2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bak ne güzel işi çözmüş ece. Şekilleri nerden atacağını biliyor. Benim kızın eline veriyorum gösteriyorum. Uyanık kapağı kaldırıp içine atıyo kapağı geri kapatıyo:))
Canim yuvarlağı atabiliyor sadece diğerlerini beceremiyor ilk aldigimda sadece ağzına sokuyordu biraz öğrendi

Kknın muhteşem hanımları bir maruzatım var.
Ben yoğurt mayalamıştım. Ama nedense böyle içinde minik minik şeker tanesi gibi taneler olmuş. Kesilmiş gibi. Hiç böyle olmamıştı. Tadıda normal gibi.
Çocuğa yedirsem bişey olur mu ki? Normal mi bu:KK34:

Ben yoğurt mayalamıştım. Ama nedense böyle içinde minik minik şeker tanesi gibi taneler olmuş. Kesilmiş gibi. Hiç böyle olmamıştı. Tadıda normal gibi.
Canim sıcak mayalamis olabilirsin tadı da eksi olabiliyor öyle olunca verme istersen süt ürünü ya

hiç başıma gelmedi ama için rahat etmiyorsa verme derim ben

Rica ederim :) sebzesini kerevizini brokolosini karnıbaharını da bu şekilde yapıyorum. Kısacası unsuz yediremiyorum. Yada yayla çorbası yapıp içine sebzesini katıyorum.

Evt cnm 1 nisanda da gitmiştik doktora. Çok şükür alıyo ama yinede 1 kilo eksik gidiyoruz.

Maşallah emrenin de boyu çok iyi. Ay inş bizde sorunsuz geçiririz.
Canım ben kaçırdım unla nasıl yapıyorsun.

Benim başıma çooook geldi..böyle tane tane lor peyniri gibi oluyor bir anda..süt bozuksa öyle oluyor diye biliyorum..ben direk attım her seferinde öyle olunca..

Benim başıma çooook geldi..böyle tane tane lor peyniri gibi oluyor bir anda..süt bozuksa öyle oluyor diye biliyorum..ben direk attım her seferinde öyle olunca..
Yok yle lor gibi değil. Normal yoğurt gibi tutmuş. Ama içinden alıp karıştırınca böyle pürüssüz değil şeker tanesi gibi tanecikler var baya. Tadıda aynı yoğurt.
Aman bilemedim olmadı bende atıcam napıyım

Ekmek ben hiç vermedim. Unda vermedim. Okulda hocalarımız buğdayla ilgili paronayak ettiler bizide. Kromozom meselesi yüzünden.ben ekmeğe çok düşkğnüm kızımda öyle olsun istemiyorum. Bi kaşık çorbayı ekmeksiz içemem.
Ama ister istemez pirinç bulgur vermek zorunda kalıyorum. Muhallebi hiç yedirmedim.
Kahvaltısını karıştırmak için hipp in tahıl tozundan alıyorum sadece. Onuda bırakırız inşallah.
Bebe bisküvisi gibi tatlı şeyleri hiç ağzına sürmesim. Çevremde gördüğüm bunu tadan çocuklar diğer tatsıx şeyleri reddediyolardı çünkü korktum vermedim hiç.Belkide alakası yoktur ama.
Organik pirinç unu aldım yarım kilo ille un koymam gerekirse bundan koyuyorum. Boş undan iyidir diyerek.
Böyle nereye kadar devam edebilirim hiç bilmiyorum:KK53:

artık kasmıyorum ben..
zaten kendine yedirdiğim zamanlar hariç,ben ne yersem geliyor hemen yanıma dikiliyor ve resmen istiyor..geçenlerde çilek verdim bayıldı,vermeyi kestiğimde bağırdı falan..2 defa çokokre verdim çok sevdi..kim sevmez ki :KK45: muhallebi Bebelac'ın kilerden yiyor..bebe bisküvisi de hipp'in organik olanı alıp cevizle karıştırıp blender yapıyorum..bizim yediğimiz herşeyi veriyorum,bazılarını tadımlık bazılarını doyumluk..hiç ayırmadan..başlarda çok kasıp çok takıktım ama 7.aydan beri rahatım ve böyle daha mıtluyum..Efe'de mutlu..

Cinnet gecirmek uzereyim:mad:surekli mizmiz odadan ciktgm gbi agliyo hicbisey yapamiyorum isyan etmiyorum ama valla cok bunaldim.bu gidisatm hic iyi degil:KK61:ikinci cocuk mu? Allah olmayanlara versin ben uzunca bir sure istemiyorum:KK43:

Olmayanlara ve isteyenlere versin Allah..zira ben istiyorum :KK46:

Bu kız delirtcek beni mutfağa gittim arkamdan ağlayıp kendini geriye doğru attı kafasını vurdu yanından ayrılınca bunu yapmaya başladı

Canım ben kaçırdım unla nasıl yapıyorsun.
Cnm somonu havuçu patatesi bi iki damla limonu buharda haşlıyorum. Ayrı bi yerde çok az tereyağını eritip içine un koyup kavuruyorum. (Unu iyice kavuruyorum kokusu ve tadı gitsin diye ama çok da yakma) sonra üstüne su alıyorum. (Ben unu biraz sulu yapıyorum çünkü buharda piştigi için susuz oluyo) ikisini birleştirip blendır yapıyorum. Gökçe pütürlü yiyorsa ezip verirsin ama unu süzgeçten geçir stersen. Çünkü topak topak oluyo belki midesini bulandırır.

@Akaibu resim çekebilirmisin? Süt bozuk olunca kaynama aşamasında belli eder kendini. O zaman kesilir. Muhtemelen sıcak mayalamışsındır.

Ben yapıyorum her gün.

kıyamam ya ilgi çekmeye çalışıyo galiba.
Uykusu geldi uyutamadim beni de hic bırakmıyor simdi uyudu ayağımda İ.Saraçoğlu bir ay boyunca icerseniz 6 kiloya kadar verebilirsiniz dedi yağ yakiyormus ben de düşünüyorum içmeyi ama emziriyorum ya sütü etkilermi acaba sen emziriyormuydun

@Akaibu resim çekebilirmisin? Süt bozuk olunca kaynama aşamasında belli eder kendini. O zaman kesilir. Muhtemelen sıcak mayalamışsındır.
Evet süt bozuksa eğer kaynarken kesilir annem hep yoğurt mayalardi süt bozuk olduğunda pişerken kesilirdi hatta annemler ertesi günü sutcuye gösterip yerine süt alırlardı mahallece:))

Ya gerçekten deliricem artık sabahın 8 inden beri yani tam 10 saattir oğlum koltuğa sehpaya çıkıyor ben indiriyorum yaklaşık 8000 kez falan olmuştur. Kollarımın kopmasına mı yanayım, deli gibi sürekli aynı şeyi yaptığımıza mı yanayım. Şeytan diyo bırak kafa üstü çakılsın aşağı ikimiz de rahat edelim

Ya gerçekten deliricem artık sabahın 8 inden beri yani tam 10 saattir oğlum koltuğa sehpaya çıkıyor ben indiriyorum yaklaşık 8000 kez falan olmuştur. Kollarımın kopmasına mı yanayım, deli gibi sürekli aynı şeyi yaptığımıza mı yanayım. Şeytan diyo bırak kafa üstü çakılsın aşağı ikimiz de rahat edelim
Allah kolaylık versin canım ya zor gercekten tehlikeli işler yapıyor Azad bey

Back
X