Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ekledim şimdi seni sende ne kadar güzel şeyler yapmışsın yahu bu anneler pek bi yetenekli maşallah sizesenin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.
Allahım allahım kız sen napiyosun dokturuyosun maşallah nazar mazar degmesin. Bayıldım hepsinedeBen var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
Bende simdi baktim profile cidden cok guzel el emeklerin var ekledum bende canimsenin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.
teşekkür ederim.bende ekledim şimdi seni sende ne kadar güzel şeyler yapmışsın yahu bu anneler pek bi yetenekli maşallah size
Ben var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
çok güldüm. ama benim durumum senden daha vahim. benim eşim hiç bişey almadı. ama her özel günde kendisi bekler. kp de kesme su bardağı almış. üstüne bi bardak soğuk su içerim![]()
teşekkürler.Bende simdi baktim profile cidden cok guzel el emeklerin var ekledum bende canim
Yetenek sensin @Akaibu cidden cok guzel olmus nasi yapiyosun hayret ettim
Allahım allahım kız sen napiyosun dokturuyosun maşallah nazar mazar degmesin. Bayıldım hepsinede![]()
sağolun kızlarBravo:)))dilimi isirip masallah diyorum
Senin hediyen de fena deglmis![]()
bende ekledim canım ve perili kapı süsüne bayıldım. Gerçekten çok güzellersenin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.
Bu kadar becerikli anne arasında bir tek ben beceriksiz kaldım sanırım
Bravo sizlere![]()
@Akaibu penguene ayak yapmamissin onu da oturur gibi yap guzel olur sari hepsi oturuyo o ayakta kalmis :) cok guzel olmuslar bende seker huru mu kaplasam acaba kremsanti yapcaktim
Tabi cNımben de sizi ekleyim mi o zaman?
sahi unutmuşum onu ya. Kaldırmıştım çıkarıp tekrar yapayım yazık yorulmasın@Akaibu penguene ayak yapmamissin onu da oturur gibi yap guzel olur sari hepsi oturuyo o ayakta kalmis :) cok guzel olmuslar bende seker huru mu kaplasam acaba kremsanti yapcaktim
senin çektiğin resimler var lütfenbende varım![]()
Tabi cNım
sahi unutmuşum onu ya. Kaldırmıştım çıkarıp tekrar yapayım yazık yorulmasın
Çok zor değilmiş bence canım vaktin varsa yap bence
Süpeeeerrrrrrsağolun kızlar. Bebekte yapmayı demedim ama onu yapamadım. Ekipman lazım sanırım. Bunlar gerçekten kolay geldi deneyin bencede. Penguen yaptım birde o da maviden oldu ama olsun
Pastaya bu şekilde koyup ortayada 1 koyucam bitane. Çok mutluyum şuanEki Görüntüle 1549580
İnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.Cok guzel olmuş canim oyun hamuruyla sekil yapma yarismalari oluyor bence katilmalisin
Ben bitek ayicik yapmaya karar verdim kucuk pasta yapicam insan figuru icinde okadar renk seker hamurum yok ne yazikki![]()
Canım ciddiye ben ya bi yer açman bile gerekmez instagram üzerinden sergile marifetini, Konya pastacı görsünİnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.
Birde birbirlerine katarak renk yapabiliyomuşsun canım başka renklere ihtiyacjn olursa. Kakaoyla kahverengi yaptım. Beyazla pembeyi karıştırıp ten rengi yaptım. Paket içinde 5 renk olanlardan almıştım.
Bende bi ayıcık yapcaktım güya gaza geldim![]()