gunaydinnHerkese günaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnHerkese günaydın![]()
Kızlar bende aldım bu sabah geldi kargom kırmızı beyaz aldım bende ama bandanasını kafasından geçiremedim ben de nasıl bağlayacağımı bilmiyorum 6 Temmuz doğumlu benim kızım 1 YAŞ aldım ben ama daha deneyemedimVala ben begendim 1 yas aldim ama bandanayi baglamayi pek beceremedim bakcam sonra intten sari mor kirmizi bandana aldim onlarinda renkleri guzel sari tkm da guzel olur ama benim aklim pudrada kaldi :)
bende 1yas aldim iyi oldu baglamanin video su varmis ama ben bulamadim sorucam tekrar bende oyle baglayamadom zatenKızlar bende aldım bu sabah geldi kargom kırmızı beyaz aldım bende ama bandanasını kafasından geçiremedim ben de nasıl bağlayacağımı bilmiyorum 6 Temmuz doğumlu benim kızım 1 YAŞ aldım ben ama daha deneyemedim
ahaha hepimizi timarhaneye kapatcaklar :) bol gezmeli guzel havali doymus gobisli bir haftasonu ins
@temmuzhaziran valla ben de üzüldüm haline. Ben de uyanığım şu an ama tamamen benim manyaklığım evde herkes uyuyor. Sana da Allah sabır versin. Benim kuzenimin kızı uyutmazdı, şimdi 4 yaşında ama annesi der ki 4 yılda toplam 4 saat uyumamıştır. Mecaz değil gerçekten kız 5 dk uyur ve tüm günü geçirirdi o uykuyla. Ama o bile adam oldu, o yüzden sabır sabır.
Haa şiddet konusunda henüz erken ama brnim de oğluma yönelik gelecekte uygulayacağım şiddet fantezim var. 15-16 yaşında en manyak ergen zamanında deli gibi öğlene kadar uyumak isteyecek ama ben onu hafta sonu dahil her gün sabah 6 da kaldırucam. O anne 5 dk daha diye yalvarırken ben başından aşağı buzlu su dökücem.Bugünlerin intikamını alıcam. Sen de böyle psikopat hayaller kur, biraz hafiflersin
![]()
evet yaşasın intikam![]()
Ben sordum şimdi instagramda elize.boutiqe diye bir sayfada var video çok baaitmiş aslındabende 1yas aldim iyi oldu baglamanin video su varmis ama ben bulamadim sorucam tekrar bende oyle baglayamadom zaten
Valla o konuda eşimin hakkını teslim etmeliyim, ben sadece doğurma ve emzirme kısmını gerçekleştirdim sanırım gerisi eşimde. Mümkün olsa emzirirdi de :) benden daha sabırlı benden daha mülayim, ki tüm gü dışarda çalışan ve yorulan olmasına rağmen gece benle beraber kalkar, uyutur, alt değiştirir, ben biraz dinleneyim diye sabah alıp odadan çıkar :)Tüm çilekeş annelere günaydın, ben de bazen eşime şiddet uygulamak istiyorum
o yayıla yayıla yemeğini yer eğır ağır tv izleyerek ben lokmaları çiğnemeden yutarım nerdeyse, o tuvalette uzun uzun keyif yapar ben altıma yapıcak raddeye gelmeden giremem girdim mi de apar topar çıkarım, o gece hiç uyanmaz ama evde olduğunda mis gibi sabah keyfi yapar yatakta ben hoop ayağa çocuğun altını aç kahvaltısını yedir oyun oyna vs. Ne bu yaaaa ben tek başıma mı yaptım bu çocuğu tamam elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyo ama yetmiyooo
Bacagimda bende baglarim kolaysa cocugun kafasinda baglasin :) durmuyo ki zilli :)Ben sordum şimdi instagramda elize.boutiqe diye bir sayfada var video çok baaitmiş aslında
yok canım ben hurma vermedim hiç miraya muzlu yulaf ezmeli bi kurabiye tarifi vermiştim sadece@minnakkartal şu yulaf ezmeli hurmalı tarifi sen mi vermiştim sayfaları gezdim gezdim bulamadım
Geçmiş olsun canım Allahtan yetişmişsin biz ne kadar dikkat etsekde saniyede yapacaklarını yapıyo bu kuzularBizde bugün ilk kez yataktan düştükneyseki son anda yetiştim elimi uzattım ama sadece suratını elimle tutabildim. Ama elim gökçeyi yavaşlattı ve suratının yere hızlı bi şekilde çarpmasını engelledi. Bişey olmadı ama ikimizde çok korktuk ve Gökçe korkudan ağladı
tamamen benim dikkatsizliğim. Çok şükür korku dışında bişey olmadı. Çok hareketli artık. Şimdide ben çamaşır asıyorum o astıklarımı atıyo :)
Bacagimda bende baglarim kolaysa cocugun kafasinda baglasin :) durmuyo ki zilli :)
Nefes nefese kaldım ben de sabahtan beri bağlatmadı boncuğum ben kafasına koyduğum anda çıkarıyor
yok canım ben hurma vermedim hiç miraya muzlu yulaf ezmeli bi kurabiye tarifi vermiştim sadece
P
Eee cennete gitmek o kadar kolay degilTüm çilekeş annelere günaydın, ben de bazen eşime şiddet uygulamak istiyorum
o yayıla yayıla yemeğini yer eğır ağır tv izleyerek ben lokmaları çiğnemeden yutarım nerdeyse, o tuvalette uzun uzun keyif yapar ben altıma yapıcak raddeye gelmeden giremem girdim mi de apar topar çıkarım, o gece hiç uyanmaz ama evde olduğunda mis gibi sabah keyfi yapar yatakta ben hoop ayağa çocuğun altını aç kahvaltısını yedir oyun oyna vs. Ne bu yaaaa ben tek başıma mı yaptım bu çocuğu tamam elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyo ama yetmiyooo
canım benim kızımın alerjisi var korkuyorum vermeye şu bir iki gündür baya kabardı bi geçsin bakalım önce Keçiboynuzu pekmezi denicem alerji yapmazsa hurmayı da denerimBenim kızımda çok iştahsız bugün hurma verdim 1 taneyi yedi dene istersen çokta faydalıymış
cok gevmis olsun canimBizde bugün ilk kez yataktan düştükneyseki son anda yetiştim elimi uzattım ama sadece suratını elimle tutabildim. Ama elim gökçeyi yavaşlattı ve suratının yere hızlı bi şekilde çarpmasını engelledi. Bişey olmadı ama ikimizde çok korktuk ve Gökçe korkudan ağladı
tamamen benim dikkatsizliğim. Çok şükür korku dışında bişey olmadı. Çok hareketli artık. Şimdide ben çamaşır asıyorum o astıklarımı atıyo :)