Eline sağlık canım çok güzel olmuş
saolun arkadaslarAynen canım ben de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık canım çok güzel olmuş
saolun arkadaslarAynen canım ben de![]()
Arende arada tutar ağzında ben her yemeğin de yanında mutlaka yoğurt veriyorum. Bi yemek bi yoğurt şeklinde. Böylelikle ağzındakini çabuk yutuyor. Sabahlarıda ıhlamur veriyorum. Acaba yara gibi bişey mi var o mu kanadı.slm , fazla okuyamadım ama genelde iştahsızlıklarından bahsetmişsiniz bebeklerinizin, benimki kadar olabilir mi bilmiyorum. hala 7500 gr. kilosu. ağzında tutuyor dakikalarca atmıyor da öylece ağlıyor. bir de az önce bezini değiştirdim kakasını yapmıştı çok kuruydu ve vajınasını silerken mendile azcık kan geldi . çok canım sıkıldısizce neden olabilir ?
Canım emziriyo musun bebeğini? Benim kızımında göğsünden beyaz sıvı akıyodu. Korkup hastaneye götürdük hemen. Benim sütümden hormon geçtiği için kızımın göğsünde süt birikiyomuş akanda sütmüş. Daha önce hiç duymamıştım ben. Normal bir durummuş. Vajinal akıntıda olabileceğini söylemişti doktor geçen hormonlar sebebiyle.slm , fazla okuyamadım ama genelde iştahsızlıklarından bahsetmişsiniz bebeklerinizin, benimki kadar olabilir mi bilmiyorum. hala 7500 gr. kilosu. ağzında tutuyor dakikalarca atmıyor da öylece ağlıyor. bir de az önce bezini değiştirdim kakasını yapmıştı çok kuruydu ve vajınasını silerken mendile azcık kan geldi . çok canım sıkıldısizce neden olabilir ?
Canim ben üstteki kabarikligi hic fark edememistim sanki alt kabarikti 3. diste ama üstten geldi bir tane diş inşallah distendir ogluma alerji testi yaptirmadim hiç doktoruna soyluyordum küçükken tavsiyelerde bulunuyordu yemesi için söylediklerini yaptım ama işe yaramayinca yapacak bir şey yok balık yagi kullancaz demişti balık yagi kullandık senelerce yine ara ara veriyorum balık yağını ama alerji testi yaptırın demedi hiç benimde hiç aklıma gelmedi yaptırmak o yüzdenya anlayamıyorum ki önceki ateşine kdr damaklar kabarıktı şimdi o yok bu Ateşe kdr salya vardı şimdi oda yok ama eller hep ağızda Havuç yada pırasa verince sakinleyişiyo inşallh diştr
Canım belki alerjisi vardır balığa olabilir mi hiç test yaptırdınız mı o yüzden midesi almıyor olabilir
Çok şeker hepiniz pek hamaratsınız hatunlar
benim kızım zorlayınca kusuyo zorlamazsam yemiyo bu ay sekiz kilo anca oldu oda son aylarda 50-100 gr alarak ilk aylarda aldıkları sayesinde ama şu sıralar ateş hastalık derken sağlığın Önemi çark etti sonra başka olaylar şükür bunada dedim o yüzden sağlığı yerindeyse boşver kiloyu eninde sonunda büyüceklerslm , fazla okuyamadım ama genelde iştahsızlıklarından bahsetmişsiniz bebeklerinizin, benimki kadar olabilir mi bilmiyorum. hala 7500 gr. kilosu. ağzında tutuyor dakikalarca atmıyor da öylece ağlıyor. bir de az önce bezini değiştirdim kakasını yapmıştı çok kuruydu ve vajınasını silerken mendile azcık kan geldi . çok canım sıkıldısizce neden olabilir ?
Inşallh diştir beklicez bakalımCanim ben üstteki kabarikligi hic fark edememistim sanki alt kabarikti 3. diste ama üstten geldi bir tane diş inşallah distendir ogluma alerji testi yaptirmadim hiç doktoruna soyluyordum küçükken tavsiyelerde bulunuyordu yemesi için söylediklerini yaptım ama işe yaramayinca yapacak bir şey yok balık yagi kullancaz demişti balık yagi kullandık senelerce yine ara ara veriyorum balık yağını ama alerji testi yaptırın demedi hiç benimde hiç aklıma gelmedi yaptırmak o yüzden
oh ne güzel inşallh herşey gönlünce çok güzel olurDoğumgünü konseptimiz kesin korsan olacak. Bugün orgz. işini hallettim. Herşey de arenin resmi olacak. Kürdanlara kadar. Çok şık masa hazırlıcam dedi. Erkeklere araba şeklinde anahtarlık kızlara ayakkabı şeklinde anahtarlık hediye vericem. Çerçeve de vardı ama anahtarlık daha çok hoşlarına gider diye düşündüm. Kolonya şişesi gibi şişeler hazırlıcak içine acaba bonibon mu koysam dedim :) pastayı da düz yaptırıp üstüne korsan resmi yaptırıcam.
Ben kendim paintte yapıp renkli printerdan çıkarttım canım.Hep yanlis yazmisim pek anladilmadi sanirim stankinin yapmis oldugu stickerleri sizlerde yapmayi dusunuyormusunuz.Acikcasi benim cok hosuma gitti ve evde baya bi bos kavanoz var degerlendireyim diyorum.Stickerleri nerde yaptirabilirim.
Sağol cnm hepimizin çok güzel olur inş. Üstümden büyük bi yük kalkmış gibi hissettim resmen.benim kızım zorlayınca kusuyo zorlamazsam yemiyo bu ay sekiz kilo anca oldu oda son aylarda 50-100 gr alarak ilk aylarda aldıkları sayesinde ama şu sıralar ateş hastalık derken sağlığın Önemi çark etti sonra başka olaylar şükür bunada dedim o yüzden sağlığı yerindeyse boşver kiloyu eninde sonunda büyücekler
Kakası kuru demişsinya acaba çok mu zorladı yaparken oradan bulaşmış olabilir mi
Inşallh diştir beklicez bakalım
Hmm anladım tabi alerji olmasın o çok daha zor bende hamile kalana kadar hiç balık yemedim kokudan tiksiniyodum hamilelikte mis geldi kokusuĞ
oh ne güzel inşallh herşey gönlünce çok güzel olur
Doğumgünü konseptimiz kesin korsan olacak. Bugün orgz. işini hallettim. Herşey de arenin resmi olacak. Kürdanlara kadar. Çok şık masa hazırlıcam dedi. Erkeklere araba şeklinde anahtarlık kızlara ayakkabı şeklinde anahtarlık hediye vericem. Çerçeve de vardı ama anahtarlık daha çok hoşlarına gider diye düşündüm. Kolonya şişesi gibi şişeler hazırlıcak içine acaba bonibon mu koysam dedim :) pastayı da düz yaptırıp üstüne korsan resmi yaptırıcam.
kazalar elbet olcak malesef kacinilmaz esin dogru soylemis oyku dusunce hiii yapmadim mi veya hemen atlamadim mi devam ediyo oynamaya falan telas yaptinmi hemen aglamaya basliyoBu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.
Canim tesekkurlerPaintte yapilir herhalde ya.ya da intenet siteleri de var canm isme ozel yapiyolar
Ben kendim paintte yapıp renkli printerdan çıkarttım canım.
Canim mumkunse sablonu bana ginderir misin yada hangi siteden indirfin sablonu burada bi yere sorfum on tanedine on tl istedi cok geldi acikcasi daha bir suru sey alacam.o kadar paraya ne gerek var kendim halledryim diyorumBen kendim paintte yapıp renkli printerdan çıkarttım canım.
Sağol canım oluyordu tabi yürümeye başlayınca bazı kazalar kaçınılmaz oluyor ama biraz daha gecicince öğreniyor ve kendini koruyabiliyor ondan sonra da elektrik prizleri deterjanlar vs onlardan korumak gerekiyor geçecek inşallah ama eşinin söylediği gibi panik yapma fazla senin verdiğin tepkiyle de ağlayabilir o an tabi anne yüreği insanin içi cız ediyorBu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.
Bu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.
İnş. cnm. Ben hiç bişey yapmıcam artık. Sadece ikramlık hazırlıcam. Yere 530. tl. (Pasta dahil) orgnz. 250 tl. Bu arada masada dilek ağacı gibi bişey olacak ablam uçlarına korsan kurabiye yapıp asacak. Böyle bişey yapabilirsiniz. Çok şık durur.Hadi bakalm istedgn gbi olur insallah canm:)maliyeti ne kadar tutuyo peki?
Artık bian gözümüzden ayrılmaya gelmiyorlar. Bende düştügünde tepki verilmemesinden yanayım. Eğer ağlamadan yoluna devam ederse demekki canı çok acımamış diyorum. Diğer türlü ağlamayacak olsalarda ağlıyorlar çünkü.Bu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.
Aynen. Ben yemek yedirirken bazen ağzından çıkarıyo ister istemez. Ayy falan diye tepki veriyorum ve gökçe hemen ağlamaya başlıyo.tepkime ağlıyo direk.Artık bian gözümüzden ayrılmaya gelmiyorlar. Bende düştügünde tepki verilmemesinden yanayım. Eğer ağlamadan yoluna devam ederse demekki canı çok acımamış diyorum. Diğer türlü ağlamayacak olsalarda ağlıyorlar çünkü.
Bir dogum gunune o kadar para versem esim kalpten olur vallaİnş. cnm. Ben hiç bişey yapmıcam artık. Sadece ikramlık hazırlıcam. Yere 530. tl. (Pasta dahil) orgnz. 250 tl. Bu arada masada dilek ağacı gibi bişey olacak ablam uçlarına korsan kurabiye yapıp asacak. Böyle bişey yapabilirsiniz. Çok şık durur.