2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bn somonu corba yaptm yemedi buharda pisrdim yutamadi sert bn bile tikandm nasl olck bu is

Bn somonu corba yaptm yemedi buharda pisrdim yutamadi sert bn bile tikandm nasl olck bu is
Ben de çorba yaptım havuçlu patatesli somon çorbası, ama zorla yedirdim ;) buhardakine sıcakken biraz tereyağı falan sürsen yumuşatmaz mı acaba

Arkadaşlar kızıma tatil için kendinden bezli mayo ve bezli bikini aldım umarım rahat eder, siz bezli mi alacaksınız mayoları yoksa normal mayo içine tek kullanımlık bezler de alınabiliyormuş

Arkadaşlar kızıma tatil için kendinden bezli mayo ve bezli bikini aldım umarım rahat eder, siz bezli mi alacaksınız mayoları yoksa normal mayo içine tek kullanımlık bezler de alınabiliyormuş
Ben geçen yıl bakılmıştım ama çok küçük diye suya sıkmaktan vazgeçip almamıştım. Bu yıl da bebek bezi şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum huggies in var tek kullanımlık rahat olur, hatta denizde belki onu bile takmam

Ben geçen yıl bakılmıştım ama çok küçük diye suya sıkmaktan vazgeçip almamıştım. Bu yıl da bebek bezi şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum huggies in var tek kullanımlık rahat olur, hatta denizde belki onu bile takmam
Bende kendinden bezlileri ı play die bir markadan aldım yıkayıp tekrar kullanıyormuşsun, sonra huggies in tek kullanımlıklarını gördüm çok mantıklı bencede

Bu arada @sglbnt sen M. Köy prıfilo da mı çalışıyorsun. Ben bi dönem orada çalışmıştım , Polat iş merkezinde, eşim de hala o tarafta çalışıyor. Eşimle yakın şirketlerdeydik ve her öğlen profilıya yemeğe gelirdik :)

bezli mayo görmedim hiç bende tek kullanımlık bez almayı düşünüyorum tabi önce sevgili eşimi tatile ikna etmem gerek :))

Ben aventin buhar pişiricisini kullanıyorum yumuşak oluyo onda. Benim oğlum un hastası bende somon havuç patatesi pişirdikten sonra ayrı bi yerde un kavurup birleştiriyorum. Kulağa hiç hoş gelmiyo ama oğlum bu şekilde çok seviyo.

ahaha bak sen küçük adama görcez bakalım ne kadar başarılı hangisi kandırcak :))
Yrn görürüz artık :)
Ece hastaydı canım o halde istedi ki herkesten istememiş bazı kişilerden istemiş ben yaptırdım gönderdim ondan sonra bana kizdim niye yaptirdin diyor yalandan düşünen insan tamam i zaman sen içecek falan gönder derdi zaten tutarsiz bir kadın söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor birkaç defa yaşadım buna benzer birşeyler
Tamamen iyi niyet işte. Bidaha olursa yapma bence ben olsam yapmazdım.

Bu arada @sglbnt sen M. Köy prıfilo da mı çalışıyorsun. Ben bi dönem orada çalışmıştım , Polat iş merkezinde, eşim de hala o tarafta çalışıyor. Eşimle yakın şirketlerdeydik ve her öğlen profilıya yemeğe gelirdik :)
evet canım profilo plazadayım.. eşinin yanına geldiğinde kahveye beklerim... birde nerden öğrendin diye bi soru sorabilir miyim? yazdım mı hiç hatırlayamıyorum şuan..

yok yahu bu durumda gelmemezlik olmaz beş kişi kesinleştik en azından ve tek erkek aren değmesinler keyfine :))) bende merak ediyorum tam olarak nerde az detay alabilir miyik :))
1. Köprüden gelirseniz Umraniye Çamlıca sapağından sapip sol taraftan sile yolundan devam etcksnz sağda buyaka avm goorceksnz ordan girin girer girmez bi sapak daha fsm mah. Dio sonra göbekten sol site karsisiniza cikcak
2 den gelirseniz sile sapagndan gircksnz sonra hemen yine sağ aynen göbeğe geliyosunz

1. Köprüden gelirseniz Umraniye Çamlıca sapağından sapip sol taraftan sile yolundan devam etcksnz sağda buyaka avm goorceksnz ordan girin girer girmez bi sapak daha fsm mah. Dio sonra göbekten sol site karsisiniza cikcak
2 den gelirseniz sile sapagndan gircksnz sonra hemen yine sağ aynen göbeğe geliyosunz
ayy çok teşekkürler ben şimdi bunu telefonuma kaydediyorum şu koşullarda bulalım artık bi zahmet :))

Ben de çorba yaptım havuçlu patatesli somon çorbası, ama zorla yedirdim :KK66: buhardakine sıcakken biraz tereyağı falan sürsen yumuşatmaz mı acaba
Corbada bogazina takiliyo insanin buharda kupkuru oldu
Ben havuç patatesle soğanla somonu iyice haşlayıp sonra blenderdan geçirmiştim sevmişti kızım
Bizmki biz yerken kopardiklarimi seviyo ama yagli vermek istemiyorum
Bn huggies alcm
Ben aventin buhar pişiricisini kullanıyorum yumuşak oluyo onda. Benim oğlum un hastası bende somon havuç patatesi pişirdikten sonra ayrı bi yerde un kavurup birleştiriyorum. Kulağa hiç hoş gelmiyo ama oğlum bu şekilde çok seviyo.
bn tencereye su koyup suzgecte pisrdim kurudu baligin butunyagi suya gtti

Corbada bogazina takiliyo insanin buharda kupkuru oldu

Bizmki biz yerken kopardiklarimi seviyo ama yagli vermek istemiyorum

Bn huggies alcm
bn tencereye su koyup suzgecte pisrdim kurudu baligin butunyagi suya gtti
Canim elinle verdiğinde seviyorsa eğer küçük bir tavada altina bir sira soğan doğrayıp hem dibine tutmaması için hemde tat veriyor üzerine balık koyup zeytinyağı üzerine gezdirip duruma gore azıcık su koyup kısık ateşte pisirebilirsin kurumuyor öyle ben kendimize kizartcagim zaman Ece ye boyle yapıyorum seviyor

Yok canım bir daha yok bu sene çok şey gönderdim kermeslere falan yapmayanlara yaptirsin artik
Kermes demişken kızın okulundsada var kermes o gün veli toplantısına geckaldim bana ben gidene kadar hiç sormadan yaş pasta görevi yazmislar.yuh artık dedim pogca değil kurabiye değil yaş pasta.sonra kendi kendime alırım hazır pasta tabanını 2posetde kiremsanti üstüne ikide çilek en kolayıni ben yapmış olurum.dusuncesizler elinde bebek olana en zoru yazıyolar şimdi benden bayaa bayaa bi pasta bekliyorlar ama tabi ben firinsiz hamursuz yani sitressiz bi pasta yapıp göndericem. Begenmezlerse bebekle bu kadar oluyo derim.

Back
X