Cnm inşaallah alışır bende evde hala kucakta taşıyorumİnşallah canım gecen yaz çok kotuydum diş ağrısı nasıl insani uyutmuyor bileklerim öyleydi gece ağrısından uyuyamiyordum arabada iyi oluyor dışarda inşallah alışır zamanla arabada olmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm inşaallah alışır bende evde hala kucakta taşıyorumİnşallah canım gecen yaz çok kotuydum diş ağrısı nasıl insani uyutmuyor bileklerim öyleydi gece ağrısından uyuyamiyordum arabada iyi oluyor dışarda inşallah alışır zamanla arabada olmaya
Benim kvde normalden farklı canım söylüyoruz anlamıyor benim çocuğumu etkiliyor bende gitmiyorum fazla o da ona yetiyorEvlat ayırır gıbı ne kadar yanlış kardeşlerı bile soğutur bu huy keşke yapmasa cnm
İnşallah canım artik emekliyor yani başka şeylerle ilgilenebilir aslında ama yok çok az ya da kafasını vuruyor bir yere ya da elini sıkıştırıyor çok yoruyor beni belki yürüyünce unutur kucak işini öyle umut ediyorumCnm inşaallah alışır bende evde hala kucakta taşıyorum
Durum baya vahimO kadar kafayı yedim ki oturmuş flash tv izliyorumallahım aklımı koru
Benim kv den daha nırmal dışı kv yok Valla. Senin kv bana anneannemi hatırlattı :) oda el kadar çocuklar Arasında Ayrım yapar. Zaten bi 4 kardeş kendimizi onun torunu olarak algılayamıyoruz bile :) büyüdük iş güç sahibi olduk da ondan sonra sevilmeye başladık bizBenim kvde normalden farklı canım söylüyoruz anlamıyor benim çocuğumu etkiliyor bende gitmiyorum fazla o da ona yetiyor
çok geçmiş olsun canım bundan önceki gece alminada öyleyli kusma ateş huzursuzluk hepsi bi arada gece 3 buçukta uyudu bu günde aynı bende çok uykusuzum canım 7 de gözlerini açtı bizimki gecede bir buçukta uyumuştuk ve defalarca uyandım ara ara şuan iş yerindeyim ve masada uyuyasım vargünaydınlar şuan ayakta yazarken nefes alırken düşünürken konuşurken her türlü uyuyorum dün gece hiç uyumadık desem yeri o kadar çok ağladı ki çok şükür ateş yok ama daa tam atlamadı sanırım bi yeri ağrıyodu mutlaka sadece kucakta dolanırken uyudu
canım gelenler kendi annen babam değil mi sonuçta azar azar üstten bişiler yapsan annen gelince çocuğa bakarken diğerlerini yetiştirsen olmaz mı ayy benim annem elim ayağım yeni bir uzvum gibiGÜNAYDIN KIZLAR
bugün acayip yoğunum napıcağımı şaşırmış durumdayım annem ve babam memleketten gelcekler
evet sayıyorum 3 buçuğa kadar işteyim
bi dünya ütüm var temizlik yapmam gerekiyo evi süpürmek toz almak lavaboları yıkamak gibi
banyo yapmam lazım
ve yarın için yemek bişeyler hazırlamam gerekiyo lütfen bi el atın ne yapsam bizimkilere ve şu işleri nası yetiştirsem
aynı zamanda bunların yanında kızımda var tabiki ilgilenip doyurmam gereken![]()
sizede geçmiş olsun canım şu sıra bütün bebişlerde var bişi heralde mevsim geçişi vurdu galiba kimin bebği varsa şu sıralar hep böyle sorunlar oluyo biz genelde de gece pek uyumuyoruz ama huysuz olunca daa bi tükeniyorum bende öyle balık gibi bakınıyorum gözlerim açık ama içim uyuyor Allahtan direktörüm tüm gün toplantılarda olcak aralarda bişi isterse yoksa böyle dalgın olmak istemiyorumçok geçmiş olsun canım bundan önceki gece alminada öyleyli kusma ateş huzursuzluk hepsi bi arada gece 3 buçukta uyudu bu günde aynı bende çok uykusuzum canım 7 de gözlerini açtı bizimki gecede bir buçukta uyumuştuk ve defalarca uyandım ara ara şuan iş yerindeyim ve masada uyuyasım var
Canim neyi varki acaba bi yerimi agriyo kiGünaydınn.
Gökçem uykusunda ağladı durdu bütün geceuykusuzlujtan ölüyorum
Umarim mira hanim bunu huy haline getirmeden hastaligi atlatir canimgünaydınlar şuan ayakta yazarken nefes alırken düşünürken konuşurken her türlü uyuyorum dün gece hiç uyumadık desem yeri o kadar çok ağladı ki çok şükür ateş yok ama daa tam atlamadı sanırım bi yeri ağrıyodu mutlaka sadece kucakta dolanırken uyudu
Oncelikle kizinla ilgilen doyur canim digerlerinide cok kasma bence kendini hem krndi annen baban hemde ne durumda oldugunu gormelerinde bi sakinca olmaz diye.dusunuyorum daha yardimci olurlar sanaGÜNAYDIN KIZLAR
bugün acayip yoğunum napıcağımı şaşırmış durumdayım annem ve babam memleketten gelcekler
bi dünya ütüm var temizlik yapmam gerekiyo evi süpürmek toz almak lavaboları yıkamak gibi
banyo yapmam lazım
ve yarın için yemek bişeyler hazırlamam gerekiyo lütfen bi el atın ne yapsam bizimkilere ve şu işleri nası yetiştirsem
aynı zamanda bunların yanında kızımda var tabiki ilgilenip doyurmam gereken![]()
ayy zaten uyumazdı ama huysuzlanmasın ona da razıyım hoş zaten iice düzeni değişti üç günde annemde dün baya zorlanmış inşallah bir iki güne toparlanmış olurCanim neyi varki acaba bi yerimi agriyo ki
Umarim mira hanim bunu huy haline getirmeden hastaligi atlatir canim
Oncelikle kizinla ilgilen doyur canim digerlerinide cok kasma bence kendini hem krndi annen baban hemde ne durumda oldugunu gormelerinde bi sakinca olmaz diye.dusunuyorum daha yardimci olurlar sana
Oncelikle kizinla ilgilen doyur canim digerlerinide cok kasma bence kendini hem krndi annen baban hemde ne durumda oldugunu gormelerinde bi sakinca olmaz diye.dusunuyorum daha yardimci olurlar sana
canım gelenler kendi annen babam değil mi sonuçta azar azar üstten bişiler yapsan annen gelince çocuğa bakarken diğerlerini yetiştirsen olmaz mı ayy benim annem elim ayağım yeni bir uzvum gibi
sizede geçmiş olsun canım şu sıra bütün bebişlerde var bişi heralde mevsim geçişi vurdu galiba kimin bebği varsa şu sıralar hep böyle sorunlar oluyo biz genelde de gece pek uyumuyoruz ama huysuz olunca daa bi tükeniyorum bende öyle balık gibi bakınıyorum gözlerim açık ama içim uyuyor Allahtan direktörüm tüm gün toplantılarda olcak aralarda bişi isterse yoksa böyle dalgın olmak istemiyorum
Bence ütüyü hiç yapma evin temîz olsun yeter. Benim annem geldiğinde benimde elim ayağıma dolanır hep. Annem evi darmaduman görürse kriz geçirir çünkü kızım hiç bi şeye yetişemiyo diye aklı kalır:))GÜNAYDIN KIZLAR
banyo yapmam lazım
Bende aynen bu durumdayım. Hastada değil şuan çok iyi ama gece gözü kapalı bağıra bağıra ağladı sürekligünaydınlar şuan ayakta yazarken nefes alırken düşünürken konuşurken her türlü uyuyorum dün gece hiç uyumadık desem yeri o kadar çok ağladı ki çok şükür ateş yok ama daa tam atlamadı sanırım bi yeri ağrıyodu mutlaka sadece kucakta dolanırken uyudu
bilemedim ki. Arada oluyo böyle kabus falan mı görüyo bilmiyorum.. Bi yeri ağrısa uyumaz sanırım ama uykusunda bağırarak ağlıyo. Sarsarak uyandırıyorum çocuğu..Canim neyi varki acaba bi yerimi agriyo ki
Umarim mira hanim bunu huy haline getirmeden hastaligi atlatir canim
aynen öyle işte bende oyle olsun istemiyorum şimdi 3 buçukta gidip kızımla ilgilendikten sonra hemen girişicemBence ütüyü hiç yapma evin temîz olsun yeter. Benim annem geldiğinde benimde elim ayağıma dolanır hep. Annem evi darmaduman görürse kriz geçirir çünkü kızım hiç bi şeye yetişemiyo diye aklı kalır:))
Ben kızımın eline temiz bez veriyorum önüne bi kova koyuyorum ben dolapları silerken oda kovayı siliyo:)) yetiştirirsiniz inşallah. Akıları kalmasın uzaktaşar iyi gmrsünler istiyo insanaynen öyle işte bende oyle olsun istemiyorum şimdi 3 buçukta gidip kızımla ilgilendikten sonra hemen girişicem
temizliği bitirmeye çalışcam en son çamaşırları filan halledip banyo yapmaya çalışıcam bide minnağım var tabi onada çizgi film açarım oyalanır
napalım canım tek başımızayız ya aslında çok kirli değil evim ama yinede tertemiz olsunda rahat rahat oturalım istiyorum haftaasonu off bakalım artık
yemek olarak ta karnı yarık yada musakka düşünüyorum bide tavuk bide pilav