2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gunaydın kızlarrr herkezeeee ;
dun yazamanadım kusura bakmayın, butun gun dısrada olunca eve gelınce ucumuzde bayılmısızz uyumusuzzz 2 saatt :):):)
sabah gıttık kızlarrr hastana zaten ana baba gunu ( cakmak erdem hst) park yerı bıle bır garıpmış. ben ındım gırdım sonra esım geldıı. dr ıyı guzeldıı ılgılıydı. ılk normal muayenesınde bır sey yok dedı sanırım alısmamıss anremansızz, yoksa tepkılerı falan gayet ıyı dedı . bızde kucakcı oldugundan bahsettık hep kucaktaydı dogdugundan berı su son 2-3 aydır bıraz koltugunda yada yerde bırakıuyoruz dedık. kan tahlılelerıne baktı yenı yapılmıstı cunku ama malesef yıne kan tahlılı ıstedı hormon testı ıcın bıde tıroıt varmı dıe. bıde kafa uultrasonu ıstedı onuda cektırdık onun sonucunu verdıler hemen, madde madde yazmıslarr normal boydadır vs vs dıe. kan tahlılı ogleden sonra cıkıcaktı o sırada dr 12 de cıkıyordu zaten beklemedık bızde. haftaya sonucunu gostercez yıne gıtcez.

heee bıde kızlarr psıkologdan akte dıye bır sey varmıs psıkologada yonlendırdı aktıf gelısım bılmem ne testı dıye, bızım sıgorta vardı orası psıkologu karsılamıyormuss ( ne alaka anlamadım , bızım sıgortamızda psıkologda dahıl, ama bu hastanede psıkolog un anlaşması yokmus, muhtemelen dısardan gelen ucretlı bır psıkolog ) bızde 150 tl ıstedıler bende yaptırmadım , ben başka hastanede yaptırırım dedım. ole bır test varmıs kısılık testı dıye, haftaya olmadı bu norologla bır goruselım başka hastanede yaptırıyım dıycem. bu norologda doc dr. hanı o yuzden ona gıttık hemde anadolu yakasında cok sınırlı bu alanda dr bulmak.ama adam ılgılı bırısı.
kısacası kızlarr ılk ızlenım dr unda dedıgı bır sey yok , alısmamısz antremansız gorulen o dedı. zaten bızım 40 haftayı doldurup o sekılde mecburen sezeryana yoneldıgımızı duyunca oda sasırdı bıraz :) hanı kızın tembel oldugu ordan bellı hesabı :):)
cok sagolun kızlarrr, Allaga sukur bır sey cıkmadı gıbı ( testlerde ole, kan tahlılı yenı yapılmıstı zaten bır daha olmasına cok uzuldum ama napalım )

sımdı kahvaltıyı yıyop gerıye donuk okıycammm, almıs basınızı gıtmısınız kızlar yıne :)
Çok sevindim. Sonuçun böyle çıkacağını biliyorduk ama yinede uzman bi kişiden bunu duyman seni çok rahatlatmıştır.
Bnide cuma gnu saglkocagindan aradilar yne tabikide asi icin. 4unde gelicemdedim. 10aylikken kizamik asisi olucak.enaz iki disi vardimi dedi yoo dedim hc yok. olmasi lazimdi doktrunla gorustunmu bnu dedi. Oda bnm canimi skti. Ama dktrda normal olabliyo demisti
İlk kez duyuyorum böyle bişey.Sağlık ocagındaki ebeleri de bazen hiç anlamıyorum. Bizede aren 4 aylıkken bıngıldagı kapanıyo demişlerdi 9 ayı geçtik hala açık. Bence doktorunun yorumu çok daha önemli.
Ay bıktırdım sizi ama masamin son halini yollayın daha da yollamam sözEki Görüntüle 1473537
hepsini yemek istiyorum :) harika olmuş..

Kızlar bu arada bunu eltim almış birde geçen gün ki konuşma için özür dilerim yanlış anlaşıldım sonuçta sende kızımın annesinin o kadar süt verdin Emeğin var falan dedi çok şaşırdım acaba ben laf sokunca çok kızdığımı mı anladı bilemedim en azından bu konuyu tatlıya bağladık Eki Görüntüle 1474252
demmekki icinde degil dilindeymis delirmen gerekiyomus anlamasi icin ben cok uzuluyorum kotu olunca ark gibi olman gerekn insanlarla ben cok isterdim gorumcemle gdelim gelelim gezelim falan moloz kendisi bakalim elti gelcek o nasil olcak

Eki Görüntüle 1474048 Eki Görüntüle 1474049 teyzeler kızıma nişan için elbise aldım çok yakıştı kızıma:nazar:
Çok güzel. Güle güle giysin ece. Doğumgününde de bolerosuz giyer yaz zaten:)
Kızlar bu arada bunu eltim almış birde geçen gün ki konuşma için özür dilerim yanlış anlaşıldım sonuçta sende kızımın annesinin o kadar süt verdin Emeğin var falan dedi çok şaşırdım acaba ben laf sokunca çok kızdığımı mı anladı bilemedim en azından bu konuyu tatlıya bağladık Eki Görüntüle 1474252
Hatasını anlaması çok güzel. Seviyorum böyle insanları :) ayrıca çok zevkliymiş şahsen beğendim.. Güle güle giyinin. Ayrıca kız bebekleri giydirme konusunda çok şanslısınız biz sadece pantolon gömlek malesef..

sagol canim pedituse basladim hemeb burnuni temizliyorum bizim doktara ulasmak kolay degil zaten hast olsa bile cvp vermiyo baslangic olursa peditusa basla demisti

bende cok begendim pembe aldim ben sari mor ve kirmizi bandana aldim takim 35 bandananin tanesi 10tl

sagol canim vala bugun hava iyiydi yine yagmur yagmadi 3gundur yagmur yagiyo ve heryer dolu felaket sasirmis bu insanlar :)
hımm fiyatlarda iimiş bi yazim bende bakim

demmekki icinde degil dilindeymis delirmen gerekiyomus anlamasi icin ben cok uzuluyorum kotu olunca ark gibi olman gerekn insanlarla ben cok isterdim gorumcemle gdelim gelelim gezelim falan moloz kendisi bakalim elti gelcek o nasil olcak
sanırım hatasını anladı bende uzatmadım ne de olsa bi şekilde görüşcez gerilim olmasın inşallah eltinle aranız çok iyi olur o kadar önemliymiş ki ikimizin aynı anda çocuğu olunca daa ii anladım
Çok güzel. Güle güle giysin ece. Doğumgününde de bolerosuz giyer yaz zaten:)

Hatasını anlaması çok güzel. Seviyorum böyle insanları :) ayrıca çok zevkliymiş şahsen beğendim.. Güle güle giyinin. Ayrıca kız bebekleri giydirme konusunda çok şanslısınız biz sadece pantolon gömlek malesef..
şaşırttı beni ama sevindim gerilimlerden nefret ederim ya evet helede ayaklanansınlar beraber giyineceğimiz günler için sabırsızlanıyorum bu arada oslewin söylediği hesapta erkekler içinde sevimli papyonlar var :)))

Valla kendi görümcemin üstüne moloz tanımam :) üstelik 1 tane görümcem var. Nişanımdan beri konuşmuyoruz desem yeridir. Daha kardeşinin evine bile gelmedi nerdeyse 5 yıllık evliyim. Ve ortada hiç bi sebep yok. Ne güzel eltin geliyormuş ben çok isterdim eltimin olmasını.
hımm fiyatlarda iimiş bi yazim bende bakim

sanırım hatasını anladı bende uzatmadım ne de olsa bi şekilde görüşcez gerilim olmasın inşallah eltinle aranız çok iyi olur o kadar önemliymiş ki ikimizin aynı anda çocuğu olunca daa ii anladım
şaşırttı beni ama sevindim gerilimlerden nefret ederim ya evet helede ayaklanansınlar beraber giyineceğimiz günler için sabırsızlanıyorum bu arada oslewin söylediği hesapta erkekler içinde sevimli papyonlar var :)))
evde her renk papyon var ötesini geçemiyoruz zaten :) adres alabilirmiyim bakmak için.

Valla kendi görümcemin üstüne moloz tanımam :) üstelik 1 tane görümcem var. Nişanımdan beri konuşmuyoruz desem yeridir. Daha kardeşinin evine bile gelmedi nerdeyse 5 yıllık evliyim. Ve ortada hiç bi sebep yok. Ne güzel eltin geliyormuş ben çok isterdim eltimin olmasını.

evde her renk papyon var ötesini geçemiyoruz zaten :) adres alabilirmiyim bakmak için.
Tabi erkek oluncada evde papyondan geçilmez :))) instagramda kokosbandanalar Hesabı

Bu dediğim olay meclisten geçmemiş daha söylenti yani. Geçse bile yürürlüğe girdiği tarihten sonra doğum yapanları kapsayacakmış. Bakıcı yardımı için de Izmir, Antalya ve Bursa pilot il seçilmiş. 5000 kişiye verilecekmiş memura yok.
Bakıcı yardımlarımı biliyorum. Bide 5000 kişi ile sınırlı. Emekli sandığınada yok zaten :/

Gelinimiz benşm çocukluk arkadaşımındı.
Evlendi Eskişehir e geldi. Kimsesi yoktu. Hep ben arkadaşlık Yaptım. Birlikte gezdik tozduk. Hamile kaldı. Hep ben götürdüm hastaneye. Doğum yaptı ilk gün annesi Niğdeden hemen gelemedi, yanında ben kaldım. Doğumdan önce gittim evini temizledim. Sonunda salak Abim Yüzünden boşandılar. Haaa yaptıklarımın kıymeti oldu mu. Kesinlikle hayır. Geçen gün anlatıyordu, hamileyken Herşeyini kendi yapmış? Yardım edeni olmamış. Yuhh dedim. Yükseğe çıkamıyor diye gidip mutfak dolaplarını sildiğimi bilirim.

Gelinimiz benşm çocukluk arkadaşımındı.
Evlendi Eskişehir e geldi. Kimsesi yoktu. Hep ben arkadaşlık Yaptım. Birlikte gezdik tozduk. Hamile kaldı. Hep ben götürdüm hastaneye. Doğum yaptı ilk gün annesi Niğdeden hemen gelemedi, yanında ben kaldım. Doğumdan önce gittim evini temizledim. Sonunda salak Abim Yüzünden boşandılar. Haaa yaptıklarımın kıymeti oldu mu. Kesinlikle hayır. Geçen gün anlatıyordu, hamileyken Herşeyini kendi yapmış? Yardım edeni olmamış. Yuhh dedim. Yükseğe çıkamıyor diye gidip mutfak dolaplarını sildiğimi bilirim.
Eltiden de bi beklentin olmasin diyosun yani :) nankor insanlar iste benim gorumcede tqsinirken falan geldi yardim etti ama dandan konusmasi cok bi de 2 sene oldu buraya geleli bikere gel suraya gidelim veya bi kahve icelim falan yok zaten artik gozumde bi degeri de yok abla bile demiyorum artik benim gozumde hakketmiyo amaan bakalim tokiyi bekliyoz bitince iyi komsularim olur ins orda gidip gelcegim insanlar olur olmassa da kizim var o yeter :)

Back
X