Kiyamam ya o kadar masumlar ki duygulanıyor insanUhhh süper yerim ben o yakışıklıyı.can onlar can.benim kızımda bi süpriizler hazırlıyo gizli gizli bakalım pazar günü çıkar.dünde teyzesiyle çarşıya gitti bana hediye almış.okula giderken de tembihledi anne sakın arama hediyeyi bulursan da açma diye.kardeşinin beşiğinin altına koymuş bi baktım akifciğin elinde oynuyo.biraz bozulmuş hediye paketi ama ben hiç içine bakmadan düzeltip yerine koydum.söz verdim kuzuma
teşekkür ederiz teyzesi inşallah siz de görürsünüz o günleri çok keyifli oluyor onlar büyüyüp te boyle kendilerince sürpriz yapmaları bana düşkündür bayağı oğlum ben de hiç kiyamiyorum onaev gunes goruyo sabhtan aksama kdar butun odalar yazin cok sick suan yaniyo ev cocuk isilik olmus yikaninca gecti demekki sicaktan.buarada parkeleriniz guzl olmus gulegule kullanin bizmkilerinbi ton acigi. Temizlemesi cokbasit mermer dha zordur
insallh hep byle devameder afern yakisikli oglusuna sna cokduskun anlasilan kucukk oglun insallhhepimz yasarz o gunleri