İnşallah canım ayrıca Kerem adini çok severim adiyla yaşasın oğluninşallah sadece diştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ayrıca Kerem adini çok severim adiyla yaşasın oğluninşallah sadece diştir
Avatar yap geri çek o zaman silebiliyırsun. Ben hiç sormadım bile :)
ismide kendi gibi güzelmişismi kerem ,ben bahsetmedim sanırım doğrudur
şimdi geldi yemek Faslı bitti o söylemeden Çayı koydum bakalım mira da kakasını yaptı keyiflendik :)) çay ve survivor arasında sölicem doğru anı kolluyorum :))Buluşma işi ne oldu kesinleştirsek artık?
Minnakkartal lütfen akşam eşini ikna etttt :)
1,5-2 falan, 1 lt fe normal su içiyorumIgrenc degilde ne bilim hos degil iccem ya bende ayni senin gibi yaptim cikarkende alirim aynen gunde kac lt iciyosun sen ben 3 iceyim diye dusundum
Bende Özdilekden bambu yastık almıştık yüksel geldi. Arkadaşım ince mi yastık almış onu kullandım uzun bi süre. Hiç bilmiyordum yastık kullanılmayacağını. Şimdide pamuk yastık kullanıyorum. Bambu kaldı öyle Boşa para vermişim.İlk aylarda varla yok arası yastıklardan kullandık sonra linenstrn bambu yastık almıştım onu kullandık ama son zamanda çok dağınık yatıyo küçük yastıkla beşik kenarındaki süngerler varya o arada sıkışır nefes alamazsa diye beşiğin içinde normal yumuşaklıkta pamuk yastıkta yatıyo büyük yastık
Ruhen ve bedenen çökmüş vaziyetteyim canım görüntüye bakma:)))yazyagmuru tassin sen tas sana bisey olmaz :)
D deterjan tesekkur ederiz pek kafada bisey tutmuyo ama ins kokoş olacak bendechic sevmem oyle susleniyim ama sevdircem kizceme
Benimki de teli eline gecirdimi bu ortadaki tusa basiyo hemen ben kapatiyom isgini o basiyo aciyo :)
Kerem ismini düşünmüştüm oğlum olsaydı :) gerçi ben çok isim düşünmüştümismi kerem ,ben bahsetmedim sanırım doğrudur
Amin canım allahım sağlık sıhhat uzun ömürler versin kuzucuklarımızaKızlar internette okudum 4 aylık bebek menenjitten ölmüş yabancı bir ülkede Allah korusun yavrularimizi çok üzüldüm
Maşallah canım akifcik toparlanmis sanırım kilo da almış yerim o yanaklarını ben.kizinda esmer güzeli maşallah.Eki Görüntüle 1484089 Benim can özlerim...bal böcüklerim....1saat önce çektim bi türlü koyamadım buraya.akifcik çok yaramaz
Heycanla bekliyorum :) ben bişey isterken hep cümleye şöyle giriş yapıyorum "40 yılda bişey istiyorum senden" diye bi başlıyorum. Tavsiye ederim :)ismide kendi gibi güzelmiş
şimdi geldi yemek Faslı bitti o söylemeden Çayı koydum bakalım mira da kakasını yaptı keyiflendik :)) çay ve survivor arasında sölicem doğru anı kolluyorum :))
Bu arada adım adım setini söylediğim gibi azar azar kullanıyoruz yükleme olmasın diye kartları bi kaç gündür kullanıyorum tahminim doğru Ağzına sokmuyor şimdilik sadece kuzuyu ayırt edebiliyo kuzu nerde diyoruz onu veriyo bize)
Ay ALLAH korusun. Gerçi türkiyede böyle de bi aşı yokmuş yeni gelmiş.Kızlar internette okudum 4 aylık bebek menenjitten ölmüş yabancı bir ülkede Allah korusun yavrularimizi çok üzüldüm
Biraz cidfiyiz teyzedi fazla gulmez disarlardacok ciddi bakiyor kesuf asamasinda sanirim:)
Ben geliyorum nasipse. Ay gelirim kimse gelmez falan. Tek başıma kalmayayım orda :)@AreN5 @oslew B Bunekibuneki @minnakkartal ve ben kesin gelck olanlarcilek31 @sglbnt sizleri ve unuttgm diger gelebilcek ark lari da bekliyoruz
Evet canım buda son halleri kızımın