2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım ya çok sağol benim annem ayrım yapıyor her zaman yapıyordu zaten ama yaptığını kabul etmiyor kardeşim cadı benim o her dedigini yaptırıyor ben daha ılımlı yim bir de gururluyum o demesse ben de yap demiyorum kardeşim diyor

Ay bu huy bende var gururumdan ses çıkarmam olan bana olur

Çook teşekkürederim, hoşbulmuştum zaten:)) herkese az uyanmalı bir gece dilşyorum

Hoşgeldin canım inşallh az uyanırız gerçi şu an uyuyo benimki benim uykum yok tam yatarım uyanır

Pert bi haftadan çıktım miasafirler vardı almanyadan tabi onlar gelince çarşı pazar fethediliyo malum bu seneye kadar çalışıyorum diye onlarla hiç gezmemiştim bu sefer heryere gittim bana da iyi geldi ama acayip yoruldum bu arada betülün yeme düzeni tamamen karıştı tabi mama ağırlıklı beslendi bu hafta kampa giriyoruz inşallah eski düzeni tutturmaya çalışcam

Kv - anne meselesi konuşuluyo bu ara benimkiler sağolsun yardım etmeye çalışıyolar bi de onların üst katı aldık oraya taşınıyoruz demiştim ya acayip prim yaptırdı bana bu durum daha bi el üstünde turuyolar gibi

Anne abla eh işte onlarda yardımcı sayılır ama bu ara kv nin daha çok yardımını görüyorum

Allah insana hayirli evlat versin valla.anneannem alzheimer hastasi ama yatalak falan degl.4 tane oglu var cok da duslun ogullarina ve onlarin cocuklarina.gel gor ki ogullari bakmiyo ona.kendi evi de var ustelik ama hasta oldgu icin yalnz kalmasini istemiyo annemler cikip gider dye.annem kucuk teyzem ve bazen de buyuk daym bakiyo.diger iki teyzem baska sehirdeler telefon ederler sadece.kucuk dayimi aramislar gecen annen sana gelmek istiyo gel al diye.ben gelemem annem hasta ona bakamam dems.hic yaslanmycaklarini dusunuyolar sanirim.hep boyle genc kalcaklar ya:KK62:

Cok sinirleniyorum ya insan hic mi bakmaz annesine.o kadar emegi var ustunuzde Allah tan korkun ya

Sanırım öyle canım inşallah tek umudum bir yardımcı bulmak kimseden fayda yok
Canım temizlik için bi şirketle filan görüşsen birini yollasalar denersin en aZından babamların eve şirketten çağırıyoruz istersen makineşerle gelip halı koltuk filan da yıkıyolar rahat oluyo

Allah insana hayirli evlat versin valla.anneannem alzheimer hastasi ama yatalak falan degl.4 tane oglu var cok da duslun ogullarina ve onlarin cocuklarina.gel gor ki ogullari bakmiyo ona.kendi evi de var ustelik ama hasta oldgu icin yalnz kalmasini istemiyo annemler cikip gider dye.annem kucuk teyzem ve bazen de buyuk daym bakiyo.diger iki teyzem baska sehirdeler telefon ederler sadece.kucuk dayimi aramislar gecen annen sana gelmek istiyo gel al diye.ben gelemem annem hasta ona bakamam dems.hic yaslanmycaklarini dusunuyolar sanirim.hep boyle genc kalcaklar ya:KK62:

Cok sinirleniyorum ya insan hic mi bakmaz annesine.o kadar emegi var ustunuzde Allah tan korkun ya

Bi de bizim hikayeyi anlatayım annemler 6 kardeş 3 kız 3 erkek
Erkeklerin hepsinde babadan kalma ev var hepsi dedemin evi
Annemle babam ayrı ananem çok hasta yatalak gibi kafada yerinde değil annem bakıyo ama nerde en büyük dayıma dedemden kalan evde ve eve kira veriyoruz ananem kendi evinde kirada oturuyo yani
Annem hiç bi yere gidemez ananem tek başına wc ye gidemiyo üst katta ve yan dairede diğer iki dayım oturuyo ama kimse 1 saat bile bakmıyo canları sıkılıyomuş
Böyle uzaaaar gider allah hepsini sorsun ilerde kimseye hakkımı helal etmiyorum ben

Merhaba sevgili haziran anneleri,
Temmuz annesi olcam derken hazirana yetiştim.28 haziranda kızmı kucağıma aldığımdan beri forumu sessizce takip ediyorum..hepinizden çok şeyler öğrendim geçirdiğimiz aylarda..bu sebeple telekkür ediyorum herkese..baştan tazamadığım için çekindim hep ama sonunda üye olabildim .. Ve borç bildiğim duygularımı ifade etmek istedim..iyi ki varsınız:)) belki bundan sonra bende katıl

Aramıza hoşgeldiiiiiin :KK74:

Kızlar instagramda pufpuff resim paylaşmış Efe de var maşallah çok tatlı

Canııımmmmmm :KK19: çok teşekkür ederim

Annemle babam ayrı ananem çok hasta yatalak gibi kafada yerinde değil annem bakıyo ama nerde en büyük dayıma dedemden kalan evde ve eve kira veriyoruz ananem kendi evinde kirada oturuyo yani
Annem hiç bi yere gidemez ananem tek başına wc ye gidemiyo üst katta ve yan dairede diğer iki dayım oturuyo ama kimse 1 saat bile bakmıyo canları sıkılıyomuş
Böyle uzaaaar gider allah hepsini sorsun ilerde kimseye hakkımı helal etmiyorum ben
Yuh ya. Utanmadan kira alıyorlar bide.

Hepinize günaydın güzel teyzelerim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 145
Yok artık. Bide utanmadan kira mı alıtolar. Allahım anne babanında evladında hayırlısını versin gerçekten. Yazık ya.:KK57:

Günaydııınn. Eşim malesef yine çalışıyor:KK53:
Yine yeniden gökçeyle başbaşayız.
İnşallah erken gelirse kendimi alışverişe atıcam. Dua edin:KK53:
bizde umutla yalniziz babamiz calisiyor havada super insallah boyle devam ederde parka godebiliriz

Hepinize günaydın güzel teyzelerim :)

Maşallah kuzuma günaydın sizlerede

Günaydın hanımlar

Günaydın canım dişiniz hayırlı olsun bizimde 2 tane çıktı durdu devamı yok

Günaydın :) bu sabah yavruyu devralma sırası bende, yazık adamcağız dinlensin :) oğlum pazar keyfi yaptı 9 da kalktı

umutta pazar keyfi yapti dokuzda kalkarak:)tabi bende bayram ettim

Çok şükür betüş de dün 10 da kalkmıştı bu sabahta 9 da böyle devam eder inşallah

Back
X