2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlari
Ben de kendime eşime ve azada aynı renkte basic tshirt alıcam, superman logosunun üzerine A harfi baskı yaptırıcam, superazad yani ;)

Ben de kendime eşime ve azada aynı renkte basic .tshirt alıcam, superman logosunun üzerine A .harfi baskı yaptırıcam, superazad yani :KK66:
Azad gercekten super :)
Bende dusunuyorum ne giysem diye bi tütü de kendime yapayim :)
Saka tabi ki Esimle ayni renk giyiniriz diye dusunuyorum

Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlari
İyi dusunmussun canım evet tutuler pahalı oluyor işçilik çok alıyorlar galiba küçük hanımın gardrobu diye site var orada çok tutu çeşitleri var boyle renkli olanlar da vardı üstü için bir bak istersen fikir edinmiş olursun içinde emek olan herşey çok güzel bence eline sağlık canım

Azad gercekten super :)
Bende dusunuyorum ne giysem diye bi tütü de kendime yapayim :)
Saka tabi ki Esimle ayni renk giyiniriz diye dusunuyorum
Simdi baktım söylediğim siteye göremedim fazla bir yas için ama internetten tutu çeşitleri diye baktım güzel çeşitler var canım beyaz badiye bir yapmışlar etrafına renkli kecelerle isim yazmışlar hoş görünüyordu

O dilimler kocaman oluyo zaten 20 kişilik de pastayı az gelir diye de endişe edersen evde normal bi pasta da sen yap baktın pasta yetmiyo ondan ilave edersin

Gittiğimiz hastanede 1 tane çocuk dr var arıyoruö randevu tarihini hep bikaç gün sonry veriyolar bizde son iki seferde randevusuz gitti hastanede çalışan bi arkadaşım var tıbbı sekreter mi be diyolar ya onlardan o dr un sekreterini arıyo bi 10-15 dk sonra alıyolar :KK66:

Semiz otunu haşlayıp ya da biraz zeytinyağında kavurup yoğurtlada verebilirsin

Bi de ıspanakta işe yarayabilir

Mantıklı aslında ama yer için para veriyorum ve o zaman pasta da içinde şimdi şekil için o kadar masrafa gerek yok dedim.

Ben lohusayken oyleydim su an azck torpuledm kendimi:))

Yuhh:KK57:ben ogretmenligi birakip pasta isine mi girsem yahu:-)ben yaptirmazdim canm o kadar para vermem alti ustu pasta ya

Alqbiliyosun canm.ben de ogretmenim haziran 15 e kadar izin aldm seminer donemi gitcm iki hafta.eylulde de bakici bulursam ise baslycm bulamazsam tekrar izne ayrilcm.sen de rapor al bence alabiliyosan.okul idaresinin de sorun cikaracagni sanmyorum.mayis 15 ten sonra sana ders vermelri gerekecek bu da ders programinin degismesi demek falan filan.seminer donemine kadar rapor al seminere gidersn olmadi bebegni de goturursn ben oyle yapcm sahsen:)ha yok sorun olur dyosan da ara milli egtmi sor goreve baslayp hemen tekrar izne ayrilirsin veya dilekceyle iznini uzatirsin.daha detayli bilgi verirler sana
Valla neden olmasın bunun doğumgünüsü var, sevgili günüsü var, nişanı var, sözü var, ilk çıkma günü var. Varda var köşeyi dönersin :)

sen yine ii sormuşsun ben dilimi 18 lira olanla karşılaştım ona razıyım yani ve pasta konusunda acayip aradayım en son bir şeklinde yaptırıp üstüne kelebek kondurcam en uygunu o gibi ama bilemiyorum internette bi kaç sitede 250 ye buldum onlarada güvenme konusunda kararsızım

Geçmiş olsun canım hemde kolaylıklar ilk doğumgünümüz çok heyecanlı :))

Arasan açmazmı bizim dr watsapa yaz diyo sonra dönüyo bide Kabızlık için biz laxafiber toz kullanıyoruz iki günde etkisini gösteriyo sorabiliyosan doktora danışsan prebiyotik lif bu

Ooo görüntü süper eline sağlık

Yok canım gayet yeterli ama ben misafirliğe gitsem gözüm kısır arar tabi kimse sana sormasın üstüne uçma o kadar yorgunluktan sonra :))
Şaka gibi fiyatlar bi dilimi 18tl nasıl olur ay şimdi benim ki çok ucuz geldi :) bencede basit bişey yaptır süslemesini fazla yaparsın. Miranın da ateşi düşmüş çok sevindim cnm. Acaba diş mi çıkarıyor.

Kendin yapmayı dene bence vakit varken küçük pastalar dene otur eşinle ye :KK66: ben de ilk kez giriştim ama olacak heralde :) az önce de börekleri bitirip fırına attım :)

Aynen öyle

Sorma canım ya ve hanımlarına saygım katlanarak artıyor :) mesleğimi yaparken hır gür müvekkillerle yuvarlanıp gidiyordum, ev işleri yaşlandırdı beni. Taş gibi avukattım şimdi tipsiz bir ev kadınına dönüştüm :KK43:
Pasta konusunda ben senin kadar becerikli değilim. Ben yemek yapmayı seviyorum ayıptır söylemesi çok da güzel yaparım :) pastanada bayıldım...
Cheese kek dolaba gider:kk77:
Çook güzel olmuş. Rengi de öyle. Yeni evimize taşınalım bende yapıcam. Rejimdeyim diye uzun zamandır eve böyle şeyler girmiyo.

A apriori11 . cnm cok basarili pasta son halini.metak eiyoruz.

ben ruzgara birde keciboynuzu tozu veriyorum arkadaslar. sizde kullaniyormusunuz. sutune muhallebisine felan katiyorum o da cok faydali
Benim üst komşum kullanıyo 6.5 aylık bebegine. Çok faydalıymış. Bende kullanayım. Sende aktardan mı aldın?

Back
X