2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iyice zombi oldum ya bu sefer de beni uyku tutmuyor, herkes uyudu ben cin gibiyim. Bu sefer de ben mi azadı uyandırsam gece gece gıcıklığına :p hep o mu beni uyandıracak
Dün gece oplum uyudu ben uyuyamadım senın gıbı.gün boyu kucağımda gezdırmekten çok yorgundum bütün evi temizlesem bu kadar yorulmazdım

Kızlar ben doğumgününü işyerımizde restaurant açık hava bahçesinde yapmayı düşünüyorum pasta poğaça depilde yemek olur ama süsleme için değişik enteresan bişeyler düşünüyorum bide kostüm istiyorum fikri olan var mı?

N
Kızlar krem için alıntı yaptım hepinizden ama telefonum sürekli kkden çıkıyor yazamadim eşimin telefonundan yazıyorum tekrar geri donemedim sayfaları sanırım bazilarinizin sezeryan yeri benimki gibi doktorum geçer dedi sizde doktorunuza danisirsiniz kullanan arkadaşlar memnun kalmış öyle yazmışlar inşallah geçer ben orayı görünce içim tuhaf oluyor @azerikizi91 ben daha önce iki kez spiral taktirdim çok ağrı olmadı ama bu kez sanki biraz daha fazla oldu ama çok kısa süreli. çok çabuk olan bir işlem dayanilmayacak kadar ağrı vermiyor
Nasıl oldun cnm basağrın geçti mi bide eşin destekçin ya allah sıze bağışlasın onu

K Keskek ayy cpk tesekkur ederim bakalim bi ara denicem nasil olcak

Yap da sonucu yaz merak ederim 12 nisanda eşimin halası kızı gelini filan geliyo Almanyadan bizde onlara 2. Mini diş buğdayı yapcaz halası istiyomuş illa kv de dedi bu gidişle doğumgünüde 10 sefer yapcam galiba

Bizimde dişimiz çıktı.. dişliler kervanına katıldık... diş buğdayı yapacağız tarih 18 Nisan :KK70: hazırlıklar başlıyor.. dişini gören teyzesi yapacak.. bende evde yapılması gerekenleri... ohh hayat Elif Hira'ya güzel...:KK31::KK47:
Hayırlı olsun cnm dişiniz

Yap da sonucu yaz merak ederim 12 nisanda eşimin halası kızı gelini filan geliyo Almanyadan bizde onlara 2. Mini diş buğdayı yapcaz halası istiyomuş illa kv de dedi bu gidişle doğumgünüde 10 sefer yapcam galiba
biz disi ancak dogum gununde gorecez galiba

Kızlar ben doğumgününü işyerımizde restaurant açık hava bahçesinde yapmayı düşünüyorum pasta poğaça depilde yemek olur ama süsleme için değişik enteresan bişeyler düşünüyorum bide kostüm istiyorum fikri olan var mı?
partisepeti.com diye bi site gordum fikir sahibi olmanzda fayda saglayabilir

Kıyamam ya nasıl da derin uyuyo :) inan aren de farksız değil. bütün gece düzeltiyorum.

Uzun surmedi canm 40 kere kalkti:(

benim hesabım yok daha,resim paylsşılıyor sanırım,ben foto çekmiyorum ihmal ediyorum çünkü sevimli anlarımız gayet az genelde cinnet modundayız,valla düşündüm de benim oğlumla bir iki resmim var,hep tek yada başkalarıyla ,saçım başım darmadağın kendime bakamıyorumki ,banyo yapmak lüks,giyinip kuşanmak da yok, valla yaramı deştin instagram mevzusuyla ,ben ki çok seri tezcanlı ve kısa sürede çokşey yapabilen biriyken bugün bir bebeğe bakamıyorum,bence oğlumdan kaynaklı,yoksa çok bebek gördüm bundan 10tane bakarım dediğim ,ama tabii sevmediğim akrabalarım benim oğlanı görünce " yaaaa okul okumaya çalışmaya benzemiyor zordur çocuk bakmak bak seni bile ne hale getirdi "diyorlar,ne varmış halimde desem de çıkışıp,görünen köy kılavuz istemiyor

Aynen ben de oyleyim.paspal bakimsizim:(bi de saclarim cok dokuldu yenileri ckyo ufak ufak cok kotu duruyo.calismadgm icin saldim kendimi sanirim.2-3 kilom kaldi onlari da verince kendime gelirm insallah.

canım önce bi dene ben pandiapanyaları yapıp buzluğa koydum diş buğdayına pasta yapacağım zaman çıkarttım hepsini fırın tepsisinde yaptım @oslew
Borcam da yapıyorum sakarya da daha da pahalı şeker hamurlu pasta çokmuapan yer olmayınca millet kafayı yemiş 250 demişlerdi bana da sonra bi arkadaş evinde yapan bi bayana yaptırmıştı görüntü güzeldi 70 tl ye yapmış küçül pasta ama ben yrmedim bile tadı hiç güzel değildi

Valla cok pahali sizin oralarda ya.burda 10 kisilik pastayi 50-60 tl ye yapiyolar ve cok da guzel oluyo.foto atcm bulursam

ben de 12 nisanda diş buğdağı yapmayı düşünüyorum oğlum için, tarif paylaşımlarına açığım arkadaşlar...

Ben de pazar gunu yapcm insallah:)ama cok cesit yapmycam dogmgunune az kaldi nasl olsa.

Dis hedigi(bizim burda salcali corba gibi yapiyolar)
Dis pastasi
dis kurabiyesi
pogaca
cikolata toplari
borek

Bence bulusmayin :KK20: kiskancmiyim ne:confused::KK45:

Bence de:)))

Kızlar bebeğime ekmek yapıcam glutensiz unla alerjisi olduğundan .. Tarif verebilirmisiniz maya falan konulur mu

bu tarz yapıyolar:) cok pahalı sizinkiler yahu

Eklentiler

• Fotoğraf0660.webp
    Fotoğraf0660.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar Kafayı yicem ya bugün hepten bunaldım ne gündüz ne gece uykusu var hep Yanımda gece hep emerek uyuyor iyice emzik yaptı beni ağzından Çıktığı an ağlıyor gündüz desen hiç mi uyumaz yarım saat karyolanda uyu yok çok bunaldım ne ev düzenim kaldı ne kendi bakımım tuvalete rahat rahat gitsem şükrediyorum eşimle de iyice aramız bozuldu bu yüzden aranızda bu şekilde olupta çözüm bulan var mı ay nolur bir yardım edin ya çok bunaldım

Arkadaşlar Kafayı yicem ya bugün hepten bunaldım ne gündüz ne gece uykusu var hep Yanımda gece hep emerek uyuyor iyice emzik yaptı beni ağzından Çıktığı an ağlıyor gündüz desen hiç mi uyumaz yarım saat karyolanda uyu yok çok bunaldım ne ev düzenim kaldı ne kendi bakımım tuvalete rahat rahat gitsem şükrediyorum eşimle de iyice aramız bozuldu bu yüzden aranızda bu şekilde olupta çözüm bulan var mı ay nolur bir yardım edin ya çok bunaldım

Ayni durumdaydik canim kv kp geldi ev temiz yemekler yapili ve wc ye artık gidebiliyorum baska cozumu varmi bilmiyorum. Ama bulursan lütfen banada soyle

Canim benimde durum ayni ev berbsr durumda bir ksp yemek yapsam dukrediyorum tuvalete sikisip gidiyorum bazen bir kac damla idrar kaciyor sikismaktan gunde iki kez camasir ve pijama degistiriyorum.

Back
X