- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Kuzucum benim yaBalık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum benim yaBalık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
![]()
neden kiBir hafta sonu daha bitti
ama güzel olan bu hafta sadece 3 gün çalışıcam :)
Sağol canım ama çok ağlıyor diş bu kadar ağrı yaparmi acaba yarin gitcez dra bakalim siz de kolayca çıkarirsiniz inşallahGecmis olsun canim ben de esimle yikiyom yikarken kalkip dikiliyo nerdeyse yureyecek degil kulagini kapatmak zor zapdetiyoruz artik ben hic yikarken kulagini falan kapatmadim artik disrida da sapka falan takmiyom acaba dis mi cikaracak kizim dis cikaracagi vakit hem kulagini cekiyo bide kulaklirini omzuna degdirip durur bu aralar yine yapiyo ama 5.disimiz cikti cikacak gibi
Geçmiş olsun canımDün akşam birden Arda yutkunamamaya başladı, ağladı susturamadık aklıma park geldi koşa koşa salıncağa gittik akşam vakti sardık salıncağa binince sakinleşti. Eve getirdik uyuttuk gece yine yutkunamadı ağlama krizine girdi gecenin bir vakti koştura koştura parka gittik sustu. Babamları çağırdık acile gidelim diye acile gittik hava verdiler kendine geldi.
Sağol canım size de geçmiş olsun inşallah distir@yaz yagmuru @minnakkartal @stanki @oslew ve ben hepimize geçmiş olsunbizimki de uyandığından beri huysuz ve sürekli durup dururken ağlıyor
şimdilik ateş yok ama 5. Diş yolda sanırım . Tabi inşallah diştir . Yarın zaten menenjit aşısı için gidicez Dr a, bi muayene de etsin bakalım trkrar
Canim ya kiyamam geçmiş olsunBalık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
![]()
geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin kısa zamandaKızım -nil- iyi şükür ama ben kaç gündür toparlanamadım..bi yandan boğazım ağrıyor bi yandan başım çatlıyor.. Hastayken bebekle uğraşmak çok daha güç oluyor..Allahtan bugün eşim evde biraz ilgileniyorda ben de dinleniyorum..ne güzel daha grip olmam derken kötü tutuldum.bi de temmuzhaziranın keremi iyileştimi acaba?
Babamız da bu hafta 3 gün çalışacak hatta 2 gün :) 22 Nisan'da da eşimin şirketinde 23 Nisan kutlaması var, çalışanlar çocuklarını götürüyor , palyaçolar yüz boyama vs :) inşallah hava güzel olur da eğlenir kuzum :)Bir hafta sonu daha bitti
Inşallah canım gerçekten yıprandık ArtıkOyyy kıyamam ya ne kusmaymış geçsin iyileşsin artık kuzucuk
gerçekten ben bitmeden bitecek mi merak ediyorumKuzucum benim yabir an önce bitse miramızın kusması.
ne güzel bizde cuma birleşir mi diye bekledik ama ne yazık ki çalışıyoruzBir hafta sonu daha bitti
teşekkürler canımSağol canım ama çok ağlıyor diş bu kadar ağrı yaparmi acaba yarin gitcez dra bakalim siz de kolayca çıkarirsiniz inşallah
Geçmiş olsun canım
Sağol canım size de geçmiş olsun inşallah distir
Canim ya kiyamam geçmiş olsun
geçmiş olsun canım inşallah iyilesirsin kısa zamanda
Heralde bizim kusmaların bittiği gün bayramımız olucak, şükür 2 gündür kusmadı benimki ilaçlar iyi geldi heralde biraz biraz yemeye de başladı sanki, inşallah miracım da düzelir, gerçi balgam ve arada ağlama nöbetleri henüz tam bitmediBalık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
![]()
23 Nisan tatil. 24 Nisan içinde izin alıcam. Hafta sonu ile 4 gün tatil :)neden ki
Oh ne güzel :) inşallah hava güzel olur.Babamız da bu hafta 3 gün çalışacak hatta 2 gün :) 22 Nisan'da da eşimin şirketinde 23 Nisan kutlaması var, çalışanlar çocuklarını götürüyor , palyaçolar yüz boyama vs :) inşallah hava güzel olur da eğlenir kuzum :)
Geçecek canım geçecek ama biran önce geçse iyi olur :/ ikinizde çok yıpranıyorsunuz.Inşallah canım gerçekten yıprandık Artık
gerçekten ben bitmeden bitecek mi merak ediyorum
ne güzel bizde cuma birleşir mi diye bekledik ama ne yazık ki çalışıyoruz
teşekkürler canım
aynen dediğin gibi kusmalar bi bitsin en büyük bayram bize maşallah aman kusmasın tekrar balgam bizdede devam yarın doktoruna sorucam bakalımHeralde bizim kusmaların bittiği gün bayramımız olucak, şükür 2 gündür kusmadı benimki ilaçlar iyi geldi heralde biraz biraz yemeye de başladı sanki, inşallah miracım da düzelir, gerçi balgam ve arada ağlama nöbetleri henüz tam bitmedi
çok ii yapmışsın bende izin isticek yüz kalmadı artık bi gün bi gündür diye motive Olacağım :)Geçecek canım geçecek ama biran önce geçse iyi olur :/ ikinizde çok yıpranıyorsunuz.
Tatil birleşmedi ama ben 1 gün yıllık iznimden kullanıcam. Bakıcımız rica etti oda 4 gün Köye gitmek istiyormuş.benimde canıma minnet Valla :)
bende oyle dusunuyorum bakalim verirlerse cuma icin izin bide carsamba umutun bobrek kontrolu var etti bes gun insallah verorlerde umusumda bende rahatlariz biraz23 Nisan tatil. 24 Nisan içinde izin alıcam. Hafta sonu ile 4 gün tatil :)
Basit bi kramptır inşallah. Ben daha doğru dürüst hissetmiyorum bile karnımı uyuşuk gibi hep. Buzu sürsem soğukluğunu hissetmiyorum o derece.Arkadaşlar az önce karnima kramp girdi kalkamadim ayagi cok fena oldu aninda da karnim tas gibi oldu sezeryan yerinin etrafi karnimdan cok rahmim kasildi boyle bisi yasayan var mi aranizda biraz karisok oldu umarım anlatabilmisimdir
İnsan geröekten çok kötü oluyo. Göjçenin normalde kusma huyu yoktur. Bi ara hastalandı 2 hafta boyunca ne yedirsem kustu. Sadece emdi bazen onu bile kustu. İnsan çok kötü oluyo.Balık Çorbası deneyimimiz büyük bi hüsranla noktalandı ilk kaşıkla sabahtan Beri emdiği burnundan varana kadar çıktı zorlana zorlana kustu kuzumağladı ağladı kucağımda uyuya kaldı
![]()
Inşallah alabilirsin izin mis gibş olur sonuçlarda güzel çıksın umarımbende oyle dusunuyorum bakalim verirlerse cuma icin izin bide carsamba umutun bobrek kontrolu var etti bes gun insallah verorlerde umusumda bende rahatlariz biraz
yok ben hiç böle bişi yaşamadım önemli bişi değildir umarım benim arada kesi yerim sızlar ama önemsemedim hiçArkadaşlar az önce karnima kramp girdi kalkamadim ayagi cok fena oldu aninda da karnim tas gibi oldu sezeryan yerinin etrafi karnimdan cok rahmim kasildi boyle bisi yasayan var mi aranizda biraz karisok oldu umarım anlatabilmisimdir
benim kesi yerimin üstü öyle hissiz hala doktorum bir yıl bile Sürer demiştiBasit bi kramptır inşallah. Ben daha doğru dürüst hissetmiyorum bile karnımı uyuşuk gibi hep. Buzu sürsem soğukluğunu hissetmiyorum o derece.
Inşallah şu hastalık girmeseydi araya gayet ii gidiyorduk ama başa sardık yine öyle kötü bişiki kusma uykusuzluklarım solda Sıfır kalırİnsan geröekten çok kötü oluyo. Göjçenin normalde kusma huyu yoktur. Bi ara hastalandı 2 hafta boyunca ne yedirsem kustu. Sadece emdi bazen onu bile kustu. İnsan çok kötü oluyo.
İnşallah ilaçları iyi gelirde rahatlar yavru
Çocuklara bakıcaz diye kendimizi ihmal ediyoruz hep. Geçmiş olsun..Kızım -nil- iyi şükür ama ben kaç gündür toparlanamadım..bi yandan boğazım ağrıyor bi yandan başım çatlıyor.. Hastayken bebekle uğraşmak çok daha güç oluyor..Allahtan bugün eşim evde biraz ilgileniyorda ben de dinleniyorum..ne güzel daha grip olmam derken kötü tutuldum.bi de temmuzhaziranın keremi iyileştimi acaba?
aynen. Yakları takılıyor zatrn arka tekerlerin olduğu yere. Çok kullanışsız geldi banaBizde arkadaştan playskoll ilk adım arabasını aldık.hayalim ona tutunup yürümesiydi kızımın ama.. Tek yürüsede sürekli arkasında olmak getekiyor.. Çünkü düşüyor hep(