2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yazyagmuru yazyagmuru tassin sen tas sana bisey olmaz :)
D deterjan tesekkur ederiz pek kafada bisey tutmuyo ama ins kokoş olacak bendechic sevmem oyle susleniyim ama sevdircem kizceme
Benimki de teli eline gecirdimi bu ortadaki tusa basiyo hemen ben kapatiyom isgini o basiyo aciyo :)

ismi kerem ,ben bahsetmedim sanırım doğrudur
ismide kendi gibi güzelmiş

Buluşma işi ne oldu kesinleştirsek artık?
Minnakkartal lütfen akşam eşini ikna etttt :)
şimdi geldi yemek Faslı bitti o söylemeden Çayı koydum bakalım mira da kakasını yaptı keyiflendik :)) çay ve survivor arasında sölicem doğru anı kolluyorum :))

Bu arada adım adım setini söylediğim gibi azar azar kullanıyoruz yükleme olmasın diye kartları bi kaç gündür kullanıyorum tahminim doğru Ağzına sokmuyor şimdilik sadece kuzuyu ayırt edebiliyo kuzu nerde diyoruz onu veriyo bize ;))

İlk aylarda varla yok arası yastıklardan kullandık sonra linenstrn bambu yastık almıştım onu kullandık ama son zamanda çok dağınık yatıyo küçük yastıkla beşik kenarındaki süngerler varya o arada sıkışır nefes alamazsa diye beşiğin içinde normal yumuşaklıkta pamuk yastıkta yatıyo büyük yastık
Bende Özdilekden bambu yastık almıştık yüksel geldi. Arkadaşım ince mi yastık almış onu kullandım uzun bi süre. Hiç bilmiyordum yastık kullanılmayacağını. Şimdide pamuk yastık kullanıyorum. Bambu kaldı öyle Boşa para vermişim.
Buarada bende Betül'ün Saçlarına hayranım :) bizim yeni yeni uzuyor :)

yazyagmuru yazyagmuru tassin sen tas sana bisey olmaz :)
D deterjan tesekkur ederiz pek kafada bisey tutmuyo ama ins kokoş olacak bendechic sevmem oyle susleniyim ama sevdircem kizceme
Benimki de teli eline gecirdimi bu ortadaki tusa basiyo hemen ben kapatiyom isgini o basiyo aciyo :)
Ruhen ve bedenen çökmüş vaziyetteyim canım görüntüye bakma:)))

ismide kendi gibi güzelmiş

şimdi geldi yemek Faslı bitti o söylemeden Çayı koydum bakalım mira da kakasını yaptı keyiflendik :)) çay ve survivor arasında sölicem doğru anı kolluyorum :))

Bu arada adım adım setini söylediğim gibi azar azar kullanıyoruz yükleme olmasın diye kartları bi kaç gündür kullanıyorum tahminim doğru Ağzına sokmuyor şimdilik sadece kuzuyu ayırt edebiliyo kuzu nerde diyoruz onu veriyo bize :KK66:)
Heycanla bekliyorum :) ben bişey isterken hep cümleye şöyle giriş yapıyorum "40 yılda bişey istiyorum senden" diye bi başlıyorum. Tavsiye ederim :)

D deterjan avatardaki senın bebiş mi?
Evet canım buda son halleri kızımın
20150327_165344.webp
20150327_165344.webp
20150327_165344.webp
20150228_190716.webp

Back
X