2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canm sadece telefonunu vermemesi mi sana böyle düşündürdü başka bişi de mi gördün
Baska birsey gormedim ama bundan on yil once bi aldatilma olayi yasamistik kendisine sorsan belki hatirlamaz bile ama sanirim ben bu yuzden yuzde yuz guvenemedim hicbir zaman

canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.
Eşim bana telefonunu ver bakcam derse bende vermezdim açıkcası. İnşallah kısa zamanda çözersiniz probleminizi

ay bi hafta kalmış. Biz 2 ay önceden tutmuştuk. Yinede doğal gaz düğünden 1 ay sonra anca açıldı. İyi beklemişler cidden.
Görüşürüz inşallah. Tarhanayı yapmayı becerebilirsem nisa kıza sözüm var getircem mutlaka

Acikcasi bende pisman oldum babasina eski defterleri actigima. Ama suphe de orda zaten kesinlikle babasinin duymasini istemeyecegi seye ragmen inat edip tlfonu vermemesi ilginc

canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.
Eşim bana telefonunu ver bakcam derse bende vermezdim açıkcası. İnşallah kısa zamanda çözersiniz probleminizi

ay bi hafta kalmış. Biz 2 ay önceden tutmuştuk. Yinede doğal gaz düğünden 1 ay sonra anca açıldı. İyi beklemişler cidden.
Görüşürüz inşallah. Tarhanayı yapmayı becerebilirsem nisa kıza sözüm var getircem mutlaka
2 ay bos eve kira mi verdiniz? 1 aydir belki daha fazla oldu ev aradilar bulamadilar en fazla 600 olsun istedi ama kiralik az vardi. Vakitde yaklasinca bu evi tuttu ama eski iste. Haftaya dugun adanada olacak 13 eyluldede konyada olacak.
Tamam canim beklerim her zaman buyur gel elif nisa gokceyle tanissin

Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.

Canm ben de okuduklarimdan aldaltilma olayini cikaramadim acikcasi.dedgi gbi baska bir sebep de olabilir.esim dr bu sekilde istese telefonu vermem kesinlikle.ama sonraki mesajni okuyunca anladim ki hemen aklina boyle bisey gelmesi ve guvenmemen normal.takip et yine de bence.malesef hic kimseye guvenemiyoruz:(

Ben hic asi olmadim olmak zorundamiyiz

Ben de olmadm canm doktorum gerek yok demsti

2 ay bos eve kira mi verdiniz? 1 aydir belki daha fazla oldu ev aradilar bulamadilar en fazla 600 olsun istedi ama kiralik az vardi. Vakitde yaklasinca bu evi tuttu ama eski iste. Haftaya dugun adanada olacak 13 eyluldede konyada olacak.
Tamam canim beklerim her zaman buyur gel elif nisa gokceyle tanissin
Bekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))

Baska birsey gormedim ama bundan on yil once bi aldatilma olayi yasamistik kendisine sorsan belki hatirlamaz bile ama sanirim ben bu yuzden yuzde yuz guvenemedim hicbir zaman
Canim kac yillik evlisiniz? Valla ben erkeklere hic guvenmem hic aldatilmadim ama guvenmem yinede. Sen esini cok seviyorsun suphe etmekte haklisin ama ortada kesin bisey yok canim. Esin inat edip vermemiş de olabilir.

Canim kac yillik evlisiniz? Valla ben erkeklere hic guvenmem hic aldatilmadim ama guvenmem yinede. Sen esini cok seviyorsun suphe etmekte haklisin ama ortada kesin bisey yok canim. Esin inat edip vermemiş de olabilir.
9 yilimiz bitti canim. Nisanlilik doneminde olmustu evlliligimin ilk yillari da supheyle gecmisti malesef.

Anladım canım hemen kötü düşünme belki inat edip vermemiştir ama sen yine dealttan alttan takipte ol inşallah inattir

hmde ne sert bi tokat atiyo bana sesi duyman lazm :) ama çokta güzel opuyo:) anlaasa yapmaz bliyorm ne desem cekiyo valla parmaklarinda hep saclarmi görüyorum oan . buarada bugün kiralik askk gnuu :)))))

Ben yine gününde izleyemedim..evde değildim :cool: artık haftasonu uygun bir boşlukta izleyeceğim..

Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.

öncelikle şunu belirtmeliyim ki sen neye bakmak için telefonu istedin?whatsupı zaten silmiş ve üstüne 4 gün geçmiş diyorsun,yani neden 4 gün sonra?ve şu an neyden şüpheleniyorsun?bu kısmı pek anlayamadım o_O

Ama olayın eşin tarafından karşılanmasına ve ben olsam napardım kısmına yorum yapayım..

Bizde durum şöyledir : eşimle benim teller bi bakıma ortak gibidir..kilitleride var ama biliriz ikimizde ve yanyana bile olsak birimize mesaj geldiğinde o an diğerimiz alır bakar..ya da mesela bakarız,unuturuz söylemeyi bile..arada sosyal hesaplarada bakarız birbirimizin..yani bizim için eşin telefonunu kurcalamak abes değil,yani yanlış veya hata değil..biri ararsa hemen sorarız kim diye falan..böyle alıştık başından beri ve ikimizde rahatsız değiliz bu durumdan..o yüzden ben ondan telefonu istesem ve vermese benim için kesinlikle şüphe çeker bi durum olurdu bu..inat yapmış olabileceği de büyük ihtimal diye düşünürdüm (çünkü eşim inatta yapar) ama ufacık bi ihtimal bile olsa aklımda "acaba" kalırdı..

Ama siz normalde birbirinizin telefonunu kurcalamaz,bakmazsanız ve böyle bir anda oluşan bir durum olduysa bu,o zaman benim gibi düşünmen yanlış olur..o yüzden bu kadar uzun açıklama gereği duydum..eşin inat mı yapar,normalde de yapar mı ya da telefonunu kurcalarsan ne yapar veya istediğinde önceden verir miydi falan tüm bunlar senin bileceğin şeyler..

Ve son olarak..şunu bilir şunu söylerim : hiç bir erkeğe (babana kardeşine,hatta belki yeri gelecek oğluna bile) %100 güvenmeyeceksin..bunu karşı tarafa hissettirmeyeceksin ama hep tetikte olucak hazırlıklı olucaksın..ben eminim ki ortamı oluşursa,şeytana kolay uyan her erkek hata yapar..

Bu saate kdr ahşap puzzle la oynadi. Sok olduk hepimiz ilk baslarda dagitti tek tek ckarttti atti heryere . sonra baktk bitaneyi cikariyo ayni yerine takiyo alkis yaptik ayni şekilde devam etti taktikca kendine alkis yapti oda.şuan düzgün şekilde takiyo hepsni yerine. İyice sokuyo bide eliyle vuruyo girmeyince. Bilseydm digerlerindede alirdm

Back
X