2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yok yahu kankamıza yamuk yaparmıyız ayrıca öyküş gibi güzel kızı kimse bırakmaz :KK36:

bende Favorilerime ekledim pazar günü denicem bakalım inşallah mirakızda sever hoş umudum pek yok ama :confused:
Bende pazar günü denicem cesaret edemedim tek başıma eşimde olsun dedim. Kusarsa o temizlesin diye :)
eşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
Gerçekten zor bi karar. Empati kurdum da ne yapardım diye sanırım bende eşimle giderdim bebekler bi şekilde büyüyorlar ama aile düzeniyle olmalı diye düşünüyorum. Yinede hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun..

eşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
Ne diyecegimi bilemedim en azindan bekledigin gibi sonuclanmamis kariyer tabiki onemli ama yeni bi hayat da zor hayirlisi olsun

longislandist longislandist canım çok zor bir karar gerçekten. Biz de ingiltereye başvuru hazırlığı yapıyorduk hamilelikten önce, eşim business planını yapmış, contractor görüşmeler yapıyordu. Sonra hamile olduğumu öğrendik askıya aldık, ama hala ara sıra bahseder gitmekten benim ödüm kopuyor :/ dediğin gibi hem eşimin hayallerini ve kariyerini engellemişim gibi hissediyorum hem de burda aileme yakın olduğum için memnun hissediyorum, çok zor ve karışık bir durum. Hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsun
Benim ablam gitti Yurtdışına ama sürekli geri Dönme hayalleri kuruyor :/ çok zorlandı önceleri ve hala da bizi çok özlüyor :KK43:

Bende pazar günü denicem cesaret edemedim tek başıma eşimde olsun dedim. Kusarsa o temizlesin diye :)

Gerçekten zor bi karar. Empati kurdum da ne yapardım diye sanırım bende eşimle giderdim bebekler bi şekilde büyüyorlar ama aile düzeniyle olmalı diye düşünüyorum. Yinede hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun..
Ay ben o kadar umutlanmışımki kusma ihtimalini unutmuşum bile yarın doktora gidicez sabah zor olur yedi yemedi diye pazara bırakmıştım neyse inşallah pazar günü bizde güzel güzel yedi yazarız

Benim ablam gitti Yurtdışına ama sürekli geri Dönme hayalleri kuruyor :/ çok zorlandı önceleri ve hala da bizi çok özlüyor :KK43:
Benim eşim alışkın , 17 yaşından beri yalnız yaşamış, tüm aile sülale yurtdışında. Ama ben üniversiteyi bile aynı şehirde okudum, o yüzden benim alışmam ve korkularım ağır basıyor ama bencillik de yapıyorum :( neyse ki şu günlerde böyle bi gündem yok henüz ama fırsatını bulsa eşim hemen gidelim der ve sanırım bu sefer ben de kabul etmek zorunda kalırım.

Azadin omletini bende yaptim cok guzel oldu yarisini kizim yedi yarisini ben :KK45: benim kiz cok hareketli pesinde.dolanmaktan pilil bitiyo olur olmadik yerlere variyo dikiliyo tutunarak gidiyo butun gun pesinde canim cikiyo mutfagin cekmecelerini aciyo icinde ne var ne yok atiyo bende cekmecelrinin kulplarini cikarttim artil son care konsola variyo kapagi aciyo icine girmeye calisiyo ben aliyom o variyo ben yoruluyom o bana misin demiyo :(

Benim eşim alışkın , 17 yaşından beri yalnız yaşamış, tüm aile sülale yurtdışında. Ama ben üniversiteyi bile aynı şehirde okudum, o yüzden benim alışmam ve korkularım ağır basıyor ama bencillik de yapıyorum :KK43: neyse ki şu günlerde böyle bi gündem yok henüz ama fırsatını bulsa eşim hemen gidelim der ve sanırım bu sefer ben de kabul etmek zorunda kalırım.
Erkekler için bu tür ayrılıklar daha kolay ama kadınlar için daha zor bir süreç sanırım.

Erkekler için bu tür ayrılıklar daha kolay ama kadınlar için daha zor bir süreç sanırım.
eşim daha önce mecburi hizmet için elazığ a gitmişti,ben gitmedim ihtisas yapıyordum,o bekar hayatı kurdu bi yatak,bi kaç beyaz eşya tava tencere falan.ilk başlarda yalnızlık ne zevkli dedim bi hafta sonra patladım bahçelievlerde idi evimiz,bi valiz yapıp anneme yerleştim beylikdüzünden hasekiye gidip geldim hergün,eşim de yıprandı farklı bi maceraydı,aslında ben yıllarca tek yaşadım ailem istanbulda idi mesafeyi bahane edip öğrenciyken tek eve çıktım,ama alıştım diye mi yaşlandım diye mi bilmem artık asla yalnız kalmak istemiyorum

Kızlar Eceyle yemek yaptım zorla bacaklarima tutunup ayağa kalkıyor sürekli düşecek diye korkuyorum yemekten sonra babasına verdim kurs var ya yarin oğlumun onun için kek poğaça yaptım sabahtan aksama kadar da temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan okuyamadim bugün burayı birazdan okuycam tabi okurken uyuyakalmazsam:)))

süper anne ,maşallah gerçekten :nazar:
Kızlar Eceyle yemek yaptım zorla bacaklarima tutunup ayağa kalkıyor sürekli düşecek diye korkuyorum yemekten sonra babasına verdim kurs var ya yarin oğlumun onun için kek poğaça yaptım sabahtan aksama kadar da temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan okuyamadim bugün burayı birazdan okuycam tabi okurken uyuyakalmazsam:)))

emrenin şu fotosuna baktıkça içim açılıyor yahu Allahım kuzucuklarımızın yüzünü hep böyle güldürsün inşallah

Amin canim:)

gerçekten zor bi durum ama en azından sıkıntısı kötü bir şey değilmiş hakkınızda en hayırlısı neyse Rabbim gönlüne onu düşürsün

ayy acaba yapabildin mi ki :)) bizimki beraber mutfağa girince beni nasıl çıkartacağını şaşırıyo ona yemek Yaparım diye ödü kopuyo heralde :))

Ay cok guldum ya:KK70:

Back
X