- 18 Nisan 2015
- 158
- 352
- 18
- 43
Hosgeldin.. bzde 4haziran bigun buyugz szden:)Merhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Iyi yapmissnz bz uc gundr oyleyz 12de ckiyrz 6da geliyorz:)) buraya gremiyorm hc.Sanırım bugün gezme konusunda cozurttuk.saat üç buçukta çıktık altida eve gelmisiz ilk defa yanımda eşim olmadan yigitin arabasiyla bu kadar uzun yol yürüdüm. Baktım yigitde hayatından memnun pesimde de kızlar onlarda memnun gezdikce gezesim geldi girmedik mağaza birakmadim. Ama ayaklarimin altı şu anda isyan ettiler.yigitde yorulmuş uyudu kaldı bende yatcam sanırım bu saatte.Hepinize iyi geceler kızlar.gerçi daha akşam ama bana gece oniki olmuş gibi geliyo yorgunluktan.
Hepimizin hayalleri sıpalar üzerine kurulu artık :)Herkese selamlar, epeydir yazamıyorum sadece okuyorum..yorumları içimden yapıyorum sessizden..bazen tükendiğimi hissediyorum bazen aptallaşıyorum ...iyi ki zaman su gibi akıp gidiyor...umudumu 1 yaşa bağladım, haziran sonuna..sihirli değnek gelecek ve nil geceleri çok az uyanacak, gündüzleri uzun uzun uyuyacak ... Hayaller, hayaller
Hoşgeldin canim:)
Hoşgeldin :)
Hoşgeldinizz:))
Yok hala... Bir siz bir biz kaldık sanırım dişsizdişte yok kendi başına yürümekte yok..erkenden emekledi ama hala tay tay bi yürüsün bi uyusun ...Hepimizin hayalleri sıpalar üzerine kurulu artık :)
Dişiniz yok mu sizinde hala:)
Aynen hayal gibi rahat rahat tadını çıkara çıkara temizlik yapmak yemek yapmak@hiraysen sorma ya salata yapmak çamaşır asmak ütü yapmak wc ye gitmek artık lüks oldu
Bizde abilerimizle aksam üstü evden çıktık Ecenin arabası arabasının bagajında kalmis kucagimizda oglumla beraber taşıyarak babamızın yanina gittik oradan görümceye geldik simdi oradayiz ama kızım durmuyor kalkcaz birazdanSanırım bugün gezme konusunda cozurttuk.saat üç buçukta çıktık altida eve gelmisiz ilk defa yanımda eşim olmadan yigitin arabasiyla bu kadar uzun yol yürüdüm. Baktım yigitde hayatından memnun pesimde de kızlar onlarda memnun gezdikce gezesim geldi girmedik mağaza birakmadim. Ama ayaklarimin altı şu anda isyan ettiler.yigitde yorulmuş uyudu kaldı bende yatcam sanırım bu saatte.Hepinize iyi geceler kızlar.gerçi daha akşam ama bana gece oniki olmuş gibi geliyo yorgunluktan.
hosgeldin canimHosbulduk:)
Pardon canim ikea yaziyo farketmemisimAzada bundan da aldık olan aklını da bu oyuncakla yitirdi oğlan uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?