Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun bıngıldağın görevi zaten bu tarz kazalarda beyin hasar görmesin korusun diye biliyorum o yüzden için ferah tut o şekilde çökmez bıngıldak genel hali iyiyse kusma faln yoksa sıkıntı olmaz yinede rahat etmezsen arkadaşların dediği gibi asm ye gidebilirsinYa cok sacma blyrm nasi oldu dcksnz kizimin kafasina bardak dustu ben Bulaşık yikiodum o da yerde oturms bulaşıkliga koyarken bardağı kaydı elimden kafasina dustu brz agladi sustu bsy yoktu neşesi yerinde uyudu uyandi demin kafasina toka takarken baktim cok hafif. Çökük bingildagin orasi oldugu belli ama hc bakmamıştm daha once de bolemi normali bumu die nasi rahatlatcm ben smdi icimi
azad artık adam olmuş annesi ne güzel işte yesin maşallahBenim açgözlü pisboğaz oğlum 2 gr alabiliyorsa bu huyundan alıyordur :) kısır yapmıştım ayıptır söylemesi ama azad sayesinde yiyemedim bile5-6 çay kaşığı ona verdim baktım mmmmm mmmmm diye devamını istiyor kaldırdım tabağı. Kocakarı gibi ne anladıysa kısırdan :)))))
oyy maşallah nehire çok ama çok tatlıEki Görüntüle 1521212
Bende kendime makarna yapmistim nehire de kofte yapmistim koftenin ucundan azcik yedi benim makarnaya saldirdi onune koydum kitliktan cikmis gibi yedi ya![]()
Sagol canim insallah mira hanimin da istahi acilir da senin yemegine goz dikeroyy maşallah nehire çok ama çok tatlı
yumsak ve cokuk canimKizlar acil bi sorum var bebislerinizin bi kafalarına ellesenize bingildagin oldugu yer dumduzmu yoksa hafif bi cokukluk varmi yumusak ama hafif çökük.mu
ay inşallah canım o gün bi gelsin çifte telli oynayıp videosunu atıcam burlara :))Sagol canim insallah mira hanimin da istahi acilir da senin yemegine goz diker![]()
Ayy bende seni yerim tabağı tutuşuna bak hele:)) bişey dicem bildiğimiz köfte mi yapıyosun nehire. Yağda kızarttığımız? Ben hep patates püresiyle yada sulu havuçla birlikte yapıyodum. Böyle yutabiliyo mu köfteyi?Eki Görüntüle 1521212
Bende kendime makarna yapmistim nehire de kofte yapmistim koftenin ucundan azcik yedi benim makarnaya saldirdi onune koydum kitliktan cikmis gibi yedi ya![]()
Canım en kısa zamanda mahir hocaya bi daha hidin bence. Bugün azada muhallebi yedirirken aklıma klima muhallebidrn ve herşeyden kustuğu günler geldi burnundan bile çıkıyordu kusmuk. 2 ay kg almadı yemek kabustu bize. Şimdi de deli gibi kg almıyor mesela geçen ay hiç almadı ama sorun kg değil kusmasan yemesi . Dişten yada hareketli olduğundan kg almıyor olabilir ona takılmıyorum ama korkusuzca bebeğinin ağIna kaşıkla yemek vermek gerçekten annenin psikolojisini de düzeltiyor. O yüDen vakit kaybetmeden yeniden mahir hocaya bi gidin derimay inşallah canım o gün bi gelsin çifte telli oynayıp videosunu atıcam burlara :))
ben normal kifte yapiyorum icine sogan sarimsak ve domates rendeliyorum yumsak okkuyor azda galeta unu koyuyorumAyy bende seni yerim tabağı tutuşuna bak hele:)) bişey dicem bildiğimiz köfte mi yapıyosun nehire. Yağda kızarttığımız? Ben hep patates püresiyle yada sulu havuçla birlikte yapıyodum. Böyle yutabiliyo mu köfteyi?
Birde dişleriyle çiğniyo mu hiç verdiklerini? Bizde hiç diş yok acaba ağzına biraz kuru büyük bişey vereyim direk çıkartıyo dişten mi ki
Evet canim kucuk tavayi hafif yagliyorum arkali onlu kizartiyombazen kendi yiyo bazen ben yediriyom 1 yada iki kofteyi yerdi bugun 1koftenin yarisini yedi makarnadan az onune koyduydum istahla yedi yogurdu ben ydirirdim ona da miziklandi onume.koydum yaladi durdu tabagi cigneyebiliyo artik 5 tane didimiz var 6.patlamak uzere bu siralar mizmiz birazAyy bende seni yerim tabağı tutuşuna bak hele:)) bişey dicem bildiğimiz köfte mi yapıyosun nehire. Yağda kızarttığımız? Ben hep patates püresiyle yada sulu havuçla birlikte yapıyodum. Böyle yutabiliyo mu köfteyi?
Birde dişleriyle çiğniyo mu hiç verdiklerini? Bizde hiç diş yok acaba ağzına biraz kuru büyük bişey vereyim direk çıkartıyo dişten mi ki
Anladım canım yarın öyle deneyeyim ben yiyemezse diye hep sulu yemek tarzında yapıyodum bi deneyim. Çiğneyemezsede artık diş çıkana kadar beklerim :)Evet canim kucuk tavayi hafif yagliyorum arkali onlu kizartiyombazen kendi yiyo bazen ben yediriyom 1 yada iki kofteyi yerdi bugun 1koftenin yarisini yedi makarnadan az onune koyduydum istahla yedi yogurdu ben ydirirdim ona da miziklandi onume.koydum yaladi durdu tabagi cigneyebiliyo artik 5 tane didimiz var 6.patlamak uzere bu siralar mizmiz biraz
Çok geçmiş olsun canım inşallah hızlıca toparlanır hira.Hastaneden geldk smdi 4te gttk buay 140gr almis boyuda bir cm uzamis.bogazindanmis atesi.faranjit olmus.atesi 39du hmen musaade odasina aldilar hem fitil hem surup hem soguk bez koydular bz surubu vermedik esim icti surubu sormasnlar dye. Bezleri bile dgru durst koymadim cnku dusuyodu atesi iskence yapiyolar resmen.bezi koyarken gobegine bilerek suyu skti aldm elinden hmen hemsire tam dayaklikti.elinden kan aldilar damari bulamiyo hira bayilcakti artik aglamaktan aldm kucagima esim basladi bagrinmaya resmen cocuga eziyet yapildi onceki hemsre iyiydi.dktr snuclara bakti antibiyotik verdi surup iki gun gecmezse ptesi gdicz yne.
Bazıları bebeklere koca adammış gibi davranıyo resmenHastaneden geldk smdi 4te gttk buay 140gr almis boyuda bir cm uzamis.bogazindanmis atesi.faranjit olmus.atesi 39du hmen musaade odasina aldilar hem fitil hem surup hem soguk bez koydular bz surubu vermedik esim icti surubu sormasnlar dye. Bezleri bile dgru durst koymadim cnku dusuyodu atesi iskence yapiyolar resmen.bezi koyarken gobegine bilerek suyu skti aldm elinden hmen hemsire tam dayaklikti.elinden kan aldilar damari bulamiyo hira bayilcakti artik aglamaktan aldm kucagima esim basladi bagrinmaya resmen cocuga eziyet yapildi onceki hemsre iyiydi.dktr snuclara bakti antibiyotik verdi surup iki gun gecmezse ptesi gdicz yne.
Nohut haşladım soğan sarımsak et suyu katım kabuklarını soyup. Azıcıkta kimyon annemin önerisiyle inşallah yer sıpam. İlk defa nohut vercem
Hastaneden geldk smdi 4te gttk buay 140gr almis boyuda bir cm uzamis.bogazindanmis atesi.faranjit olmus.atesi 39du hmen musaade odasina aldilar hem fitil hem surup hem soguk bez koydular bz surubu vermedik esim icti surubu sormasnlar dye. Bezleri bile dgru durst koymadim cnku dusuyodu atesi iskence yapiyolar resmen.bezi koyarken gobegine bilerek suyu skti aldm elinden hmen hemsire tam dayaklikti.elinden kan aldilar damari bulamiyo hira bayilcakti artik aglamaktan aldm kucagima esim basladi bagrinmaya resmen cocuga eziyet yapildi onceki hemsre iyiydi.dktr snuclara bakti antibiyotik verdi surup iki gun gecmezse ptesi gdicz yne.
İvet yedi sıpamGuzel olur o canm annem de ona benzer bi yemek yapiyo cok guzel oluyo.rahatsiz etmezse eger sever tadni buyuk ihtimalle
Gecmis olsun canm atlatit insallah da bir daha gitmek zorunda kalmazsnz