2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
Maşallah canım oğluna.ittirme yerleri falan çıkıyo.ama her defasında tak çıkar zor oluyo.bizde arka koltukların üstüne koyuyoruz ancak.
Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diye:KK43: heveslenmişlet diye değiştirelim de diyemedim kaldı öyle.
Eki Görüntüle 1519133
Maşallah fıstığa.bizim evdede var bu bisikletten arkadaşım verdi.tabi bizim ablamız var o sürüyo:))
herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Günaydın canım üzme kendini ya.umarım atlatmışsındır şimdiye kadar.akifcik de anne sütü takılıyo hala.resimlerden de gördün tığ gibi delikanlı:))ek gıda çok az yiyo.çok acıkırsa.malesef biz zorla yedirirken eşlerle tartışıyoz.o da çok üzülmüştür miranın okadar kusmasına o şekilde tepki vermiştir.akşama barışırsınız.ya da sen ara içini dök rahatla şimdi.
Günaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten
Günaydınn.çok geçmiş olsun canım.ne gıcık bi müdür o ya.hastalık bu ya.töbe töbe

inşallah işe yarar bizim doktor bir yaştan önce olmaz demişi bende kafama göre vermek istemiyorum ama bu ay yine alamaz veya kilo verirse kullanmak istediğimi sölicem
bide şu çalışma işine canım sıkılıyor yanında olsam belki daha fazla emer bende bu kadar zorlamam

sabahtan beri kaç kez arayım dedim ama biliyorum ararsam çatıcam az daha bekliyim olmazsa bi bahane bulup arıcam zaten eer küstüyse ben adım atana kadar atmaz gürcü damarı tutar

benim kızımda öyle saatini biliyor diyo annem o saatte su versem içmiyor diyo zaten kapıdan girince atılıyo resmen me me me ma ma ma :)) zaten eltimle ilgili ne zamn bişi olsa evde bi şekilde sıkıntı çıkıyo kendimi törpülemem gerek eşimi de aramazsa akşama doğru arıcam zaten içim içimi yiyo

inşallah yer betüş

canım benim kızıma da annem bakıyo hafta sonu bırakırken nasıl alıyo ben işe giderken o kdr ağlamaz pazar akşamıda gelince deli gibi atılır ona hadi bana atılıyo meme diye ama ananesine başka bende alıştım içim iice rahat ne kadar güzel baktığı miroştan anlaşılıyor az daha büyüsünler o zaman bunların hepsi geçicek anne diye peşimizden ayrılmıcak veletler

hemde ne paniklemek yok gözleri falan kaydı nerdeyse çocuk ölüyo diye bağırmadı kaldı ilk kez kusmuş gibi benimde elim ayağım dolandı bide trip yedim üstüne ben hem konuşmak istemiyorum hem istiyorum öyle suçlu hissettirdi ki bana başka zaman olsa fiti fitil burnundan getirirm ama şimdi hem sinirli hem üzgünüm

sırf tek olsun kimseyle olmasın diye beş sene çocuk yapmadım ben kıyaslamadan kaçmak için hamileyim dedim pırt bir buçuk ay sonra eltim hamile bu durumu idare etmeyi öğrenmem gerek maraton uzun bir de doktor da dedi senin zorlamaların yüzünden iice yemekten soğumuş diye o yüzden artık durulup biraz kendi haline bırakıcam
Sen o eltini bana yollasana, yarım saat yeter bak nasıl ağlayarak kaçırtıyorum onu :KK62: Alttan alıyosun diye tepene çıkmış. Ben de eskiden kıyamadım eşimin hattına alttan alırdım baktım olmuyor bana yapılan en ufak eleştiride ses tonumu da yükselterek belden aşağı vuruyorum ben de. Şimdi de biz bişey deniyoruz ama apriori çok alıngan herşeyi tersliyor diyorlar ama en azından artık benle konuşurken daha dikkatliler. Bazen çizgiyi yine aşıyorlar ama aştıklarına pişman oluyorlar sonra ;)

Maşallah canım oğluna.ittirme yerleri falan çıkıyo.ama her defasında tak çıkar zor oluyo.bizde arka koltukların üstüne koyuyoruz ancak.

Maşallah fıstığa.bizim evdede var bu bisikletten arkadaşım verdi.tabi bizim ablamız var o sürüyo:))

Günaydın canım üzme kendini ya.umarım atlatmışsındır şimdiye kadar.akifcik de anne sütü takılıyo hala.resimlerden de gördün tığ gibi delikanlı:))ek gıda çok az yiyo.çok acıkırsa.malesef biz zorla yedirirken eşlerle tartışıyoz.o da çok üzülmüştür miranın okadar kusmasına o şekilde tepki vermiştir.akşama barışırsınız.ya da sen ara içini dök rahatla şimdi.

Günaydınn.çok geçmiş olsun canım.ne gıcık bi müdür o ya.hastalık bu ya.töbe töbe
hem miraya üzüldü hemde ben o duruma getirdim diye bana çok kızgın biliyorum hem aramak istiyorum hem de alttan almıyim yoksa daha bana bişi yedirtmez diyorum ne bilim o kadar suçlu hissettirdi ki bana daha çok kızıyorum durup durup kendimi gazlıyorum valla

Sen o eltini bana yollasana, yarım saat yeter bak nasıl ağlayarak kaçırtıyorum onu :KK62: Alttan alıyosun diye tepene çıkmış. Ben de eskiden kıyamadım eşimin hattına alttan alırdım baktım olmuyor bana yapılan en ufak eleştiride ses tonumu da yükselterek belden aşağı vuruyorum ben de. Şimdi de biz bişey deniyoruz ama apriori çok alıngan herşeyi tersliyor diyorlar ama en azından artık benle konuşurken daha dikkatliler. Bazen çizgiyi yine aşıyorlar ama aştıklarına pişman oluyorlar sonra :KK66:
valla ne güzel olurdu dersini almış olurdu hoş bende bi kez yaptım geri vitese aldı hemen ama huylu huyundan vazgeçmiyor bende baş edemiyorum sanırım ama yok eşimle de huzurumdan oluyosam kimse kusura bakmasın açıcam azımı bende huzurumuz bozulmasın diye diye huzur kalmadı

Dün akifcik hayatta yürümez derken.bugün 6 adım attı:-):-):-)oğluş uyuyoooooo
oh maşallah akifciğe

Oğluş buyuyooooo yazıcaktım:)
Maşallah ben de azad 10. Ayda patır patır yürür diye beklerken benim korkak ellerini bile bırakamıyor. Emeklemede hız yaptı sıpa en ufak aralıklardan bile geçip evin altını üstüne getiriyor. Ama ben de artık yürüsün istiyorum dizleri karardı yavrumun rneklemekten :(

ellerınıze saglık canım hepsı cok guzel de ben bu ucunu nasıl yaptınız onu anlamadım :KK64::KK64:
hanı 1 ın ucu bıra kıvrımlı ya egımlı yaaa :)
Kartonu o sekilde
kestim canm katladm yapistrdim
herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Aksamda biz tartstik uyumuyodu yemiyodu saat gec olmustu. Esim hasta uyuyodu zatenhasta olunca gicik oluyorm ben hastsligi ayakta geciriyorm ama onun cani kiymetli. bnde snirlendm Bagirdm yesene diye esimde bana bagrdi ne bagriyosn cocga diye sanki keyfmden bagrdm ikk dfa bgrdim pisman oldm zaten agladm kac saat hc anlayisli olamiyolar bazen
bende o altın otunu bulamadım canım tilya kürünü yapmak istiyorum ama bi türlü yapamadım malesef:KK42:

bizimkide bişeyler anlatıyo bana anlaşılmaz şekilde konuşup duruyo ben bişe söyleyince tekrarlıyo filan buarada yrüme olayları nası sizde kızlar benim ki sürekli parmagımdan tutup yürümek istiyo şu ortapedik ilk adım ayakkabı baya yardımcı oluyo yürümesine ama ne zaman kendi başına yürüycek bilemiyorum:-)
yuruyo benm kizm ama cnm ckiyo butngn pesinde kosmaktan yoruldm cok

Hira terliyo diyodm ev cok sick azonce yikadm sirti kirmizi noktalarla dolu isilik olmus sanrm kisa kolluyami gecsem

Kartonu o sekilde
kestim canm katladm yapistrdim

Aksamda biz tartstik uyumuyodu yemiyodu saat gec olmustu. Esim hasta uyuyodu zatenhasta olunca gicik oluyorm ben hastsligi ayakta geciriyorm ama onun cani kiymetli. bnde snirlendm Bagirdm yesene diye esimde bana bagrdi ne bagriyosn cocga diye sanki keyfmden bagrdm ikk dfa bgrdim pisman oldm zaten agladm kac saat hc anlayisli olamiyolar bazen
yuruyo benm kizm ama cnm ckiyo butngn pesinde kosmaktan yoruldm cok
evet keyfimizden yaptığımızı mı düşünüyolar acaba zaten eşimde kusması bi tarafa yeter be kızım ye be kızım diye çok söylendim ordan başlamıştı kızmaya şu saat oldu aramadı bende kızgınım ama içim içimi yiyo

Hira terliyo diyodm ev cok sick azonce yikadm sirti kirmizi noktalarla dolu isilik olmus sanrm kisa kolluyami gecsem
bizim ev artık 26 derece fln annem gündüz kısa kollu giydiriyor bende akşam askılı çıtçıtlı üstüne ince badi giydiriyorum

kızlar ikiside çok güzel olmuş elinize sağlık bende fotoğraf çekimi için düşünüyorum ilk fırsatta yapmayı denicem

ah şu minnaklar valla heranı fırsata çeviriyolar hep dikkat etmek lazım tabi olay korkutucu ama ecenin o hali çok sempatiktir kendi nasıl eğlenmiştir cimcime :))

maşallah gökçeye çok tatlı ama :)

geçmiş olsun canım hemde gözün aydın annen geliyor boşver biraz öyle görsün aklı kalsın sende daha sık gelsin :))
Evet canım komikti küçücük boyuyla çıkmış gel gel diyor içeri alınca da ağladı

Canim evde eksik çıkıyor bende dra goturmeden tarttim kilo almamış gözüküyordu ama Dr tartinca 500 gr fazla çıktı Dr sizdeki tartılar bu kadar hassas değil dedi sıkma canini inşallah yanlıştır esin kısmına gelince onlar annelik duygusunu bilemiyorlar o psikoloji çok farklı ama onlar o açıdan bakamiyor maalesef

bende fındığımın fotosunu koyim bide yerleri yaptırmıştık vesileyle onuda göstermiş olayım rengi pek açıkmış ama eşim bunu beğenmiş

Eklentiler

• IMG_7197.webp
    IMG_7197.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 103
Canim evde eksik çıkıyor bende dra goturmeden tarttim kilo almamış gözüküyordu ama Dr tartinca 500 gr fazla çıktı Dr sizdeki tartılar bu kadar hassas değil dedi sıkma canini inşallah yanlıştır esin kısmına gelince onlar annelik duygusunu bilemiyorlar o psikoloji çok farklı ama onlar o açıdan bakamiyor maalesef
yok ya ben o hesabı az çok anladım onu düşünerek tarttım zaten halinden belli oluyo eşimse bana şuan cani anne gözüyle falan bakıyo sanırım şu saat oldu aramadı hadi beni geçtim mirayıda mı merak etmiyor hergün kaç kez arıyodu annenle konuştunmu mira yemiş mi kaka yapmışmı hava almaya çıkmış mı gerçekten şuan sinirim yerini üzüntüye bıraktı
Maşallah Mira kıza çok tatlı güzel olmuş laminantlar da canım iyi günlerde kullanın
sağol canım eskisine göre iyi oldu malum mermer olunca insanın aklı çıkıyo bişi olcak diye böyle rahatladık

Maşallah ben de azad 10. Ayda patır patır yürür diye beklerken benim korkak ellerini bile bırakamıyor. Emeklemede hız yaptı sıpa en ufak aralıklardan bile geçip evin altını üstüne getiriyor. Ama ben de artık yürüsün istiyorum dizleri karardı yavrumun rneklemekten :KK43:
Aslında aynı dediğin gibi emeklemek yettiği için yürümeye geçmiyolar.azadda çok hareketli.ablasının elinde süslü kalem vardı kalem sapığı oğlum onu alabilmek adına yürüdü.elimde bişe tutarsam yürümüyo koşmaca adımlar atıyo:)bi kaç adım bi kaç adım başladık baya yürümeye.ablası 18. Ayında tam olarak yürümeye başlamıştı

Back
X