2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayin 4unde cagrdi saglikocagi gitmiyimmiki smdi

Hava superdi ruzgarhic yoktu deniz bile durgundu. Bnde arkadsimla sahike indim onunda cocugu 2yasinda baya gezdik guneslendik. Yanliz buaralar sabh ckiyorum aksamgeliyorum disardayken emziremiyorum sut kacarmi kesilirmi kizlar. Mesela 5 6 saat

Hava superdi ruzgarhic yoktu deniz bile durgundu. Bnde arkadsimla sahike indim onunda cocugu 2yasinda baya gezdik guneslendik. Yanliz buaralar sabh ckiyorum aksamgeliyorum disardayken emziremiyorum sut kacarmi kesilirmi kizlar. Mesela 5 6 saat
canim ben sabah yedi bucuk gibi emziroyorum ise gitmeden ve ikibucuktan sonra emziriyorum arada da sagmiyor ve emzirmiyorum sukur azalmadi sutum eve gelincede her firsatta emzirmeye calisiyorum oyle bisi olmadi

ayin 4unde cagrdi saglikocagi gitmiyimmiki smdi
Valla canım dün elektrik kesintisinden sonra gazetede okudum biraz korktum. Şurada bir yaşına iki buçuk ay kalmış yaptırmıyorum ben vazgeçtim. Bizimki de dün aradı normalde aramazdı kıllandım yani elden mi çıkarmaya çalışıyorlar nedir

İnşallah kazanırım da azadıma harcarım :)

Ben denizci temasini sectim bilebi ornek hazirlayip gonderckler bekliyorm bakalm.dis bugdayini da bu haftasonu yapcm insallahtabi hastalar gelemiycek

Yürüteci koltuğa dayayıp yürüteçten sıyrılıp koltuğa da geçti ya bu oğlan ben pes diyip azadın önünde saygı ve korkuyla eğiliyorum

Vuuvv azad citayi yukseltiyo vallaAllah yardimcin olsun.isini de basariyla halledersin insallah

Oy masallah biz hala ev hapsindeyiz

ay maşallah ne kadar güzel,giydikleri ise kendi kadar şirin

biz de dışardaydık bugün, artık otokoltuğuna koyup anaoğul gezmeye başladık,cesaretimi toplamak zor oldu benim oğlum kemerle falan zaptedilmiyor çünkü,ağlamalarına aldırmadım güneş gözlüğüyle baktığımda güldü komik bulup ,böyle böyle alıştı evde durduğundan daha iyi arabada,pusetse hala hayal bizim için

@hiraysen canım süt işi bünyeden bünyeye değişir ama öyle bir iki gün birkaç saat emzirmedin diye bişi olmaz sanırım ben düzenli sağıyorum çünkü malum iş saatlerim uzun

yemez içmez uyumaz ,bi yerden sonra da haliyle yüzü gülmez,saçlarıma aklar düşmüş bikaç tel vardı geçen sene şimdi tutam tutam beyaz,dikkatimi çekti bugün saç diplerinde yaralara bakarken,kas iskelet sorunlarıma değinmiyorum bile,oğlum beni hurdaya çıkardı ,şaka bi yana üzüldüm valla halime

Canim benim kadin dogumcumda verdi ayni kremi bende aldim ama ameliyat izi gecsin diye dedi bana iz yok bende sadece kabarik onda iyi geliyo ozaman bende baslayim hemen
Benimki de kabarık ve kırmızılık var canım kremin adi contractubex 75 lira fiyatı da ana oldukça büyük en az uç ay kullan dedi uç aydan fazlada kullanilir bitmez

isimdeyimgucumdeyim ne şirin olmuş Gökçe hanım :) biz daha buralarda çıkamadık güzel havanın tadını çıkaramadık pazar günü çekirdek aile olarak çıkarız artık
Teşekkür ederiz teyzesi. Bende azadın enerjisine hayranım :)
Hava durumuna baktım da pazar günü hava gayet güzel :) Havanın tadını çıkarmayı kaçırmayın. Azad içinde değişiklik olur. Belki parklarda yorulur eve enerjisi kalmaz.

Valla kv iyi dedim kendim nazar ettim kizimi birakmis tek basina ayakta hemde oda biseye uzanacam diye egilince küt yerde kafasinin yan kismida betonda tabi hadi yaptin olurda durur akıllı sandin eee kizim agliyo kucagima almisim sakinlestiricem ne diye kucagindan almaya calisiyosun benim annesi aldim kizimi kucagima dondum gittim bi kac saatte uyutmadim ama cok degmeden kafasi yakaladim cok şükür cokta aglamadi cok şükür. Ama sinir oldum benim kızım

Valla kv iyi dedim kendim nazar ettim kizimi birakmis tek basina ayakta hemde oda biseye uzanacam diye egilince küt yerde kafasinin yan kismida betonda tabi hadi yaptin olurda durur akıllı sandin eee kizim agliyo kucagima almisim sakinlestiricem ne diye kucagindan almaya calisiyosun benim annesi aldim kizimi kucagima dondum gittim bi kac saatte uyutmadim ama cok degmeden kafasi yakaladim cok şükür cokta aglamadi cok şükür. Ama sinir oldum benim kızım

ben cok suslu puslu pasta yaptirmayi dusunmuyorum hatta pastaneden pandispanya yaptirip kendim suslemeyi dusunuyorum ya da kaliplar ucuzsa kalip alicam daha arastirmadim kendini bilince istedigi gibi yaptiririm diye dusunuyorum

Pandispanya yapmak süskemekten daha kolay değil mi

Benimki de kabarık ve kırmızılık var canım kremin adi contractubex 75 lira fiyatı da ana oldukça büyük en az uç ay kullan dedi uç aydan fazlada kullanilir bitmez

Yara izi ve çatlak izi içinde kullanıyo o krem ablam oğlanların yara izlerine sürüyodu işe yarar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…