2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
saat 6 da uyudu kızlar 9.30 da uyandı halbuki dün gündüz çok az uyumustu hani derler ya yorulsun daha iyi olur yok ben buna inanmıyorum uyku uykunun mayası bence bir de 4-5 aylıkken ensesini çok kasiyordu uyanıp ağlıyordu mustela nemlendirici ve sampuanini alıp kullanmaya başlamıştım ondan sonra kasimayi bırakmıştı simdi tekrar başladı terleyince mi oluyor acaba ensesi kıpkırmızı ne yapcagimi şaşırdım artık bakayım çocuk hastanesinin cocuk cildiyesinden randevu alayim götüreyim su da verdim gece içti ama yine uyumadi:KK43:
Kulağını kaşıdığı zamanda demişti di mi doktor cildi hassas saçından oluyo diye?? Terden tuz atıyo ya hassassa oda kaşındırıyo olabilir. Çocuğunda terlemesini nasıl önliceksin ki.:( önemli bişey değildir inşallah

Kulağını kaşıdığı zamanda demişti di mi doktor cildi hassas saçından oluyo diye?? Terden tuz atıyo ya hassassa oda kaşındırıyo olabilir. Çocuğunda terlemesini nasıl önliceksin ki.:KK43: önemli bişey değildir inşallah
Evet canım hassas demişti en iyisi bu işin uzmanına götürmek sanırım sürekli kasidi gece ensesi kırmızı kırmızı oldu

Benim doğum günüm 11 aralık evlilik yıldönümü 12 Aralik ben önceden eşime hatırlatiyorum az kaldı falan diye o ise neye ihtiyacın var ne alalım diyor sinir oluyorum ihtiyaç mi olması gerek hediye almak için yok ya bu erkeklerin çoğu aynı sanırım hatta kahve makinası aldı gecen gün anneler günü hediyesiymis hep beraber ictigimiz kahvenin makinası bana hediye ediliyor incelik denen şey yok ki

Merhaba benim kiziminda boynundaoluyo cildi hassa birde bazen bizim yediğimiz baharatlardan veya bebeğimizin alerji olduğu birşey sütten geçince bebek de döküntü oluyor yada kasiniyo ben çözümü coresatin diye bir krem var pembe renkli olani bebekler icib doğal icerikliymis bir arkadaşım tavsiye etti kullandım çok faydasını gördüm atopik dermatit de vardı onuda geçirdi hem de kasintiyiida geçirdi kasinincada uyumuyolar kızımda öyle sürünce etkisini gosteriyo hemen .
Kulağını kaşıdığı zamanda demişti di mi doktor cildi hassas saçından oluyo diye?? Terden tuz atıyo ya hassassa oda kaşındırıyo olabilir. Çocuğunda terlemesini nasıl önliceksin ki.:KK43: önemli bişey değildir inşallah
doktorumada sorup öyle kullandım.

Benim doğum günüm 11 aralık evlilik yıldönümü 12 Aralik ben önceden eşime hatırlatiyorum az kaldı falan diye o ise neye ihtiyacın var ne alalım diyor sinir oluyorum ihtiyaç mi olması gerek hediye almak için yok ya bu erkeklerin çoğu aynı sanırım hatta kahve makinası aldı gecen gün anneler günü hediyesiymis hep beraber ictigimiz kahvenin makinası bana hediye ediliyor incelik denen şey yok ki
N11 e baktım demin anneler günü hediyelerinde %11 indirim diye. Bi bakayım dedim. Hep tabak çanak tencere süpürge. Sinir oldum bizim ev işinden başka vasfımız yok mu gerçekten ya. Evde yemek pişen tencere niye anneye hediye alınır. Evin ihtiyacı o.

Merhaba benim kiziminda boynundaoluyo cildi hassa birde bazen bizim yediğimiz baharatlardan veya bebeğimizin alerji olduğu birşey sütten geçince bebek de döküntü oluyor yada kasiniyo ben çözümü coresatin diye bir krem var pembe renkli olani bebekler icib doğal icerikliymis bir arkadaşım tavsiye etti kullandım çok faydasını gördüm atopik dermatit de vardı onuda geçirdi hem de kasintiyiida geçirdi kasinincada uyumuyolar kızımda öyle sürünce etkisini gosteriyo hemen .

doktorumada sorup öyle kullandım.
Genelde dermatit egzama gibi şeylerin ilaçlarında kortizon olur bunda yokmuymuş ki bebeklere verilebildiğini bilmiyodum

bn thmin ediyorum aslinda sebebini ama insallh degildr diyorum deliriyorum cunku. Bnm akilli kv pasta yedrmis cocuga hc haberim yok bna diyoki pasta istedi verdim dedim verme nyeveriyosun zararli ona ama satin degilki diyo sen yaptin. Tobeee tobeee deli etti kadn bni verme dedim hla vermek istiyodu. ogunden beri yemiyo hcbisey istahimi kapandi acaba tatlidan. Olabilirmiki

Sanmam canım ogün tatlısan iştahı kesilir ama genel olarak iştahsızlık yapmaz heralde

N11 e baktım demin anneler günü hediyelerinde %11 indirim diye. Bi bakayım dedim. Hep tabak çanak tencere süpürge. Sinir oldum bizim ev işinden başka vasfımız yok mu gerçekten ya. Evde yemek pişen tencere niye anneye hediye alınır. Evin ihtiyacı o.

Bende hiç sevmem ev eşyası şimdiye kadar ne kv ne anneme almamışımdır ev eşyası gerçi anneme bi kere bulŞık malinesi aldık ama oda kendi şstiyodu
Eşim sağolsun dopumgünlerimde hep güEl şeyler yapar ben onun kadar yapamam bu anneler günğnde de bişey bekliyorum yapar diye düşünüyorum
Bi de yapmazmış anaam çok bozulurum valla

Kızlar kaç zamandır temizlik yaparken içim rahat değildi. Ben deli gibi domestos kimyasal kullanıp psikopat remizliği yapardım. Ama oğlum eneklediğinden beri o kadar kullanmıyorum domestos falan ama bu sefer de ev içime sinmiyor, oğlumu serbest bırakmak isteyordum falan böyle bi kısır döngüdeydim :( dün bi de evde karınca görünce iyice kötü oldum. Internetten araştırdım kinyasalsuz doğal temizlik maddelerini. Salonda eşyaları kaldırdım, heryeri sirkeli limonlu karbonatlı suyla sildim. Vileda falan da kullanmadım, eski yöntemle dizüstü çöküp elde sildim heryeri. Bi fısfıs şişesine de okaliptüs yağı ve limon yağı koyup azcık sulandırdım temizlediğim dip köşelere sıktım. Hem parkeler parladı gıcır gıcır oldu, hem de sanki oda spreyi sıkılmış gibi mis koktu salon. Oğlumu da daha rahat salarım yere. Bundan sonra temizlik yöntemim bu olacak sanırım. Neyse ben evin diğer kısımlarına devam edicem, çok kaynatmayın ;)

@yaz yagmuru üzülme canım terden olabilir cildi hassassa terin tuzu bile rahatsız ediyo olabilir. Ama sen yine de cikdiyeye götür uzmanı görsün ki için rahat etsin

Bu çocuğun kafasına kask takıp evin içinde öyle dolaştırıcam artık. Bebeği yürüyen anneler nasıl baş ediyorsunuz. Burnunun dibinden ayrılmamamıza rağmen kazalar yaşıyoruz. Sabah kafasını yere vurdu, Akşam yürürken babamın diz kapağına vurdu. Önceki gün sandalyeye tırmanmaya çalışırken sandalyenin tahtasına vurdu. Yaz yağmuru 2 erkek çocuk büyütmüşsün helal olsun sana. Siz yaşamıymıştınız bu tür şeyler. Birde eşim bana bugün o an çok tepki gösteriyorsun çocuk da ağlamayacağı varsada ağlıyor dedi.

cnm ruzgar 8 aylikti tutunarak yurumeye basladi. 10 aylik oldu kendi basina yurumeye basladi. yururken elini bile tutturmuyo su an. ikide bir dusuyo kalkiyo kafasini carpiyo. elinden geldigince korumaya calisiyosun ama yerinde durmuyor ki.. duse kalka buyucrkler heralde. sadece dustugunde ayyyy vayyy demiyorum panik yapmiyorumki o da dustugu gibi kalksin diye. aglamyaa alidmasin diye yani

Kızlar kaç zamandır temizlik yaparken içim rahat değildi. Ben deli gibi domestos kimyasal kullanıp psikopat remizliği yapardım. Ama oğlum eneklediğinden beri o kadar kullanmıyorum domestos falan ama bu sefer de ev içime sinmiyor, oğlumu serbest bırakmak isteyordum falan böyle bi kısır döngüdeydim :KK43: dün bi de evde karınca görünce iyice kötü oldum. Internetten araştırdım kinyasalsuz doğal temizlik maddelerini. Salonda eşyaları kaldırdım, heryeri sirkeli limonlu karbonatlı suyla sildim. Vileda falan da kullanmadım, eski yöntemle dizüstü çöküp elde sildim heryeri. Bi fısfıs şişesine de okaliptüs yağı ve limon yağı koyup azcık sulandırdım temizlediğim dip köşelere sıktım. Hem parkeler parladı gıcır gıcır oldu, hem de sanki oda spreyi sıkılmış gibi mis koktu salon. Oğlumu da daha rahat salarım yere. Bundan sonra temizlik yöntemim bu olacak sanırım. Neyse ben evin diğer kısımlarına devam edicem, çok kaynatmayın :KK66:
Off off bende aynı dertten muzdaribim. O mutfak tezgahına domestofu boca etmezsem için rahat etmiyo kızım solursa diye korkuyorum. Kokusunada alışmışım fazla hissetmiyorum. Ama eşim eve geldiği an diyo yine çamaşır suyunu çok dökmüşsün diye.:( banyosunu banyoda yaptırmadığım için şuan banyoya döküyorum yine ama yerleri de domestosla silmeyi bıraktım. Sıvı arap sabunuyla siliyorum. Prontonun da var hayta öyle bişeyi. Mutfaktada cifin spreyiyle kremiyle halledicem inşallah. Bizimki henüz emeklemediği için çok dert etmiyorum yerleri.

Yok kortizon içeriğine bakmistim iğde yagi felan doğal içerikli ve de doktor kızım küçükken yüzünde çok kotu olmuştu iltihaplı felan kortizonlu vermişti bu öyle bi krem değil yeni doğduğunda bile kullanılabiliyor simdi bi döküntü olunca hemen suruyorum geçiriyor
Genelde dermatit egzama gibi şeylerin ilaçlarında kortizon olur bunda yokmuymuş ki bebeklere verilebildiğini bilmiyodum

Yok kortizon içeriğine bakmistim iğde yagi felan doğal içerikli ve de doktor kızım küçükken yüzünde çok kotu olmuştu iltihaplı felan kortizonlu vermişti bu öyle bi krem değil yeni doğduğunda bile kullanılabiliyor simdi bi döküntü olunca hemen suruyorum geçiriyor
İyiymiş o zaman ya aklımızda bulunsun. Başımıza gelebilir bizimde

Benim kızım öyle kasirdiki kanardi içim giderdi goturmedigimiz doktor kalmadı bir yaşından öncede doktorumuz kaşıntı önleyen krem vererem diyordu birde kortizonlu kremde onermiyodu nemlendirici ile rahatlatin diyordu ama buda nemderici krem ayni zamanda içindeki iğde yagi kasintiyi onluyo tavsiye eden arkadaşıma çok dua ediyorum

Bizimde her sene nisan mayis aylarında apartman komple ilaclaniyor iki senedir ben yoneticiyim gecen sene ilaclattim bu sene firma mesaj atmış zamanı geldi diye eski yöneticiyi aramış ben ise kararsız kaldım ilaçlama konusunda her yere sıkıyor kar ilacı yerler halıların üstü hep ilaç oluyor her yer ilaclanip benim ev ilaclanmazsa da olmaz böcekler ilaclanmayan yerlere kacarmis öyle söylemişti firma gerçi böcek falan yok hiç apartmanda ama görünmeyen yerlerde varmıdır bilmiyorum kızım emekliyor hep yerde ilaclaninca bir hafta pas pas yapılmıyor ilaclatmasam apartmandakiler birşey dermi acaba

Tavsiyen için teşekkür ederim canım ben dra bir götüreyim baksın alerji olabilir mi diye de düşünüyorum eğer hassasiyet ten oluyorsa alırım ben de bu kremi

Küçücük kuzumun küçücük elini sinek isirmis :KK43:
oy kıyamam yerim onun minicik ellerini

Oyle yiyodu bn yiyodm karsisinda istiyodu veriyodm. Ama smdi sadece agliyo:KK43:

suan yakinda patlamis iki uzayan disi var onlarmi yapiyo acaba. Dun gece 10dan beri bir kere emzrdim birkere 120cc mama icti okdr. Normalde 300cc mama toplambir kase kahvalti bide corba yemesi gerekirdi. Cok istahsz agliyo anlamiyorum derdinide doktra gturunce bakalm ne dicek
uzayan dişler olabilir tabi ama doktora götürmekte fayda var umarım diştir geçer bir iki güne

saat 6 da uyudu kızlar 9.30 da uyandı halbuki dün gündüz çok az uyumustu hani derler ya yorulsun daha iyi olur yok ben buna inanmıyorum uyku uykunun mayası bence bir de 4-5 aylıkken ensesini çok kasiyordu uyanıp ağlıyordu mustela nemlendirici ve sampuanini alıp kullanmaya başlamıştım ondan sonra kasimayi bırakmıştı simdi tekrar başladı terleyince mi oluyor acaba ensesi kıpkırmızı ne yapcagimi şaşırdım artık bakayım çocuk hastanesinin cocuk cildiyesinden randevu alayim götüreyim su da verdim gece içti ama yine uyumadi:KK43:
canım muhtemelen terlediği için oluyordur ama doktora da gidin tabi için rahat der bende mirayı göz doktoruna götürdüm çok kaşıyor diye iyice baktı bişi yok alerjiden olabilir dedi bebe şampuanını pamuğa sıkıp kirpik diplerini yıka rahatlar geçmezse bir yaştan sonra yine gel dedi
bende anneme bi kaç kere aldım öyle şeyler ama hep kendisi beğenip almıyodu o yüzden yinede eşim bana alsa bozulabilirim :)

evet kızlar bunda kortizon yok bizim dr da bunu verdi alerji durumlarında birde ateşten sonra döküntü olunca kullanıyorum ben çok iyi geliyor

Kızlar kaç zamandır temizlik yaparken içim rahat değildi. Ben deli gibi domestos kimyasal kullanıp psikopat remizliği yapardım. Ama oğlum eneklediğinden beri o kadar kullanmıyorum domestos falan ama bu sefer de ev içime sinmiyor, oğlumu serbest bırakmak isteyordum falan böyle bi kısır döngüdeydim :KK43: dün bi de evde karınca görünce iyice kötü oldum. Internetten araştırdım kinyasalsuz doğal temizlik maddelerini. Salonda eşyaları kaldırdım, heryeri sirkeli limonlu karbonatlı suyla sildim. Vileda falan da kullanmadım, eski yöntemle dizüstü çöküp elde sildim heryeri. Bi fısfıs şişesine de okaliptüs yağı ve limon yağı koyup azcık sulandırdım temizlediğim dip köşelere sıktım. Hem parkeler parladı gıcır gıcır oldu, hem de sanki oda spreyi sıkılmış gibi mis koktu salon. Oğlumu da daha rahat salarım yere. Bundan sonra temizlik yöntemim bu olacak sanırım. Neyse ben evin diğer kısımlarına devam edicem, çok kaynatmayın :KK66:
hepimizde aynı dert sanırım bizde eşimin yengesinin tavsiyesiyle doğal ürünler satan bi yerden almaya başladık malzemeleri yoksa içim rahat etmiyordu ama vileda kullanıyorum ne yalan diyip öbür türlü zor olur yahu sana kolaylıklar canım

Bizimde her sene nisan mayis aylarında apartman komple ilaclaniyor iki senedir ben yoneticiyim gecen sene ilaclattim bu sene firma mesaj atmış zamanı geldi diye eski yöneticiyi aramış ben ise kararsız kaldım ilaçlama konusunda her yere sıkıyor kar ilacı yerler halıların üstü hep ilaç oluyor her yer ilaclanip benim ev ilaclanmazsa da olmaz böcekler ilaclanmayan yerlere kacarmis öyle söylemişti firma gerçi böcek falan yok hiç apartmanda ama görünmeyen yerlerde varmıdır bilmiyorum kızım emekliyor hep yerde ilaclaninca bir hafta pas pas yapılmıyor ilaclatmasam apartmandakiler birşey dermi acaba
Bu ilaçlar çok zararlı:(

Back
X