2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uhhh süper yerim ben o yakışıklıyı.can onlar can.benim kızımda bi süpriizler hazırlıyo gizli gizli bakalım pazar günü çıkar.dünde teyzesiyle çarşıya gitti bana hediye almış.okula giderken de tembihledi anne sakın arama hediyeyi bulursan da açma diye.kardeşinin beşiğinin altına koymuş bi baktım akifciğin elinde oynuyo.biraz bozulmuş hediye paketi ama ben hiç içine bakmadan düzeltip yerine koydum.söz verdim kuzuma
Kiyamam ya o kadar masumlar ki duygulanıyor insan
ev gunes goruyo sabhtan aksama kdar butun odalar yazin cok sick suan yaniyo ev cocuk isilik olmus yikaninca gecti demekki sicaktan.buarada parkeleriniz guzl olmus gulegule kullanin bizmkilerinbi ton acigi. Temizlemesi cokbasit mermer dha zordur

insallh hep byle devameder afern yakisikli oglusuna sna cokduskun anlasilan kucukk oglun insallhhepimz yasarz o gunleri
teşekkür ederiz teyzesi inşallah siz de görürsünüz o günleri çok keyifli oluyor onlar büyüyüp te boyle kendilerince sürpriz yapmaları bana düşkündür bayağı oğlum ben de hiç kiyamiyorum ona

arkadaslar sizkahvaltida neler yediriyorsunuz vr nasil yediriyorsunuz yani bulamac seklinde mi ayri ayri mi belki farkli seyler ogrenirim sizlerden

arkadaslar sizkahvaltida neler yediriyorsunuz vr nasil yediriyorsunuz yani bulamac seklinde mi ayri ayri mi belki farkli seyler ogrenirim sizlerden
Bi çay kaşığı kadar tereyağ. Bi yemek kaşığı kadar peynir ( labne yada keçi) bir yumurta sarısı beyazınında yarısı. Bir tatlı kaşığı kadarda ceviz kaju ve ya fındık katıyorum.
Malesef benim sıpa tek tek yemiyo. Hippin tahıl tozlarına karıştırıyorum öyle yiyo

Bende kelebek istiyorum hatta pasta da iki katlı bi tarafı aşağıya kadar çicek diğer tarafı yine aşağıya kadar kelebekli nette bulmuştum resmini sonra belli bi konsept olmasın diye düşündüm hala kararsızım
Bi de bunları da beğendim
üstteki daha güzel gibi geldi bana bende çok konsept derdinde değildim ama sonuçta tabak bardak peçete ne bilim su şişesi bannerlar hep bi konsepte uygun öyle oluncada pasta da uysun istiyo insan ama kıyafette bi konsept yok sadece benzer giyinmek istiyorum o da hu gidişle sadece ton olarak uyucak

Bir ornek istiyodm istedgim gbi bulamadim hiraya gelinlik tarzinda elbise aldim bn kaldim smdi. Krem rengi aldm ona. Dogmgnunden iki gunsnra amcamin oglunun dgunu var dgun icin lacivert bi elbise dusunuyorum ama onuda dogum gununde gyemem. Nikahta gydgim krem elbusemde olmadi.dargeldi. napcm bilmiyorum cokta az kaldi. Anne kiz onerebilcgin biyer varmi
Ig de annesiveyavrusubutik diye bi yer var gğzel şeler var ama ben dikim yaptırmaya cesaret edemicim gibi mirayla aynı renk benzer elbise bulmaya çalışıcam foruma gidicem orada çok mağaza var bulurum inşallah

Mira çok yemiyo ama yediğinde de bulamaç yiyo anne sütüne yumurta sarısı peynir ve Bisküvi şeklinde arada Omlet ve muhlama bi kaç lokma

üstteki daha güzel gibi geldi bana bende çok konsept derdinde değildim ama sonuçta tabak bardak peçete ne bilim su şişesi bannerlar hep bi konsepte uygun öyle oluncada pasta da uysun istiyo insan ama kıyafette bi konsept yok sadece benzer giyinmek istiyorum o da hu gidişle sadece ton olarak uyucak

Ig de annesiveyavrusubutik diye bi yer var gğzel şeler var ama ben dikim yaptırmaya cesaret edemicim gibi mirayla aynı renk benzer elbise bulmaya çalışıcam foruma gidicem orada çok mağaza var bulurum inşallah

Mira çok yemiyo ama yediğinde de bulamaç yiyo anne sütüne yumurta sarısı peynir ve Bisküvi şeklinde arada Omlet ve muhlama bi kaç lokma
Insallh bulursun canm orda hngi magazalar var acaba nezamngdiceksn

Ben bazen omlet yapıyorum ya da tereyağında yumurta kırıyorum bazen de haşlıyorum. Artık beyazını da veriyorum. Onun dışında peynir bazen danino bi tane bazen zeytin bisküvi falan

Bende kelebek istiyorum hatta pasta da iki katlı bi tarafı aşağıya kadar çicek diğer tarafı yine aşağıya kadar kelebekli nette bulmuştum resmini sonra belli bi konsept olmasın diye düşündüm hala kararsızım
Bi de bunları da beğendim
Bunlarda çok güzeller ya:KK51:
Nasıl heveslendiimmmm. İnşallah. Hepinizin partiside çok güzel geçer gönlünüzce olur.

yazyagmuru yazyagmuru simdi ben damadi satisa getirip senin oglana talip olayim erkek dedigin azcik buyuk olmali :)

Satiyomusun yani benm oglusumu:110:emre de cok guzel dededegegege der ama:KK66::-)

kızlar internetten bunları buldum fiyatları uygun gibi en pahalısı 250 tl ay ne yapsam bi türlü karar veremiyorum netten sipariş versem mi acaba konseptimiz kelebek olabilir en alttakini çok beğendim yoksa bir yaş olduğu için birli olanlardan mı yaptırsam

Ben de 1. Ve sonuncu diycektm de karar vermissn ben girip de yazana kadar:KK70:

Gunes kremini int ten alan varmi mustela alicam ben eczaneye sordum simdi 80 dedi. Intte. 50 tl ye var ayni krem

Ben cogu seyi netten alyorm onu da alrm herhalde canm

Bizim pastamız da bu kendim yapıcam zaten sadece bizim için olacak ve azad parçalayacak. Ama suoermanin S si yerine azad ın a sı olacak fotodaki gibi :KK66: brnim azadın ve eşimin tişörtlerinde de A baskısı olacak :KK66:

Cok guzel.bu pastayi da yaparsan helal olsun valla:KK52:

Canım biraz reklam olacak ama kardeşimin çalıştığı eczanenin dermakozmetik ürünler için internetten satışı var. 80 lira çok fazla Ordada 50 lira civarı fiyatı güvenilir yerdirde bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İstersen özelden adresi vereyim bi bak

Meyve böyle yenir teyzeler :))))

Afiyet olsun surata bak ya:KK68:

Haziranin 4une cok az kaldi yaa nasilyetiscem elbisembile yok hla

Benmki 28 mayis ve hicbisey yok daha:KK57:

Bazen karisik yumurta peynir ekmek ceviz veriyorm

Biskuvi-pekmez-ceviz veriyorm

Omlet yapiyorm bazen de canm

Insallh bulursun canm orda hngi magazalar var acaba nezamngdiceksn
ya orada olmayan mağaza yok gibi birde hepsinin daha büyük yeri olduğu için daa çok çeşit var ben haftaya yada bi sonraki hafta gidicem daa var malum o arada belki başka bişi bulurum

Satiyomusun yani benm oglusumu:110:emre de cok guzel dededegegege der ama:KK66::-)

Ben de 1. Ve sonuncu diycektm de karar vermissn ben girip de yazana kadar:KK70:

Ben cogu seyi netten alyorm onu da alrm herhalde canm

Cok guzel.bu pastayi da yaparsan helal olsun valla:KK52:

Afiyet olsun surata bak ya:KK68:

Benmki 28 mayis ve hicbisey yok daha:KK57:

Bazen karisik yumurta peynir ekmek ceviz veriyorm

Biskuvi-pekmez-ceviz veriyorm

Omlet yapiyorm bazen de canm
Kelebeklide sonuncu bide prenses olan var artık konsepte göre ikisinden birini yaptırcam en azından az çok ne olacağı belli olunca içim biraz rahatladı artık haftayada Eminönü yapıp bi çok şeyi halledeyim istiyorum

Bende dogumgununden vazgectim pasta patlatma yapicam arkadasin pansiyon var bahcesinde cimlerde yapicam onun profesyonel makinesi de var cekcek. Buyuk bisey buyuyup kendi istedigi zaman yapicam herseyi kendimde yapsam baya masrafli olcak bi de kimseyi gormek istemiyorum canimi sıktılar biraz
Pastayi patlatcaz hatira o yeter :)

yazyagmuru yazyagmuru oglun cok dusunceliymis ya gozlerm doldu okurken insallah biz de gorurz o gunleri:)
İnşallah canimcim erkek çocuklar anneye düşkün oluyor bazen ogluma soruyorum nasıl bir kızla evlenmek istersin diye saçları senin gibi boyu senin kadar olsun gözleri senin gibi olsun diyor:))

Bende dogumgununden vazgectim pasta patlatma yapicam arkadasin pansiyon var bahcesinde cimlerde yapicam onun profesyonel makinesi de var cekcek. Buyuk bisey buyuyup kendi istedigi zaman yapicam herseyi kendimde yapsam baya masrafli olcak bi de kimseyi gormek istemiyorum canimi sıktılar biraz
Pastayi patlatcaz hatira o yeter :)
bende teyzemin Bahçesinde yapmayı düşünüyorum açık havada çok güzel olur zaten ilk yaş için pasta patlatma çok güzel bi anı olacaktır

İnşallah canimcim erkek çocuklar anneye düşkün oluyor bazen ogluma soruyorum nasıl bir kızla evlenmek istersin diye saçları senin gibi boyu senin kadar olsun gözleri senin gibi olsun diyor:))
ayy ne kadar tatlı ya oğluşuna bayıldım resmen acaba kızlarda Babaları için böyle der mi ya en büyük istediğim bu şöyle babasını hayran hayran anlatsın ilk Aşkı o olsun

Kızlaaarrrr canım eşim bu akşam sürpriz yapıp anneler günü hediyemi verdi :) pazar günü beklenen gün ben beklemediğin anda verip sürpriz yapmak istedim dedi :) azad paketi ağzında emekleyerek getirdi. Çok duygulandım :) anne bebek temalı bi kolye almış :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 125
herkese günaydınlar benim canım çok sıkkın aslında mira hastalıktan beri doğru dürüst bişi yemiyo bende çok zorlamıyodum dün bi tartayım dedim 8 den az çıktı son kontrolde 8 çıkmıştı neyse çok üzüldüm tabi akşam muhallebi yaptım ağlana sızlana biraz yedirdim kustu tabi kusunca emdiğide çıktı diye akıllanmayıp gidip başka bi muhallebi daha yaptım bu arada ilkini yedirirken eşimle çok feci atıştık mira çok ağladığı için neyse ikinciyi de zorla yedirdim biraz oynadı sonra emmek için yanaştı tam memeyi aldığı anda bi itti allahım öyle bir kusma olamaz bayıldı fln sandım çocuk o haldeyken bide eşim bişiler diyo bende susmadım tabi mira da öylece de uyuya kaldı gecede çok uyandı ama hiç emziremedim istemedi tüm bunlar yaşanırken sevgili eşim küstü birde bana gece yatarken iyi geceler demedi sabah günaydınlaşmadı normalde bu saatte bi arardı onuda aramadı ama zaten miraya yeteri kadar canım sıkkın üstüne tuz biber oldu ne yapacağımı bilmiyorum şuan gerçekten bende konuşmıcam sanki bilerek yapıyorum yada amacım çocuğa zarar vermek
Bence eşin sonunu tahmin ettiği için biraz sinirlenmiş :/ hiç bir anne bilerek yapmaz bunu. Sen sadece kilo verdi diye yaptın, bende yapıyorum bazen, ama o bunu böyle düşünemedi. Bizimde Başımıza benzer bişey geldi :/
Iki gece evel Gökçe Ağlayarak uyandı ama nasıl ağlıyor susturamıyoruz :( ağlaya ağlaya öğürüyor falan. Bi yerimi ağrıyor acaba diye calpol vereyim dedim ve eşimden istedim ama eşim elime ters verdi şurup dolu kaşığı bende düzeltirken biraz Döktüm. Eşim bi kızdı bana. Gözüm kapalı ilaç içiriyor muşum. Bırakacakmışım da o içirecekmiş vs vs. Bi sinir oldum verdim cevabını bir günde konuşmadım. Kahvaltı hazırlamadım akşam yemek yapmadım. Akşam geldi özür diledi. Neymiş Gökçe ağlayınca stres oluyormuş :/

Kızlaaarrrr canım eşim bu akşam sürpriz yapıp anneler günü hediyemi verdi :) pazar günü beklenen gün ben beklemediğin anda verip sürpriz yapmak istedim dedi :) azad paketi ağzında emekleyerek getirdi. Çok duygulandım :) anne bebek temalı bi kolye almış :)
cok guzel canm iyi gunlerde kullan esinin hakkini yeme bak dusunmus neguzel

çok güzel canım iyi günlerde tak azadın o şekilde vermeside çok Anlamlı olmuş

Bence eşin sonunu tahmin ettiği için biraz sinirlenmiş :/ hiç bir anne bilerek yapmaz bunu. Sen sadece kilo verdi diye yaptın, bende yapıyorum bazen, ama o bunu böyle düşünemedi. Bizimde Başımıza benzer bişey geldi :/
Iki gece evel Gökçe Ağlayarak uyandı ama nasıl ağlıyor susturamıyoruz :KK43: ağlaya ağlaya öğürüyor falan. Bi yerimi ağrıyor acaba diye calpol vereyim dedim ve eşimden istedim ama eşim elime ters verdi şurup dolu kaşığı bende düzeltirken biraz Döktüm. Eşim bi kızdı bana. Gözüm kapalı ilaç içiriyor muşum. Bırakacakmışım da o içirecekmiş vs vs. Bi sinir oldum verdim cevabını bir günde konuşmadım. Kahvaltı hazırlamadım akşam yemek yapmadım. Akşam geldi özür diledi. Neymiş Gökçe ağlayınca stres oluyormuş :/
Valla ilk başta hak verdim suçluda hissettim oda üzüldü stres oldu diye ama bütün gün aramayınca çok bozuldum üzüldüm sanki bilerek yapmışım gibi evede gelince bişi olmamış gibi davranıyo konuşmadım bende özellikle özür bekliyorum bakalım nolcak

Bu pazar ilk kez annwler günü kutlayacagim. Ama yataktan yalniz bile kallamiyorum. Gorseniz neler yapiyorum hemen iyileşip o gunu eşim ve kızımla ayakta dışarıda dolaşarak giyinmiş süslenmiş olarak kutlamak icin. İnşallah iyilesirim icim civil civil
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin pazara kadar canım.

Back
X