amin canım çok sağolAllah sanada hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip etsin canım istediğin zaman İnşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım çok sağolAllah sanada hayırlı sağlıklı bi evlat daha nasip etsin canım istediğin zaman İnşallah.
Aa çok geçsin ki zaten gercekten de.anladım canım bidaha dünyaya gelsem erken evlenmek isterdim eşimle ve daha genç anne olmak.çok yaşlı değilim tabi 31 yaşındayım daha amaolsun :)
31 ve bu laflar ,aşkolsun![]()
teşekkür ederim gencim de nebilim bi yaşlandım sanki öyle hissediyorumAa çok geçsin ki zaten gercekten de.
Ne yazikki benim süt bayaa azaldı artık çok geldiğini hissettmiyorumbişey sormak istiyorum emziren annelere.emzirirken hala sütün 2.kısmı sızlayarak geliyor mu ?
Ne yazikki benim süt bayaa azaldı artık çok geldiğini hissettmiyorum
Üye olmadığım zamanlarda da takip ediyordum ya sizi bigün oğlunun öğretmeni senden poğaça mı ne istemişti. Ece o zaman çok küçük ve sende hastaydın. O halinle yapmıştın. Sanırım ailece fazla iyi niyetlisiniz. Kimseyi kıramıyorsunuz. Ama inan bazı insanlar bukadarını hak etmiyor.Evet canım soylemistin antibiyotiği valla çok perisanim gece ağlıyor tam o uyuyor ogluma kalkiyorum komşumun yaptığı düşüncesizlik aynen canım çocuklarla yoruluyorum bir de insanlar boyle yapıyor ya oğlum annem evde yok sonra gel demiş gitmiş on dakika sonra tekrar gelmiş çocukta ne yapsın birşey diyememis büyükler düşünmüyor ki çocuk ne yapsın
öğlen yemek yemiyor mu? Bide ikindi de ?Sabah yumurta labne biraz ekmek ve yarım cherry domates. Öğle elma muz portakal çilek karışımından bi kase içine de 4-5 tane Cicibebe. Akşam kemik suyuna etli tarhana. Aralarda da gün boyu meme :)
Evlendiğim ilk yıl izmire gelin gitmiştim. Çekirdek e herkes çiğdem diyordu. Bi türlü alışamamıştım. Sen yazınca aklıma geldi :)Aynen canım simdi esimle topladik etrafı her yer silgi parçaları çiğdem kabuğu
çok güzel anlatmışsın,Allah yavrularımızın iyilik ve mutluluklarını göstersin bizlere
amin canım inşallah benimde aklıma geliyor bazen acaba beni tanıyan biri okuyormudur diye bazen de diyorum okursa okusun:))acaba burdan bizi tanıyan yakınım var mıdır diyorum bazen,haziran annesi olarak değil sıradan bi üye misal,ne çok şeyler yazıyoruz eleştiriyoruz ,dertleşiyoruz ya bazı sevmediklerim bunları bilsin istemem
Evet İzmir de çiğdem deniliyor çekirdek diyen yok fazla:)))Evlendiğim ilk yıl izmire gelin gitmiştim. Çekirdek e herkes çiğdem diyordu. Bi türlü alışamamıştım. Sen yazınca aklıma geldi :)
Evet canım doğru hatirlamissin Ece hastaydı onu dra goturmustum tikanmisti o gece sabaha kadar aglamisti kimseyi kiramiyorum ben kendimi mahvediyorum esimde iyi niyetlidir insanlara karşı ama çok tuhaf bir zamanda yaşıyoruz bazı insanlar çok acımasız kızımın hasta olduğunu söylediğim halde bana poğaça sayisi vermişti eşim pastaneye yaptırttı bir de ondan sonra telefonda bana diyorki kizdim sana niye yaptirttin ben sana kızım hasta dedim ona rağmen isteyince yaptırmak zorunda kaldım dedim bozuldu kadın o zaman(sınıf annesi)Üye olmadığım zamanlarda da takip ediyordum ya sizi bigün oğlunun öğretmeni senden poğaça mı ne istemişti. Ece o zaman çok küçük ve sende hastaydın. O halinle yapmıştın. Sanırım ailece fazla iyi niyetlisiniz. Kimseyi kıramıyorsunuz. Ama inan bazı insanlar bukadarını hak etmiyor.
öğlen yemek yemiyor mu? Bide ikindi de ?
Aynen topiğe her yeni gelene bi şüpheyle bakıyorum o yüzden :)acaba burdan bizi tanıyan yakınım var mıdır diyorum bazen,haziran annesi olarak değil sıradan bi üye misal,ne çok şeyler yazıyoruz eleştiriyoruz ,dertleşiyoruz ya bazı sevmediklerim bunları bilsin istemem
Yok canım üç öğün bu şekilde aralar hep emzirme günde 5-6 kez emiyor gece hariç. Gece de 2-3 kez emiyor. Bi öğün emmese göğsüm şişiyor ben de hala sütüm bolken emziriyorumÜye olmadığım zamanlarda da takip ediyordum ya sizi bigün oğlunun öğretmeni senden poğaça mı ne istemişti. Ece o zaman çok küçük ve sende hastaydın. O halinle yapmıştın. Sanırım ailece fazla iyi niyetlisiniz. Kimseyi kıramıyorsunuz. Ama inan bazı insanlar bukadarını hak etmiyor.
öğlen yemek yemiyor mu? Bide ikindi de ?
Susluu fistik cok tatli cokguzel zaten masallh.. bnde istiyorum dis bugdayi dogm gunune cok az kaldgi icn evde kndi aramzda yapicm maksat bikac resim kizima hatira kalsnAuyy ben okuyup bitirene kadar herkes yatti :) bugun cok yoruldum ama guzeldi aksamustu gezme bile sıkıstirdim h& m den kizima yazlik elbisele falan aldim cok guzel fiyatlarida uygun keske izmirde de olsa tabi fiyat uugun diye ay o guzel bu cici 150 tl biraktim :) disbugdayi yaptik bugun benim kiz taragi kapti :)
Canım kusura bakma daha yeni okudum mesajını dün hiç bakamadım foruma çok halsiz ve yorgundum aksamda kızı babasına bırakıp biraz uuyudum. Elif ada sabahları beni emmiyor o yüzden sabah 6.30 gibi 1.5 tatlı kaşığı hipp tahilli pirinçli mama 70 cc anne sütü ile hazırlanan ve sabah 10 da 40 cc anne sütü ile hazırlanan aynı mamadan yiyor. Öğlen 12.30 da beni emiyor.anlayacagin kahvaltı yok bizde zaten bunları bile zor yiyor ancak reklamlarla . siz ne veriyosunuz sabahları?sağol canım inşallah..karda kışta korumak daha kolay şu geçiş dönemi havaları tüm hastalıklara davetiye
canım bende bi çok kahvaltılığı veremiyorum alerji yüzünden yumurta sarısını da kendi sevmiyor kahvaltı öğününde bişi veriyomusun sadece emzirmemi ilk ana öğün olarak saat kaçta ne veriyosun canım
sağol canım tominer sordurayım abime olmazsa. pekmezden umutluyum gibi zar zor da olsa az verebildim en azından yedikten sonra da öğürmedi bu bizde iyiye işaret oluyo muhallebi yemediği için katamam acaba kayısı püresine katsam saçmamı olur çünkü şu sıra üç beş kaşıkta olsa kayısı püresi yemeye başladı
Benim kız da ağlıyor ama mecbur kaliyosun yapmaya onun iyiliği için.Ne güzel verebiliyosunuz okyanus suyunu. Kızım burnuna yaklaştığım an öyle bir ağlamaya başlıyo ki zaptedemiyoruz. Normalde çok sakin bi çocuktur ama burnuna yaklaşınca canavar kesiliyo. Daha yeni yeni peçeteyle silmeme ağlamayla karşılık vermemeye başladı..