2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben emzirirken uyumasın diye gündüzler çok uğraştım. Ona alıştı çok şükür. Uykudan önce mutlaka emiyo. Sonra yatırıyorum ben yüzünü okşarken uyuyo. Bizimki biraz meme değilde süt bağımlılığı sanki:KK53:
Yarım kabak dolması yarım kırmızı biber dolması yiyo kıymalı. Üzerine bide emdi öyle uyudu bu öğlen mesela.:KK53:
oh maşallah yiyen bebeklere bayılıyorum darısı bize de olur diye umuyorum :KK51:

Öykü de gece kalkmiyo artik 1 kere kalkiyodu 5 gibi onu da birakti simdi 7.30 da babasina kalkiyo
ayy ne güzel maşallah öyküşe

Akşam babasına veriyorum yatana kadar o ilgileniyo herşeyi ona ait :) 3 saatte bir gerçekten çok erken değil mi.

Bi yerde okumuştum gündüz doyan bebekler gece açıkmazlarmış. Bi dene bakalım 9 gibi ver istersen. Büyüdüler nasıl olsa belki gaz problemi olmaz.

Seninkide güzel uyuyanlardan. Arende beni emmiyo ve ortamızda yatıyo bunların etkisi de vardır diye düşünüyorum.

zordur seniki de ya uykusuzluk insanı çok yıpratıyo. İnş. sizinde en kısa zamanda aren gibi uykunuz olur :)
Evet benimki de annemlerde kalma sebebiyle benle yatmaya alisti ve simdi de esimle benim aramda yatiyo yoksa besiginde uyumuyor:/ nasil duzelticem durumu bilmiyorum hic. Ben 9 yasima kadar annemlerden ayrilmamisim:/ bizim ailelerin kizlarinda generik midir nedir :)

Kzlar bgn kan ve idrar tahlili yapildi idrar temiz ama kan degeri 8 ckti dr cok kanszlk var dedi 2 ay boyunca ferrumu 10 damla kullancakmsz bergun 1 kofte yck çorbalarına kiyma etsuyu katicaksn hergun dedi sizin Değerler nasıldı dusuk olan varsa duzeldimi ?
Ferrum kabızlık yaptı 6 ay fitille yaptırdım santafer daha iyi aöa ben artık vermiyorum 12 çıktı deperımız dr ver dedı ama ben vermıyrum et köfte pekmez verıyorum ama düzenli vermeye çalış azerı kız da da düşük çıkmıştı ama duzeldi sanırım tez zamanda yukseliır inşş

Valla öyle yapıyorun. Yatak odasına attıkları yorganı toparladım. Gittim Gökçe'nin yeni çıkan bulaşıklarını yıkadım. Onların hiç birşeyine dokunmadım. Eşimi Aradım çok yorgunum yemek yapamıcam gelirken bişeyler al dedim. Hayırdır dio. Yok bişey çok yorgunum sadece dedim. Tamam dedi. Gökçe ile takılıyoruz.

Yok canım ben diyemem ki öyle :KK43: keşke diyebilsem bende mutfağa salona dokunmuyorum eşim mi yapar yoksa gelince onlar mı yapar bilmiyorum. Kendileri bilir.

gözünün önünde de yapmıcam. Utanırsa kendi yapar yapmazsa kalır :) eşim ARada kalacak ona üzülüyorum :KK43:
Cnm çok sinir bir durum ama onlar gidecekler sen eşinle mutlu olmaya bak

Kızlaaaaar selam...
Annemle beraber dün tam 7 saat uğraşarak elimizdeki giyilmeyen ya da 1 kez falan giyilmiş olan ürünleri (abiyeler,günlük kıyafetler vs) satışa çıkarmak için kolları sıvadık.. Ve arka plan falan ayarlayıp,profesyonel makinamla çektik tek tek.. Ardından da her birinin detaylarını oluşturduk renk,beden vs..Sonrada hem satış sitesinin birine,hemde kk'ya koydum..Forumdaki konuma bakmak isteyen olursa :

Cnm çok emek vermişsin hayırlı kazançlar olsun

Canım benim kv geldiğinde gorumcem ve kızı da geliyor yer içer dağıtırlar. Bir de evlerindeki duzenlerinin olmasıni isterler sampuandan sabunlarina kadar alır eşim. kendi evlerinde yemek pismez temizliği temizlikci yapar 15 günde bibir.ama bize gelince durup durup gorumcem evi temizleyelimmi der isguzar halbuki ben her sabah onlar uyurken ev temizler özel kahvaltı hazirlarim onlara oglene kadar sofradan kalkmazlar miy miy sonra suslenip gezme derdine düşerler bende habire arkalarini toplar murfaktan cikamam.dogumumda geldiler eşim onlara sofra kurdu düşün sonra biz fazla kalmayalim siz herseyi hallediyosunuz deyip gezmeye urgupe gectiler. önümüzdeki hafta adanaya gidiyoruz benim hizmetcilik devam anlayacağın.
Anlattıkların kabus gibi ama iyilikleri gören bilen Rabbimiz var

oğlum minik keremim çok hasta,horlamaktan uyuyamıyor burun akıntısı çok yoğun tıkıyor nefesini,serum fizyolojik yetmiyor açmaya, psödoefedrin içeriyor sakıncalı diye almadığım peditus yada muadili bişey almaya yolladım eşimi ,tedavi edici etkisi olmasa da burnunu açıp uyumasını sağlayacak inşallah,inşallah domuzgribi falan değildir zira eşimin sekreteri bu hafta yoktu malum hastalığın teşhisiyle,ve bunu bana yeni söylüyor bıdı bıdı etmeyeyim diye:KK62:inşallah basit bi griptir o değildir nolur dua edin ya çok canım sıkıldı
Şimdi nasıl iyi mi allahım şifa versın cnm

Kızlar bugün semiz pisirdim yedikten iki uç saat sonra goguslerimde bir sızı hissettim goguslerimi bir elledim maşallah ikiside taş gibi olmuş süt dolmuş şaşırdım acaba semizdenmi uzun zamandır boyle olmamıştı baktım internete süte faydası varmış birde sütun kalitesini arttiriyormus bebeklerde de kabizliga iyi geliyormuş bundan sonra daha sık alıp yapcam
Afıyet olsun cnm yarasın bebişe benim süt bitti malesef uğraşmıyorumda zaten ısırıp duruyo istemiyo bende bıraktım

miranın da sevdiği yegane şeylerden biri üstelik semiz yediğinde azıcık yese bile kabızlığına iyi geliyor bir de bende bir çok yeşillik aybı etkiyi yapıyor özellikle dereotu ve kıvırcıkla salata yapınca baya farkediyo

tabi güzel şeyleri tavsiyelerini de paylaşmanı isteriz :))

ben denedim mira kesinlikle yemedi tadı biraz tatlı gibi olunca malum arası yok tatlı şeylerle keçi boynuzu pekmezini denedim yarım çay kaşığı zor içirebildim biraz dudak büktü ama sanırım vermeyi başarabilcem

günaydın kızlar dün gece miranın burnu tıkandı zaten zor uyuyodu hiç uyuyamadı evde serum fizyolojikte yokmuş inşallah hasta olmaz bir iki gecedir terliyo üstünü çok açıyo umarım üşütmemiştir anneme söyledim çıkarken abimi arıcak serum için bide ıhlamur içirmeye çalışcak duruma göre haberleşicez ilerlemeden ilaç veririm olmazsa
İnşş ilerlemez cnm benımki terlediğin de hasta oluyo ilerlemeden petıtus verıyorum artık valla bıktım dr gıtmekten aramaktan

Sen sakin ol yine de ama lafını da esirgeme asıl kendisinin değiştiğini de görsün ve kötü yemek, iş vs ne olursa olsun eşinin arkasında durmalı arayıp kötü yaptığını söylememeli . Açıkça konuşun bence halledilmeyecek meseleler değil çünkü

Ben yaptırmadım çünkü araya diş grip vs girdi zatrn yavrumun bağışıklık yetlerdeydi korktum aşı yaptırmaya. Üstüne bi de elektrik kesintisi aşılar bozulmuştur paranoyası sardı beni hepten korktum. Ama 10. Ayda kontrolde hastanede Dr yapacaksa yaptırırım yoksa iki ay daha sıkarım dişimi yaşında karma aşı yaptırırım.

Bu topiği daha erken takip etseydin görürdün valla biz sınır tanımayan anneler olarak elimize ne geçerse yediriyoruz bebeklerimize :)

Ne demek istediğin zaman beklerim. Evet baya yakınlaşdık hatta ben arada Beylikdüzü'ne gitmeye devam edicem :) havalar ısınsın bir çılgın planlarım var sen ve B Bunekibuneki ile Yeşilköy Florya şöyle güzel kahvaltı sahil yapar bebekleri de parka salarız :KK66: zaten üçümüz de çalışmıyor boş boş oturuyoruz :p
Bu arada siz insaflısınız biz ciğer için taa Diyarbakır'a gitmiştik :) iki günde 3 kg alıp dönmüştüm :) oğlan büyüsün azcık niyetimiz var yine gıda turizmine, Antep ve Hatay listemizde :)
Oyyyy antepmiii bizde istiyoruz adana antep srf yemek icin
Kızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?
Bnm kizim normalde birkere kalkiyo ama skntisi oldgundada cok uyaniyo mesela dun mahfoldum cok uyandi bide sabh 5te uyandi bidha uyumadi. Bnce cok sanslisin. Bnm arkadasim gce uyuyan cocuga sut iciriyomus smdi 3yasinda olcak hla uyaniyo. Aslinda bu konuya en buyuk ornek benim ben evlenene kdr hergece 3te kalkip sut icerdim aliskanlik:)
kıymalı bulgurlu pisirdim canım hatta Ece yede yedirdim
Bnde yapiyim attrir insallh bnmde
gökçede irmikli ballı seviyor. ama artık almayacaktım. alırsam aklımda olsun :)
Bnde onu deniyim bide
@hiraysen dişiniz hayırlı olsun cnm
sagol canm

Diyet mi cnm ben 72 kıloyum ama reçelsiz balsız çikolatasız kahvaltı yapmam yeşillikte yanında severım afıyet olsun
Valla benim gönül de onları yemek ister ama yeter yani doğum yaptım bahanem de bitmek üzere oğlum nerdeyse yaşına girecek ben hala kg veremedim

annemi aradım görüntülü az bi mirayı görim diye uyuyomuş aslında bu saatlerde uyumaz ama sabah kalktığından beri ilk kez yatmış neyse annemde uyuduğunu görim teli çevirmiş ay sesimi duyunca yattığı yerden bi doğruldu nasıl çekiyo teli sonra bıdı bıdı hiç susmuyo ananeyi mi şikayet ediyon diyorum gülüyo en son bi baybaylaştık bilmiyorum annem nasıl uyutcak ama içim eridi resmen bi an önce akşam olsaya
Kıyamam ya benim bile içim gitti. Neyseki güvenilir birinde aklın hiç kalmıyo.
Evet benimki de annemlerde kalma sebebiyle benle yatmaya alisti ve simdi de esimle benim aramda yatiyo yoksa besiginde uyumuyor:/ nasil duzelticem durumu bilmiyorum hic. Ben 9 yasima kadar annemlerden ayrilmamisim:/ bizim ailelerin kizlarinda generik midir nedir :)
valla bu aydan sonra alıştırmayı düşünüyorum. Sürekli üstünü açıyo. Bide çok kötü yatıyo düz koyuyorum hep ters buluyorum. Ayakları hep eşimin ağzında. Yani bizi mahvetmiş durumda :) inş. zorluk çekmeden alışır.

Kızlar aren en son gece 22.30da yiyor 23.30 24.00 gibide uyuyor. Sabaha kadar daha doğrusu 10.00 a kadar süt içmiyo. Uyanmıyorda. Ben dayanamayıp saat kuruyorum süt vermek için ama ya çok az içiyo yada hiç içmiyo. Normal mi sizce? Valla bu sabah yine uyuyordu kahvaltı yapsın diye 10 da çocuğu uyandırdım. Ayy annem bi duysa uyuyan çocuğu uyandırdığım için çok kızardı bana. Sizinkiler de böyle mi?
Maşallah bol bol uyuyun gunduz uykusuda varmı?

Back
X