Sen sakin ol yine de ama lafını da esirgeme asıl kendisinin değiştiğini de görsün ve kötü yemek, iş vs ne olursa olsun eşinin arkasında durmalı arayıp kötü yaptığını söylememeli . Açıkça konuşun bence halledilmeyecek meseleler değil çünkü
Ben yaptırmadım çünkü araya diş grip vs girdi zatrn yavrumun bağışıklık yetlerdeydi korktum aşı yaptırmaya. Üstüne bi de elektrik kesintisi aşılar bozulmuştur paranoyası sardı beni hepten korktum. Ama 10. Ayda kontrolde hastanede Dr yapacaksa yaptırırım yoksa iki ay daha sıkarım dişimi yaşında karma aşı yaptırırım.
Bu topiği daha erken takip etseydin görürdün valla biz sınır tanımayan anneler olarak elimize ne geçerse yediriyoruz bebeklerimize :)
Ne demek istediğin zaman beklerim. Evet baya yakınlaşdık hatta ben arada Beylikdüzü'ne gitmeye devam edicem :) havalar ısınsın bir çılgın planlarım var sen ve
B
Bunekibuneki
ile Yeşilköy Florya şöyle güzel kahvaltı sahil yapar bebekleri de parka salarız

zaten üçümüz de çalışmıyor boş boş oturuyoruz

Bu arada siz insaflısınız biz ciğer için taa Diyarbakır'a gitmiştik :) iki günde 3 kg alıp dönmüştüm :) oğlan büyüsün azcık niyetimiz var yine gıda turizmine, Antep ve Hatay listemizde :)