2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu kullanıcaz.. Hatta şöyle;
Eki Görüntüle 1553789 Eki Görüntüle 1553790
Herşey co güzel görünüyo. Aren in fotoğraf İda çok güzel olmuş.

Bu da dogum gunu pastamiz. Kizim mumdan korktuEki Görüntüle 1553800
çok güzel görünüyo pastaniz doğum gününuz kutlu olsun sağlık mutlu ömrü olsun inşallah.

Bugünün gunaydinida benden gunaydin hanimlar bugün asimiz var 8 bucukta hastanede olucaz sanirim yine 1 e kadar inşallah bu alerji gecerde bizide gozlem altinda tutmazlar uykusu geliyor uyuyamiyor acikiyor yemiyor emzirme odasi kalabalik ee hastane herkes hasta hastalik kapacak diye korkuyorum aglaya aglaya ortaligi yikiyo kuzum bakalim bugün neler yasicaz :KK43:

Bu arada dogum günümüz aile icindeydi ama cok guzel oldu kizimin elini pastaya daldirmaya calistilar ama kibarcik kizim iki parmagiyla tutar gibi yapip elini cekti :)) bu arada dün bizde iki üç adim attik sanirim yakinda yururuz:KK49:
Günaydın. sizinde doğum gününuz kutlu olsun canim.insallah hastanede de sorun yasamazsiniz kolay gelsin.

Canım artık ayda 600 gr alamazlar geçen ay can 200 gr almıştı hatta ondan önceki ay 100gr verdi. Doktor bundan sonra pek almaz çok hareketli dedi. Zaten çok uzun zamandır 600 gr almıyor. Bu arada oğlum yürümeye başladı
maşallah cana darısı bizlere

çok güzel olmuş canım eline sağlık

Kızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu kullanıcaz.. Hatta şöyle;

tam anı yakalamışsınız ve aren korsandan ziyade prens gibi maşallah

çok güzelmiş canım

Bugünün gunaydinida benden gunaydin hanimlar bugün asimiz var 8 bucukta hastanede olucaz sanirim yine 1 e kadar inşallah bu alerji gecerde bizide gozlem altinda tutmazlar uykusu geliyor uyuyamiyor acikiyor yemiyor emzirme odasi kalabalik ee hastane herkes hasta hastalik kapacak diye korkuyorum aglaya aglaya ortaligi yikiyo kuzum bakalim bugün neler yasicaz :KK43:

Bu arada dogum günümüz aile icindeydi ama cok guzel oldu kizimin elini pastaya daldirmaya calistilar ama kibarcik kizim iki parmagiyla tutar gibi yapip elini cekti :)) bu arada dün bizde iki üç adim attik sanirim yakinda yururuz:KK49:
inşallah sıkıntısız atlatırsınız canım

Bizimde pazar doğum günümüz var bende bi kaç çeşit hamur isi yapıcam 30 kişiye yakın oluyoruz.eltimi gorumcemi kardesimi falan arayip davet ettim dün. Gorumcem o kadar insana nası yetistirceksin hamur işini diyo ama bi çeşit de ben yapiyim demiyo eltim zaten öyle bişey düşünmesi imkansız bi kardeşim abla bi çeşit de ben yapiyim dedi.bizimkilerde odun yani canım. Ben artık bugünden börek kek yapıp buzluga atmaya baslıycam pazara kadar anca yetişir zaten. Sanada kolay gelsin.
benide abimin eşi aradı pazar yeğenimin doğum günü var oram rıyo buram arıyo nasıl yapcam dedi sonrada yardıma ihtiyacın var mı diyo :))

Bu resmi kullanmak zorunda kalmışsınız ama bence çok güzel olmuş.. Maşallah :KK51:

Kızlar hediyelikleride hazırladım nihayet yarın kürdan tabak peçetelik onları ayarlıcam bakalım Perşembe dolma Sarıcam cuma izin alıp Kuaför kıyafet işlerini halletmem lazım bide renkli irmik topu yapıcam diğer ikramlıklar annemde Cumartesi işyerinden iki arkadaşım gelicek süslemeye Yardıma erkenden umarım herşey planladığım gibi olur

Maşallah canım hepsi çok güzel olmakl

Canım artık ayda 600 gr alamazlar geçen ay can 200 gr almıştı hatta ondan önceki ay 100gr verdi. Doktor bundan sonra pek almaz çok hareketli dedi. Zaten çok uzun zamandır 600 gr almıyor. Bu arada oğlum yürümeye başladı

Maşallah oğlumuza betülde ellerini bırakıp 5-6 adım adım atıyo ama heyecan yapıyo heralde hızlı hızlı koşar gibi geliyo yavaş ve tam bassa daha da yürücek gibi

Kurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş var:rolleyes:Eki Görüntüle 1553726

Hepsi çok güzel olmuş

Sln kizlar bu aralar pek okuyup yazamiyorum kizim cok garekwtkendi bos biraktigim an kalkip balkona gidiyor japida yakaliyorum.Bu arada bizim dogum gunumuz de c.tesi olacak ben cigu hazirligi bitirdim ancak ikranliklar kaldi dun gece byzluk boregi yapip dolaba attim bu gunde kurabiyesibi yaparim yarin da sarmasini son gune salata turleri birakirim.

Bir de kizlar p.tesi kayin validem geldu hem dogum gunu icin hem de haziran on beste ise baslicam kizima bakacak.Babannesi kizima dogum gunu hediyesi altin bilezik almis.Bilezigi gorunce aglamya basladi neyse koluna taktik aglaya aglaya bi hal oldu alisir dedik sabah yine kolunda gordu aglamaya basladi hem baya gldum hemde acaba tum bebekler boyke mi diye dusundum sizin bebislerde de var mi boyle bi durum

Bugun pek bi sessiz buralar:KK53:
Benim sıpa bu gün çığrından çıktı eline tlfnu alamadım bile. Uyududa azıcık dinleniyorum.
Bir de kizlar p.tesi kayin validem geldu hem dogum gunu icin hem de haziran on beste ise baslicam kizima bakacak.Babannesi kizima dogum gunu hediyesi altin bilezik almis.Bilezigi gorunce aglamya basladi neyse koluna taktik aglaya aglaya bi hal oldu alisir dedik sabah yine kolunda gordu aglamaya basladi hem baya gldum hemde acaba tum bebekler boyke mi diye dusundum sizin bebislerde de var mi boyle bi durum
bizede doğduğunda almışlardı künyeyle bilezik. Korkarım dışarda bilezik takmam ama arada heveslenip evde tk diyolar. Parmağıyla çekiştirip duruyo kolunu falan kesicek diye korkumdan takmıyorum

Bugun pek bi sessiz buralar:KK53:

bebişler anneleri perte çıkarmış belli

Maşallah canım hepsi çok güzel olmakl

Maşallah oğlumuza betülde ellerini bırakıp 5-6 adım adım atıyo ama heyecan yapıyo heralde hızlı hızlı koşar gibi geliyo yavaş ve tam bassa daha da yürücek gibi

Hepsi çok güzel olmuş
maşallah betüşe 5-6 adım atıyosa gerisi çok kısa sürede gelir

Sln kizlar bu aralar pek okuyup yazamiyorum kizim cok garekwtkendi bos biraktigim an kalkip balkona gidiyor japida yakaliyorum.Bu arada bizim dogum gunumuz de c.tesi olacak ben cigu hazirligi bitirdim ancak ikranliklar kaldi dun gece byzluk boregi yapip dolaba attim bu gunde kurabiyesibi yaparim yarin da sarmasini son gune salata turleri birakirim.
bende bgn süslemelerle ilgili son işleri bitirip yarın yapacağım ikramlıkları halledeceğim ama benim için cuma mühim kıyafet bulmalıyım mutlaka

bizimkinin bilekliği var ama ne zaman taksam çekiştiriyor bütün dikkatini oraya veriyo diye takamıyorum bi tek doğum gününde takarım diyorum bakalım

Selamlar güzel anneler ve kuzular..istanbul yine gökgürültülü sağanak yağışlıkaranlık puslu..ne güzel dışarı çıkma hayallerim yalan oldu bakalım inş açarda çıkarız...

Kizlar uzman doktor yokmus cumaya kaldi asimiz :KK43:
saglik ocagnda yaptrmyomusun canm?

Bizm de kunyemiz var bayramda takmstm bir kere bi de dogm gununde takcktim unutmusum:KK53:

Kizlar pazartesi ise baslyorm mudurmu aradm biraz once norm fazlasiymisim.ogretmen olan arkadaslar bu iyi bisey mi kotu bisey mi ya?merkeze bagli beldede calsyodm mudurm eylulden once tercih yapcgmizi soyledi.merkezdeki okullari tercih etcm yine ama ya hicbiri gelmezse beni kafalarina gore herhangi bir okulda gorevlendirirler mi acaba?

Selamlar güzel anneler ve kuzular..istanbul yine gökgürültülü sağanak yağışlıkaranlık puslu..ne güzel dışarı çıkma hayallerim yalan oldu bakalım inş açarda çıkarız...
ay böle olunca bide sanki saat hiç geçmiyor yada beş olmuşta çıkamıyomuşum gibi hissediyorum kendimi inşallah toparlar biran önce yağmur kesti gibi

Kizlar pazartesi ise baslyorm mudurmu aradm biraz once norm fazlasiymisim.ogretmen olan arkadaslar bu iyi bisey mi kotu bisey mi ya?merkeze bagli beldede calsyodm mudurm eylulden once tercih yapcgmizi soyledi.merkezdeki okullari tercih etcm yine ama ya hicbiri gelmezse beni kafalarina gore herhangi bir okulda gorevlendirirler mi acaba?
hadi hayırlı olsun ama semine dönemi falan diyodun öyle olunca okula gidilmiyomu nasıl yapıcan emreye kim bakacak bide biraz araştırdım ilginç geldi norm fazlası olunca görevlendirme usulü gibi oluyo heralde idari görev falanda verebiliyolarmış sınıf olmazsa fln memnun olanda var olmayanda tabi öğretmen olan arkadaşlar daa ii bilir

ay böle olunca bide sanki saat hiç geçmiyor yada beş olmuşta çıkamıyomuşum gibi hissediyorum kendimi inşallah toparlar biran önce yağmur kesti gibi

hadi hayırlı olsun ama semine dönemi falan diyodun öyle olunca okula gidilmiyomu nasıl yapıcan emreye kim bakacak bide biraz araştırdım ilginç geldi norm fazlası olunca görevlendirme usulü gibi oluyo heralde idari görev falanda verebiliyolarmış sınıf olmazsa fln memnun olanda var olmayanda tabi öğretmen olan arkadaşlar daa ii bilir

Saol canm emreyi ya anneme birakcm ya babaanneye.uzak bir yere verirlerse diye korkuyorum ya.hazirqn sonuna kadar kesinlesir dedi mudrm.umarim il disi isteyenler atanir da ben okulumda kalirim:)

Back
X