2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herkese selamlar, epeydir yazamıyorum sadece okuyorum..yorumları içimden yapıyorum sessizden..bazen tükendiğimi hissediyorum bazen aptallaşıyorum ...iyi ki zaman su gibi akıp gidiyor...umudumu 1 yaşa bağladım, haziran sonuna..sihirli değnek gelecek ve nil geceleri çok az uyanacak, gündüzleri uzun uzun uyuyacak ... Hayaller, hayaller

Sanırım bugün gezme konusunda cozurttuk.saat üç buçukta çıktık altida eve gelmisiz ilk defa yanımda eşim olmadan yigitin arabasiyla bu kadar uzun yol yürüdüm. Baktım yigitde hayatından memnun pesimde de kızlar onlarda memnun gezdikce gezesim geldi girmedik mağaza birakmadim. Ama ayaklarimin altı şu anda isyan ettiler.yigitde yorulmuş uyudu kaldı bende yatcam sanırım bu saatte.Hepinize iyi geceler kızlar.gerçi daha akşam ama bana gece oniki olmuş gibi geliyo yorgunluktan.

Bende cinnetin eşiğindeyim umuta yemek yedirmeye calisiyorum gece surekli uyaniyor gunduz uyumuyor ağlamak istiyorum çok yoruldum

K Keskek Bacaklarina dolanan cekistiren biri olmadan salata yapmak nasil bi duyguydu:))
Hosgeldin.. bzde 4haziran bigun buyugz szden:)

Iyi yapmissnz bz uc gundr oyleyz 12de ckiyrz 6da geliyorz:)) buraya gremiyorm hc.

Hepimizin hayalleri sıpalar üzerine kurulu artık :)
Dişiniz yok mu sizinde hala:)

Bizde abilerimizle aksam üstü evden çıktık Ecenin arabası arabasının bagajında kalmis kucagimizda oglumla beraber taşıyarak babamızın yanina gittik oradan görümceye geldik simdi oradayiz ama kızım durmuyor kalkcaz birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…