gunaydın kızlarrr herkezeeee ;
dun yazamanadım kusura bakmayın, butun gun dısrada olunca eve gelınce ucumuzde bayılmısızz uyumusuzzz 2 saatt :):):)
sabah gıttık kızlarrr hastana zaten ana baba gunu ( cakmak erdem hst) park yerı bıle bır garıpmış. ben ındım gırdım sonra esım geldıı. dr ıyı guzeldıı ılgılıydı. ılk normal muayenesınde bır sey yok dedı sanırım alısmamıss anremansızz, yoksa tepkılerı falan gayet ıyı dedı . bızde kucakcı oldugundan bahsettık hep kucaktaydı dogdugundan berı su son 2-3 aydır bıraz koltugunda yada yerde bırakıuyoruz dedık. kan tahlılelerıne baktı yenı yapılmıstı cunku ama malesef yıne kan tahlılı ıstedı hormon testı ıcın bıde tıroıt varmı dıe. bıde kafa uultrasonu ıstedı onuda cektırdık onun sonucunu verdıler hemen, madde madde yazmıslarr normal boydadır vs vs dıe. kan tahlılı ogleden sonra cıkıcaktı o sırada dr 12 de cıkıyordu zaten beklemedık bızde. haftaya sonucunu gostercez yıne gıtcez.
heee bıde kızlarr psıkologdan akte dıye bır sey varmıs psıkologada yonlendırdı aktıf gelısım bılmem ne testı dıye, bızım sıgorta vardı orası psıkologu karsılamıyormuss ( ne alaka anlamadım , bızım sıgortamızda psıkologda dahıl, ama bu hastanede psıkolog un anlaşması yokmus, muhtemelen dısardan gelen ucretlı bır psıkolog ) bızde 150 tl ıstedıler bende yaptırmadım , ben başka hastanede yaptırırım dedım. ole bır test varmıs kısılık testı dıye, haftaya olmadı bu norologla bır goruselım başka hastanede yaptırıyım dıycem. bu norologda doc dr. hanı o yuzden ona gıttık hemde anadolu yakasında cok sınırlı bu alanda dr bulmak.ama adam ılgılı bırısı.
kısacası kızlarr ılk ızlenım dr unda dedıgı bır sey yok , alısmamısz antremansız gorulen o dedı. zaten bızım 40 haftayı doldurup o sekılde mecburen sezeryana yoneldıgımızı duyunca oda sasırdı bıraz :) hanı kızın tembel oldugu ordan bellı hesabı :):)
cok sagolun kızlarrr, Allaga sukur bır sey cıkmadı gıbı ( testlerde ole, kan tahlılı yenı yapılmıstı zaten bır daha olmasına cok uzuldum ama napalım )
sımdı kahvaltıyı yıyop gerıye donuk okıycammm, almıs basınızı gıtmısınız kızlar yıne :)