2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne güzel doğumgünü hazırlıkları başlamış ben daha diş buğdayı yapamadım bu gidişle yapamayacağımda çünkü hala dişimiz yok doğumgünü de 28 haziranda .. Ramazan sonrasını düşünüyorum ..
@minnakkartal haftasonu kuzeninin doğumgünü için yaptığın hoş bir şeydi ama neydi? anlayamadım..kolay bi şey se öğrenmek istediğim için soruyorum... A Apriori azad ne tatlı çıkmış maşaallah..

Pertim çıktı yahu. Ne oldu bu sıpaya. Kucakta bile durmuyor ağlıyordu balkona çıkardım sustuuu. Dışarda oynayan çocuklara bakıp bağırıyor bide. Dışarı çıkmak istiyormuş sıpa. Neyse içeri girdik şimdi de ceee oynadık ve oynarken Yüzümü yıkadı resmen, koltuğuda sildi :KK53: şimdi nasıl olduysa yürütecinde duruyor ama az daha kafa üstü çakılacaktı manyak kızım. Nasıl eğiliyor öyle anlamıyorum ki.

Ne güzel doğumgünü hazırlıkları başlamış ben daha diş buğdayı yapamadım bu gidişle yapamayacağımda çünkü hala dişimiz yok doğumgünü de 28 haziranda .. Ramazan sonrasını düşünüyorum ..
@minnakkartal haftasonu kuzeninin doğumgünü için yaptığın hoş bir şeydi ama neydi? anlayamadım..kolay bi şey se öğrenmek istediğim için soruyorum... A Apriori azad ne tatlı çıkmış maşaallah..
Teşekkürler :) bizimkinin de dişler 9. Ayda çıktı ve 1 ayda 4 tane çıktı ve uzadı. Şimdi 5 ve 6 yı bekliyoruz :) ben de bu ctesi yapıcam diş buğdayını, doğumgünü de az kaldı 16 Haziran ama diş de hatıra kaksın istedim, hem doğumgünü partisinin provası olur benim için de ;)

Bizim dişimiz şimdi çıkıyor kabardı alttan bi tane:) bi tek dişsiz biz kaldık sanıyodum. Bu rada iyileştin mi bebeğe geçmemiştir inşallah

Diş buğdayı magnetlerindeki fotomuz, girdiği tüm evleri gülüşüyle aydınlatacak kuzum :) o kadar kudurdu ki ancak bu kareyi yakalayabildim. Artık @minnakkartal ı çağıracaktım gel de bize bi foto Çek diye :)

Oy masallah:nazar:

Benim küçük oğlan telefonuma oyun indirmiş belki biliyordunuzdur adini bilmiyorum kedi oyunu kediye bakıyor zirt pirt mesaj geliyor uyudum Işığı kapat uyandım Işığı aç çok tuvaletim geldi bu ne ya dedim bir sen eksiktin başıma:)

Benm yegenm de tlfnuma indirmisti ha bir3 msj geliyodu ac kaldim yok ilgiye ihtiyacm var falan filan:)))sildm ben de onunla mi ugrascm zaten korkarm kediden:))))

Pertim çıktı yahu. Ne oldu bu sıpaya. Kucakta bile durmuyor ağlıyordu balkona çıkardım sustuuu. Dışarda oynayan çocuklara bakıp bağırıyor bide. Dışarı çıkmak istiyormuş sıpa. Neyse içeri girdik şimdi de ceee oynadık ve oynarken Yüzümü yıkadı resmen, koltuğuda sildi :KK53: şimdi nasıl olduysa yürütecinde duruyor ama az daha kafa üstü çakılacaktı manyak kızım. Nasıl eğiliyor öyle anlamıyorum ki.

Emre de oyle bir egiliyo ki yurutecin vidalariyla oynuyo.artik yurutece binince de pesindeyim:(iyi ki izne ayrilmisim dyorum calissam nasl bas ederdm bu sipayla.Allah yardmcin olsun:KK19:

Teşekkürler :) bizimkinin de dişler 9. Ayda çıktı ve 1 ayda 4 tane çıktı ve uzadı. Şimdi 5 ve 6 yı bekliyoruz :) ben de bu ctesi yapıcam diş buğdayını, doğumgünü de az kaldı 16 Haziran ama diş de hatıra kaksın istedim, hem doğumgünü partisinin provası olur benim için de :KK66:

kayinvalidenle ilgilen sen gelin:))ne isin var topikte:))

Emre de oyle bir egiliyo ki yurutecin vidalariyla oynuyo.artik yurutece binince de pesindeyim:KK43:iyi ki izne ayrilmisim dyorum calissam nasl bas ederdm bu sipayla.Allah yardmcin olsun:KK19:
4 gün izin İkimiz içinde iyi gelmişti aslında :) sanırım beni özlüyor ve babasında bile durmuyor artık. Işten gelince yapışık ikiz gibi gezer olduk resmen. Bide hastayım ona geçsin istemiyorum ama yapışık geziyoruz. Ilaçta uykumu getirdi :( offff uyuyasım var ama Gökçe'nin uyuyası yok.

Cok guzellermis canm ben de mi kolonya alsam acaba:))

Ben de onu daha cok begenmstm buyul ihtimalle o olck:)

Ben de ilk zamanlar karisik veriyodm son 1 aydir ayirmaya basladm canm.arada karisik veriyorm yine.zeytin verenler de varmis ben hic vermedm daha deneyebilrsn istersen degisik olarak
yarin yapicam kolanyalari cnm paylasirim son halini

Zaten bütün kiz anneleri böyle erkek annesi olunca bazi kadinlara bir hal oluyor kv kizina yapamaz bana yapiyor mesela
bnm annemin 3 gelini bir damadi vargelinleri ckk sansli annem hcgtmez hemde ayni binadalar. Yengemler bayramdan bayrama gderler annemin sesi cikmaz gecinip gdiyolar byle

Ayyybacaklarimi hissetmiyorum. Yeni geldim eve eminonunun altini ustune getrdim. trafikte eklenince cokgec kaldim eve:( calisan anneler sze saygim sonsuzz hira bnsz bugun cok uzun sure kaldi suan bna trip yapiyo yuzume bilebakmadi:(

Teşekkürler :) bizimkinin de dişler 9. Ayda çıktı ve 1 ayda 4 tane çıktı ve uzadı. Şimdi 5 ve 6 yı bekliyoruz :) ben de bu ctesi yapıcam diş buğdayını, doğumgünü de az kaldı 16 Haziran ama diş de hatıra kaksın istedim, hem doğumgünü partisinin provası olur benim için de :KK66:
Evet güzel olur doğum gününprovasıbakalım bizim dişler ne zaman gelecek? Ne zaman huysuzlansa tamam diş geliyo diyorum ama ! Gerçi kv ye göre ancak yaşından sonra çıkarmış ..eşiminde böyle geç çıkmış..bakalım hayırlısı..

Ayyybacaklarimi hissetmiyorum. Yeni geldim eve eminonunun altini ustune getrdim. trafikte eklenince cokgec kaldim eve:KK43: calisan anneler sze saygim sonsuzz hira bnsz bugun cok uzun sure kaldi suan bna trip yapiyo yuzume bilebakmadi:KK43:
Kıyamam ben ona. Artık akılları eriyor gökçede artık özlüyor beni ve görür Görmez boynuma atlıyor sonrasında yapışık geziyoruz :/

Bizim dişimiz şimdi çıkıyor kabardı alttan bi tane:) bi tek dişsiz biz kaldık sanıyodum. Bu rada iyileştin mi bebeğe geçmemiştir inşallah
Aaa sizinde mi çıkmadı..ben de bi tek biz kaldık sanıyordumaile hekiminin verdiği antibiyotikle ancak iyileştim..nil de de hafif burun akıntısı hapşırık şeklinde geçti inşallah..
Sizden sonra sıra bize gelir umarım teşekkürederim bi de

4 gün izin İkimiz içinde iyi gelmişti aslında :) sanırım beni özlüyor ve babasında bile durmuyor artık. Işten gelince yapışık ikiz gibi gezer olduk resmen. Bide hastayım ona geçsin istemiyorum ama yapışık geziyoruz. Ilaçta uykumu getirdi :KK43: offff uyuyasım var ama Gökçe'nin uyuyası yok.
Ya galiba yine bi atakta bu sıpalar. Benimki de bana yapıştı iyice, boynuma asıp gezicem

Aaa sizinde mi çıkmadı..ben de bi tek biz kaldık sanıyordumaile hekiminin verdiği antibiyotikle ancak iyileştim..nil de de hafif burun akıntısı hapşırık şeklinde geçti inşallah..
Sizden sonra sıra bize gelir umarım teşekkürederim bi de
Bende öyle sanmıştım daha göremedik dişimizi ama kabarıklık var inşallah görücez:) darısı başınıza:) 18 aya kadar normalmiş gerçi çıkmaması. Nilede geçmiş olsun annesi

Benm yegenm de tlfnuma indirmisti ha bir3 msj geliyodu ac kaldim yok ilgiye ihtiyacm var falan filan:)))sildm ben de onunla mi ugrascm zaten korkarm kediden:))))

Emre de oyle bir egiliyo ki yurutecin vidalariyla oynuyo.artik yurutece binince de pesindeyim:KK43:iyi ki izne ayrilmisim dyorum calissam nasl bas ederdm bu sipayla.Allah yardmcin olsun:KK19:
Ben de kediden korkuyorum sürekli mesaj geliyor az önce yine geldi tuvaletim geldi diye eşim de baktı ne o mesaj diye dedim tuvaleti gelmiş kimin dedi oğlun kediye bakıyor onun dedim güldü alem bu çocuk dedi:)

Benim kız niye bana düşkün değil ya. Tüm gün peşindeyim diye bıkıyo mu acaba. Babannesi dedeler hala geldiğinde karnı toksa uykusu yoksa hiç yüzüme bile bakmaz. Bi sıkıntısı varsa yapışır anca bensiz uyumaz. Resmen kullanıyo beni

Benim kız niye bana düşkün değil ya. Tüm gün peşindeyim diye bıkıyo mu acaba. Babannesi dedeler hala geldiğinde karnı toksa uykusu yoksa hiç yüzüme bile bakmaz. Bi sıkıntısı varsa yapışır anca bensiz uyumaz. Resmen kullanıyo beni
Gökçe de 10-15 gündür acayip düşkünleşti bana. Normalde böyle değildi. Aklı erdikçe özlüyor sanırım ve özledikçe iyice düşkün oluyor bana. Ama bu durum beni çok yoruyor.

Diş buğdayı magnetlerindeki fotomuz, girdiği tüm evleri gülüşüyle aydınlatacak kuzum :) o kadar kudurdu ki ancak bu kareyi yakalayabildim. Artık @minnakkartal ı çağıracaktım gel de bize bi foto Çek diye :)
ben seve seve gelirim ama annesi gerçekten evlere şenlik bi foto çekmişsin maşallah âzada

Benim küçük oğlan telefonuma oyun indirmiş belki biliyordunuzdur adini bilmiyorum kedi oyunu kediye bakıyor zirt pirt mesaj geliyor uyudum Işığı kapat uyandım Işığı aç çok tuvaletim geldi bu ne ya dedim bir sen eksiktin başıma:)
benimde teyzemin kızı indirdi bugün iş yerinde odaya işicem diye mesaj geldi :))

marshmellow aldım canım a101 den Çöp şişlere taktım altına minik kağıt cupcake kaplarından geçirdim çikolata sosuyla göz ağız yaptım Altınıda bonibonla süsledim

4 gün izin İkimiz içinde iyi gelmişti aslında :) sanırım beni özlüyor ve babasında bile durmuyor artık. Işten gelince yapışık ikiz gibi gezer olduk resmen. Bide hastayım ona geçsin istemiyorum ama yapışık geziyoruz. Ilaçta uykumu getirdi :KK43: offff uyuyasım var ama Gökçe'nin uyuyası yok.
bizde aynı öyleyiz odadan çıkamaz hale geldim hep kucağımda olmak istiyor bu arada geçmiş olsun bende de bi kırgınlık dinlenememekten sanırım

Ayyybacaklarimi hissetmiyorum. Yeni geldim eve eminonunun altini ustune getrdim. trafikte eklenince cokgec kaldim eve:KK43: calisan anneler sze saygim sonsuzz hira bnsz bugun cok uzun sure kaldi suan bna trip yapiyo yuzume bilebakmadi:KK43:
Büyüdükçe anlıyo bu kuzular helede hiç bırakmayıp bir gün bırakınca daa bi zor gelmiştir ama neyseki çabuk kanıyorlar :))

Back
X