- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Maşallah canım oğluna.ittirme yerleri falan çıkıyo.ama her defasında tak çıkar zor oluyo.bizde arka koltukların üstüne koyuyoruz ancak.Biz de o bisikletlerden aldık canım oğlum çok sevdi hergün bahçeye çıkıyoruz tek sorun katlanmıyor arabaya çok zor sığıyor.Eki Görüntüle 1519010
Maşallah fıstığa.bizim evdede var bu bisikletten arkadaşım verdi.tabi bizim ablamız var o sürüyo:))Bu çok iyiymiş ya. Bizim dedemizde bisiklet almış gelmiş haberimiz yoktu. Ama böyle koruması falan yok. Gökçe bimeyi çok sevdi ama iki büklüm oluyorum ben sürücem diyeheveslenmişlet diye değiştirelim de diyemedim kaldı öyle.
Eki Görüntüle 1519133
Günaydın canım üzme kendini ya.umarım atlatmışsındır şimdiye kadar.akifcik de anne sütü takılıyo hala.resimlerden de gördün tığ gibi delikanlı:))ek gıda çok az yiyo.çok acıkırsa.malesef biz zorla yedirirken eşlerle tartışıyoz.o da çok üzülmüştür miranın okadar kusmasına o şekilde tepki vermiştir.akşama barışırsınız.ya da sen ara içini dök rahatla şimdi.herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Günaydınn.çok geçmiş olsun canım.ne gıcık bi müdür o ya.hastalık bu ya.töbe töbeGünaydın anneler. .... benim başıma bir sey geldi. Ve ne olduysa oldu belimdeki problem sonucu yuruyemez oldum. Yatalak sayilirim. Dunden baslamak üzere rapor verildi. Mudurume bunu ilettiler. Beni aradi ve telefonda tehdit etti. Eger bir kez daha rapor alirsan seni subeden gönderirim nasil sana doktor 3 gun rapor verir. Insanlar agriyla çalışıyor. Ben de yuruyemedigimi soyledim. Köpürdü. Bağırdı. İlk raporumda bunlari duydum. Ve devam etti haziranin ilk haftasi kullanacagin iznini iptal edicem dedi. Ve biz otelin parasını ödedik. Canim çok sıkkın gercekten