2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy sagolun kizlar uyuduk 1 saat iyi geldi dis sanirim 37.9 u gecmiyo bakayim dedim parmagimi isirdi cok fena aciyo :) yine yukseldi biraz bakalin surup vercem tekrar

senin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.
bende ekledim şimdi seni sende ne kadar güzel şeyler yapmışsın yahu bu anneler pek bi yetenekli maşallah size

senin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.
Bende simdi baktim profile cidden cok guzel el emeklerin var ekledum bende canim

Ben var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmış:KK70:Eki Görüntüle 1549537

Bravo:)))dilimi isirip masallah diyorum:KK70:

çok güldüm. ama benim durumum senden daha vahim. benim eşim hiç bişey almadı. ama her özel günde kendisi bekler. kp de kesme su bardağı almış. üstüne bi bardak soğuk su içerim :KK70:

Senin hediyen de fena deglmis:KK70:

Yetenek sensin @Akaibu cidden cok guzel olmus nasi yapiyosun hayret ettim

Allahım allahım kız sen napiyosun dokturuyosun maşallah nazar mazar degmesin. Bayıldım hepsinede:KK9:

Bravo:)))dilimi isirip masallah diyorum:KK70:

Senin hediyen de fena deglmis:KK70:
sağolun kızlar:KK53:
bende ekledim canım ve perili kapı süsüne bayıldım. Gerçekten çok güzeller

@Akaibu penguene ayak yapmamissin onu da oturur gibi yap guzel olur sari hepsi oturuyo o ayakta kalmis :) cok guzel olmuslar bende seker huru mu kaplasam acaba kremsanti yapcaktim

Bu kadar becerikli anne arasında bir tek ben beceriksiz kaldım sanırım
Bravo sizlere:KK70:

bende varım :KK59:

@Akaibu penguene ayak yapmamissin onu da oturur gibi yap guzel olur sari hepsi oturuyo o ayakta kalmis :) cok guzel olmuslar bende seker huru mu kaplasam acaba kremsanti yapcaktim

bende pasta patlatmada senin yaptığım gibi krem şantili düşünüyorum anneme söyledim ben yaparım dedi bakalım :))

ben de sizi ekleyim mi o zaman?
Tabi cNım
sahi unutmuşum onu ya. Kaldırmıştım çıkarıp tekrar yapayım yazık yorulmasın:KK53:
Çok zor değilmiş bence canım vaktin varsa yap bence

Cok guzel olmuş canim oyun hamuruyla sekil yapma yarismalari oluyor bence katilmalisin ;)
Ben bitek ayicik yapmaya karar verdim kucuk pasta yapicam insan figuru icinde okadar renk seker hamurum yok ne yazikki :(
Tabi cNım
sahi unutmuşum onu ya. Kaldırmıştım çıkarıp tekrar yapayım yazık yorulmasın:KK53:
Çok zor değilmiş bence canım vaktin varsa yap bence

:KK9:
sağolun kızlar. Bebekte yapmayı demedim ama onu yapamadım. Ekipman lazım sanırım. Bunlar gerçekten kolay geldi deneyin bencede. Penguen yaptım birde o da maviden oldu ama olsun:KK53:
Pastaya bu şekilde koyup ortayada 1 koyucam bitane. Çok mutluyum şuan:-)Eki Görüntüle 1549580
Süpeeeerrrrrr :KK9::KK9::KK9:

Cok guzel olmuş canim oyun hamuruyla sekil yapma yarismalari oluyor bence katilmalisin :KK66:
Ben bitek ayicik yapmaya karar verdim kucuk pasta yapicam insan figuru icinde okadar renk seker hamurum yok ne yazikki :KK43:
İnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.
Birde birbirlerine katarak renk yapabiliyomuşsun canım başka renklere ihtiyacjn olursa. Kakaoyla kahverengi yaptım. Beyazla pembeyi karıştırıp ten rengi yaptım. Paket içinde 5 renk olanlardan almıştım.
Bende bi ayıcık yapcaktım güya gaza geldim :KK53:

İnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.
Birde birbirlerine katarak renk yapabiliyomuşsun canım başka renklere ihtiyacjn olursa. Kakaoyla kahverengi yaptım. Beyazla pembeyi karıştırıp ten rengi yaptım. Paket içinde 5 renk olanlardan almıştım.
Bende bi ayıcık yapcaktım güya gaza geldim :KK53:
Canım ciddiye ben ya bi yer açman bile gerekmez instagram üzerinden sergile marifetini, Konya pastacı görsün ;) ben de yazları gelip sana çırak olurum ;)

Back
X