2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yarin disbugdayi yapicaz giremiyorum hic buraya .
Bugdaynasil yapiliyo tarif verebilcek olanvarmi

@apriori1 parti hazırlıkları ne alemde bende henuz bisi yapamadim malum umut hastalaninca
Bugün sarma için yaprak alıcam, pasta için meyve falan alıcam pazardan. pandispanyayı bu akşam yapıcam 1 gece dolapta bekleticem yarın kesip şeker hamuruyla kaplıycam. Erken yapayım ki fiyasko olursa hazır siparişi verebilelim ;) onu halledersem cuma sarma börek diş kurabiyesi ve Rus salatası yapıcam. Poğaça ve çupcake hazır alıcam .

@yaz yagmuru basin sağolsun canim
dünya ne kadar küçük aslında elif bebekle karsilasinca mutube arkadas akkima bu geldi rabbim bizleri evlatlarimiza evlatlatimizi da bize bagislasin yasayanada sabirlar versin amin
Amin canım çok sağol evet mutube arkadaşımızın Elif bebeği görmesi tuhaf bir tesadüf

Annemin babasıda trafik kazasında vefat etmiş 30 yaşındaymış. 6 çocuğun en büyüğü 12 yaşında en küçük dayımında daha kırkı çıkmamış. Memleketten ankaraya taşınalı da daha 1 sene olmuş. Dedem sigortalı çalışmaya başlıyalı çok kısa zaman olduğu için ananeme maaş bile bağlatmamışlar. Sadece çocuklara aylık harçlık veriyolarmış. Ananemin okuma yazması bile yok. Bilmediği koca şehirde hem 6 çocuğa bakmış hem akşam okuluna gitmiş okuma yazma bile öğrenmiş. En küçük dayımı itü inşaat mühendisliğinde okuttu. Kızlar ortaokul erkeklerin 2 si üni biri lise mezunu. Tek başına okutmuş kadın.
Para bulamayıp sabah öğle akşam bulgur plavı yedikleri olurmuş.
Giden gidiyoda ne oluyı eziyeti acısı derdi kalanlara..
Babanada allah rahmet eylesin..
Çok sağol canım helal olsun ananene de güçlü bir insanmış ne mutlu ona çocuklarını büyütüp okutmuş benim babam da çok genç vefat ettiği için maaşını çok zor bağlamışlar Allah rahmet eylesin hepsine mekanları cennet olsun inşallah

Çok sağol canım helal olsun ananene de güçlü bir insanmış ne mutlu ona çocuklarını büyütüp okutmuş benim babam da çok genç vefat ettiği için maaşını çok zor bağlamışlar Allah rahmet eylesin hepsine mekanları cennet olsun inşallah
Öyle canım ya senin annende Allah kadına güç veriyo konu evlat olunca. Daha 4-5 sene oldu ananeme yasa değişince maaş bağladılarda kadın rahat etti biraz olsun:(

Yazyagmuru basin sagolsun canim.hakikaten olan kalanlara oluyo

Yarin disbugdayi yapicaz giremiyorum hic buraya .
Bugdaynasil yapiliyo tarif verebilcek olanvarmi

Valla biz sulu yemek gibi yapyorz canm.ama internetten bakmstm cogunlukla taneli sekerlemeyle falan yapilmis.sizinkiler nasl yapyomus annenler falan?

Bugün sarma için yaprak alıcam, pasta için meyve falan alıcam pazardan. pandispanyayı bu akşam yapıcam 1 gece dolapta bekleticem yarın kesip şeker hamuruyla kaplıycam. Erken yapayım ki fiyasko olursa hazır siparişi verebilelim :KK66: onu halledersem cuma sarma börek diş kurabiyesi ve Rus salatası yapıcam. Poğaça ve çupcake hazır alıcam .

Hepsini yapabilcekmsn tek basina?kurabiyeyi de 1 gece once yap bence canm tutuyo birbirini o zaman.dagilmaz hem.yardima gelcek mi kimse?

Yazyagmuru basin sagolsun canim.hakikaten olan kalanlara oluyo

Valla biz sulu yemek gibi yapyorz canm.ama internetten bakmstm cogunlukla taneli sekerlemeyle falan yapilmis.sizinkiler nasl yapyomus annenler falan?

Hepsini yapabilcekmsn tek basina?kurabiyeyi de 1 gece once yap bence canm tutuyo birbirini o zaman.dagilmaz hem.yardima gelcek mi kimse?
Kv ye güveniyordum tırt çıktı :D tek yapıcam o yüzden yarın başlıycam hatta bu akşam

Cuma gunu de esimin dogumgunu ben de hazirlik yapcm yarin:21:ilk defa cheese kek yapcm bakalm umarim sonuc fiyasko olmaz:-)
Ben Dr oetker in cheesecake ini yapmıştım ilk kez ama eşim cheesecake i sevmedi. Cheese den cake mi olurmuş dedi :)

Ha
Kızlar butik bebeden kızıma iki tane elbise siparişi verdim alttan külotlu 12-18 ay sipariş verdim inşallah olur benim ton ton kelebegime
hangi butuikten aldın canım? İnt. Daha uygun oluyo bende öyle yapıyım diyodum ama tlfndan girmek işkence pcmizde yok. Butikbebeyr bakmıştım ama öylevişey göremedim

bende basladim dis bugdayi hazirliklarina kalabalık olmayacak zaten sonradan karar verdim yapmaya neler yapiliyor partide:)bizim burda hicyapan olmuyor da

d

Cok da bisey yapilmyo aslinda herkes toplaninca oturttuk emreyi onune makas kalem kitap altin falan koyduk.o ara annem basindan asagi bir avuc kadar bugdayla seker doktu.tulbent vardi tabi kafasinin ustunde iki kisi tutmustu.iyi dilekler falan soylendi sonra da kendimizi yemege ve sohbete vurduk:KK70:

Kv ye güveniyordum tırt çıktı :KK70: tek yapıcam o yüzden yarın başlıycam hatta bu akşam

Ben Dr oetker in cheesecake ini yapmıştım ilk kez ama eşim cheesecake i sevmedi. Cheese den cake mi olurmuş dedi :)

Valla kolay gelsin sana o zman.cocukla zor oluyo bana eltim yardm etmisti kurabiyeleri birlikte kapladk pogaca yapip getrmisti.bugdayi da annem yapti pasta falan hazirdi zaten:-)

cheesekeki de esim cok sever.2.5 senedir evliyiz bir turlu yapamadim:KK70:kendm yapmayi denycem ama ne olur ne olmaz dye hazir da aldm.benmki guzel olmazsa onu yapcm:cool:

Öyle canım çocuk için de çok zor ben de yetim büyüdüm hep bir tarafın eksik oluyir ben babasız büyüdüm annem vardı ama annesizlik daha kötüdür herhalde ama bir şekilde büyüdük benim babam da 28 yasında ölmüş gençliğine evlatlarına doymadan
Bende annesiz büyüdüm. Ben 6 yaşındayken ayrıldı annem babam. Velayetimizi babamıza verdiler. Daha doğrusu. Anneannem bizi istemedi. 8 Yaşında ise babam bizi annemizden habersiz Niğde'ye getirdi. 1,5 yıl annemin sesini bile duymadım. Daha sonra annem geldi. Ama almadı bizi. Yada alamadı ama her yıl 1 ay Aldı bizi yanına. Her ayrılık salya sümük Ağlayarak sonlanırdı.

Back
X