- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim eşimde Çalışıyor ama ben kızımı Alıp geziyorum :) bugün amcamla Bahçeye gittik. Değişiklik oldu Gökçe için.Benim eşimde çalışıyo mesaide malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde Çalışıyor ama ben kızımı Alıp geziyorum :) bugün amcamla Bahçeye gittik. Değişiklik oldu Gökçe için.Benim eşimde çalışıyo mesaide malesef![]()
benim eşim pazar gunlerıde çalışıyo cnm ama bende kızım ve oğlumla geziyorumBenim esimde cumartesi günleri çalışıyor canım sadece pazar evde oluyor
Cnm allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşaallah yardımcı bulursun kımseye ihtıyacın olmazEce durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Kizin maşallah sana arkadaş canım rahat edersin hem oglunla da ilgilenir bende oglanlarla çıktığımda iyi oluyorB
benim eşim pazar gunlerıde çalışıyo cnm ama bende kızım ve oğlumla geziyorum
Sağol canım inşallah bugüne kadar hep kendim hallettim herşeyi ama artik olmuyor Ece büyür rahat ederim diyorum ama yok büyüdükçe daha mız mız oluyorCnm allah yardımcın olsun çok zor bir durum inşaallah yardımcı bulursun kımseye ihtıyacın olmaz
Insan düşününce gerçekten çok kırılıyor böyle şeylereEce durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Benim annem boyle canım bunu kabullenmiş vaziyetteyim aslında ama ne bileyim dediğin gibi yine de kiriliyorum hafta içi kardeşimin çocuğuna bakıyor bir hafta sonu cagirsam anne temizlik yapcam gel Ece ye bak desem bakmaz biliyorum çünkü onun tatili hafta sonu of of kv desen yasli faydasindan çok zararı var gelince sen de benim gibi yalnizmissin benim de eşim yardımcı oluyor ama işler yoğun simdi geç geliyor tek carem bir yardımcı bulmak senin kardeşinin gelmesi de iyi olur canım senin için insan arıyor birileriniInsan düşününce gerçekten çok kırılıyor böyle şeylereama çok üzülme canım. Sen ne kadar üzülürsen üzül annen değişmeyecek. neden böyle yapıyor ki. Senin 3 çocukla Süperman olduğunu mu düşünüyor acaba :)
Bazen bende çok özeniyorum anne veya kv si yardımcı olanlara. Benim kv malum geçen hafta bendelerdi yardımcı olmak bi kenara beni bir hafta Hizmetçi gibi kullandı. Annem desen 8 saat mesafede yaşıyorkardeşim İstanbul'da ablam Amerika'da. Eşimden başka yardımcı olacak kimse yok. Mayıs'ın ilk haftası kardeşim gelecekmiş :)
Benim eşimde Çalışıyor ama ben kızımı Alıp geziyorum :) bugün amcamla Bahçeye gittik. Değişiklik oldu Gökçe için.
Benim eşimin de calisma duzeni biraz degisik.ama hic onemli.degil bazen onu evde birakip yinede kizimla geziyorum az daha hava isinsin hic evde durmayiz ana kiz grzip dururuzB
benim eşim pazar gunlerıde çalışıyo cnm ama bende kızım ve oğlumla geziyorum
Ece durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
inşallh gönlüne göre birini en kısa sürede bulursun canım çok zordur eminim ben haftasonu yalnız bakıyorum oda tek çocuk onda bile pertimEce durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Canım ya çok sağol benim annem ayrım yapıyor her zaman yapıyordu zaten ama yaptığını kabul etmiyor kardeşim cadı benim o her dedigini yaptırıyor ben daha ılımlı yim bir de gururluyum o demesse ben de yap demiyorum kardeşim diyorEn sinir oldugum sey evlat ayirma durumu allah yardimcin olsun canim keske yakin olsaydik arada eceyi bana birakirdin beyzayla oynarlardi gem kiziminda arkadasi olurdu sende azcik dinlenirdin
İnşallah canım kötü olmuş kusmasi biraz sonra tekrar denesen yemezmiinşallh gönlüne göre birini en kısa sürede bulursun canım çok zordur eminim ben haftasonu yalnız bakıyorum oda tek çocuk onda bile pertim
Bir yemek seansı daa kusmayla bitti hemde tamamen benim yüzümden nerdeyse bi kase yedirmiştim son Kaşık bi Kaşık daa derken ne var ne yok kustu kuzum![]()
Yok canım yemez daha biraz emzirdim artık yarına telafi ederiz inşallahİnşallah canım kötü olmuş kusmasi biraz sonra tekrar denesen yemezmi
Sen kasiniyosun ama miracigimin hic gunahi yok kendi kendine is cikarmisin birak az yesin öz yesin aaaainşallh gönlüne göre birini en kısa sürede bulursun canım çok zordur eminim ben haftasonu yalnız bakıyorum oda tek çocuk onda bile pertim
Bir yemek seansı daa kusmayla bitti hemde tamamen benim yüzümden nerdeyse bi kase yedirmiştim son Kaşık bi Kaşık daa derken ne var ne yok kustu kuzum![]()
3 çocukla gerçekten zor. Annenizde haksızlık ediyor size hakkınıza giriyor ama bazı insanlar böyle..Ece durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Allah kolaylık versin canım ben hiç sevmem cam silmesini orada leke kalıyor burada leke kalıyor o kadar siliyorum birde arkasından yağmur yagdimi deliriyorumBende temizlige giriscem evi yapanlar sagolsun sadece cam yapmislar 2gun cam silersin bugun esime dedim izinlisin nasilsa temizlik yapalim dipkose o da gezelim dedi 3haftada bir izni iyi dedim kv ye soyledim iste temizlik yapalim dedim gezelim dedi diye ben yardim ederim sana diyo ama lafta yok ortada zaten gereksi isleri yapar yapilcaklari birakir bi odanin perdesini yikadim camini sildim tek tek 1 haftada biter artik :) ama esas pencerelerin alti rutubet kazinip boyanmasi lazim
Oturduğumuz yer öyle sapa ki çocuğu alıp çıkayım desem götüreceğim park yokBenim eşimde Çalışıyor ama ben kızımı Alıp geziyorum :) bugün amcamla Bahçeye gittik. Değişiklik oldu Gökçe için.
Evet cnm arkadaş oluyo çok şükür ana bana hiç yardım etmez bebek arabasını bile kullanmaz hele bugun dışarda yokuş çıkarken bebek arabasıyla kan ter içinde kaldım kızınca yardım ettı ah gençler ah biz öylemiydik 4 kardeşimi annem bana bırakır gıderdı aramızda da çok yaş farkı yok üstelik en buyuk bendim bakardım onlara anneme yardım ederdım hiç karşılık vermezdim kuzenlerıme dahı bakardımKizin maşallah sana arkadaş canım rahat edersin hem oglunla da ilgilenir bende oglanlarla çıktığımda iyi oluyor