaninda uyurdum valla bizde allahtan kv de vardi misafir geldiginde gece yatiya onda kalacaklardi sagolsun milleti topladı goturdu allah razi olsun

hayırlı olsun canim iyi eglenceler simdiden

Bugün Efe 90 günlük oldu..
Yani tam 3 aylık..
Her zaman olduğu gibi beklerken değil,sonrasında hızlı geçiyor zaman..90 gün nasıl geçti anlamadım bile..
İlk 2 ay inanılmaz zor bir dönem geçirdi Efe..gaz sorunumuz baya çoktu ve ne yaparsak yapalım susturamadığımız ve kendini yırtarcasına ağlamaları vardı,çoğu zaman çareyi arabayla çıkıp İstanbul'u turlamakta bulmuştuk hatta..Şükür ki 3.aya girmeyle azalarak bitti..Gerçi şimdide mızmızlık,huysuzluk var..Biri geçiyor,başka bir şey geliyor o da ayrı Kendi kendine çok fazla oyalanmıyor,kendi kendine uyumuyor mesela..Ya kucağımda koluma yatacak emzik ağızda öyle,ya da biraz sakinse yanyana bizim yatakta yatıcaz,ninni açıcam melodi olarak telefondan ve poposunu pışpışlıcam öyle..Türlü türlü huylar çıkıyor zaman geçtikçe..

Gece uykusu bazen 6-7 saati buluyor..Artık 3 ayı geçtiği içinde normal..Özellikle uyandırmıyorum ben o istediğinde uyanıyor..

Sütü hâlâ sağarak veriyorum..Emzirme işini rafa kaldırdım..Her öğünü sağmak büyük külfet ama napiyim,çarem yok..Hayırlısıyla bi ek gıdalara geçeydik iyiydi..

Pazartesi günü 3 aylık kontrolü ve rota aşımız var..Bakalım 1 ayda kaç kilo almış köftem,merak ediyorum.,2 aylık kontrolde 5960'dı..

İlk doğduğunda birebir babasının kopyaydı,hâlâ benziyor ama banada benzemeye başladı..Dahada döner inşallah

Ellerini şapur şupur emiyor,devamlı salya akmakta ve habire kıyafet değiştiriyoruz

İşin özü..biz büyüyoruz..
Allah'a çok şükür bin şükür..

Ohh iyi yapmisin bende yaptim oglusuma alis veris uzun kollu bisiler almamistim onlari aldik hala kendime cok bisi alasim yok zayifluyorum yavas yavas ama sevinemiyorum sarktim ondada zayoliflamis gibibdegilde kilo almis gibi gorunuyorum

Ohh masallah umutta ellerini emiyor surekli sapur supur bizim duzenimiz de okustu gibi bisey allahtan kendi kendine oyalaniyor

Canim hosgeldin
Sende bizim gibi gazdan cok cekmissin bizde ayni durumdayiz. Yeni yeni toparliyoruz. Hatta bugun yine gaz yuzunden butun gun agladi. Sali gunu oglusumda 3. Ayi bitiriyor.
Sanirim en zorunu artik atlattik.
Daha sik ugra ozledik senin neseni. 2015 haziran anneleri geliyor ve biz yavas yavas uzaklasiyoruz forumdan

ah gaz,herşeyi her türlü huysuzluğu uykusuzluğu ona bağladım bakalım,inşallah huy değil gazdır

Evet, bu ay itibariyle haziran 2015 anneleri geliyor. Binlerce sukur Allaha, hamikelikten cok daha fazla sevdim kizimin yaninda olusunu. Zaten 2. Bebegi de dusunmuyorum. Babasıyla boşanmak uzereyiz. Cocuk konusunda uzlasamiyoruz. Yeter ki bebeğim mutlu olsun. Hic gidecek evim, akrabam, param olmasa da onun icin her seye katlanirim. Yememe dikkat etsem de kilo veremiyorum. Bu hafta spora başlıyorum. 13 kiloma var, sans dileyin. İnşallah sutum de azalmaz

canim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama sen yine de bebeginin hatrina esinle bi daha ayni hatalari yapamamasi sarti ile iyi olmaya calis tabi yine sen daha iyi bilirsin tabiki
sporla kilolar gider diye dusunuyorum bi ara dukan diyeti vardi meshur onun hafifletilmis halini uygularsan sutun azalmaz diye dusunuyorum cunku protein aliyosun bol bol benimde fazlaliklar duruyo insallah spora bende baslayabilirim

Uzaklasmak mi hmmmmmmm

Canim yaa üzülüyorum ben senin durumuna. Rabbim hayirli kapılar açsın sana. Cocuk evin nesesidir. Belki farklı sorunlarınız oldugu icin anlasamiyorsunuz cocuk konusunda. Pilise arkadasimizin dedigi gibi tabiki sen daha iyi bilirsin ama oluru varsa bir sans versen evliligine minigin için.

Canim fevri hareket etme bence. Biraz zaman ver kendine de esine de. Ikiniz de yeni duzen oturtuyorsunuz..yeni bireye senin kadar cabuk alisamayabilir. Cocugun icin bir sans daha ver.. Tabi bize konusmasi kolay..

Ohh iyi yapmisin bende yaptim oglusuma alis veris uzun kollu bisiler almamistim onlari aldik hala kendime cok bisi alasim yok zayifluyorum yavas yavas ama sevinemiyorum sarktim ondada zayoliflamis gibibdegilde kilo almis gibi gorunuyorum
aay kendime kiyafet konusu cildurtiyo beni bi turlu kendime gore biseyler bulamiyorum evde icine sigabildigim bi kac esyam var onlari giyiyorum surekli en azindan bayrama guzel biseyler bulayim istiyorum zayiflarmiyim o zamana hic sanmam bayram sonrasi da 2 tane nişan var sulalede oof of ne dertliymisim bee

t: 36900868, member: 483230"]aay kendime kiyafet konusu cildurtiyo beni bi turlu kendime gore biseyler bulamiyorum evde icine sigabildigim bi kac esyam var onlari giyiyorum surekli en azindan bayrama guzel biseyler bulayim istiyorum zayiflarmiyim o zamana hic sanmam bayram sonrasi da 2 tane nişan var sulalede oof of ne dertliymisim bee[/QUOTE]
Benim genel olarak ayni seyleri giyiyorum aslinda bircok kiyafetim oluyor ama ben yajustiramiyorum kilolu gorunuyorum hos zayifda degilim ama cok sarktim o sebeple kendimi hic sevmiyorum normalde cok ski etim vardir

Benim genel olarak ayni seyleri giyiyorum aslinda bircok kiyafetim oluyor ama ben yajustiramiyorum kilolu gorunuyorum hos zayifda degilim ama cok sarktim o sebeple kendimi hic sevmiyorum normalde cok ski etim vardir[/QUOTE]
karnimin o cok yumusak hali geciyo allaha sukur yavas yavas toplanacagina inandim artik :)

Benim genel olarak ayni seyleri giyiyorum aslinda bircok kiyafetim oluyor ama ben yajustiramiyorum kilolu gorunuyorum hos zayifda degilim ama cok sarktim o sebeple kendimi hic sevmiyorum normalde cok ski etim vardir
karnimin o cok yumusak hali geciyo allaha sukur yavas yavas toplanacagina inandim artik :)[/QUOTE]
Ayy ne guzel bende gun gectikce civiyorum

Pufpuffcum zaman hızlı geçiyor Allah yavrularimiza sağlık versin ben de iki ay boyunca gazdan çektim çok yorucuydu sabaha kadar kivranip ağlıyordu üçüncü aya girdiğimiz gibi bitti çok şükür ama hâlâ gündüz uyku duzenimiz yok aynı Efe gibi kızım kendi kendine oyalanmıyor ama yakın zamanda herşey yoluna girecek ben inanıyorum her zaman yazamasanda arada bir yaz canım ozletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…