2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar esim bugun bir magaza gormus cok ucuzmus ne alirsan 5 lira kucuk ogluma bir tisort almis Eceye buyuk oglana bakmis birsey bulamamis onlara gore bana da iki tane tayt bir tane tisort almis ama normalde tayt giymemi istemez esofman diye almis ben giydim tayt almissin dedim bilmiyordum beilseydim almazdim dedi evde giyersin dedi evde giycem artik ama guzel taytlar begendim

Kızlar slm.. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz antalyadayız. Oğlum denizden nefret etti asla kuma dokunamıyor. Yanlışlıkla düşse eline kum gelse kıyameti koparıyor. Havuza bayıldı onada ben çok sokmuyorum. Şuanda da burun akıntısı var. Ama genel durumu iyi çok şükür. Çocukla tatil çok zormuş gerçekten.
neden acaba kumdan korkmus olabilir evet zor oluyor tatil bizim en buyuk sıkıntimiz elini tutturmadan kosmasi gezmek istemesiydi yorulmak da bilmiyordu

neden acaba kumdan korkmus olabilir evet zor oluyor tatil bizim en buyuk sıkıntimiz elini tutturmadan kosmasi gezmek istemesiydi yorulmak da bilmiyordu
Bilemiyorum ki peyniride tutamıyor. Cips falan. Şuan küçük diye üstelemiyorum ama ilerleyen zamanlarda da devam ederse mutlaka yardım isteyecegim. Evt ya gerçekten hiç yorulmuyorlar. Arende öyle oteli çok iyi biliyormuş gibi alıp başını gidiyor. Bu arada taytlarını güle güle giy :KK66:

Efe'de durum şöyle :
  • Sabah genelde 7-7:30 gibi uyanıyor..
  • 10-11 gibi ilk uykusuna yatıyor..genelde 2-3 saat bazen de yorgunsa falan 4 saati bulabiliyor..
  • Bir de ikindiden sonra (saat belli olmuyor) 1-1.5 saatlik bi uykusu var..
  • En son gece uykusuna da evdeysek eğer,10-11 gibi yatıyor..
Tam aradığım düzen maşallah efeye gece uyanmiyo tabi emmediği için hayat sana güzel pufpufcum
:)

Bilemiyorum ki peyniride tutamıyor. Cips falan. Şuan küçük diye üstelemiyorum ama ilerleyen zamanlarda da devam ederse mutlaka yardım isteyecegim. Evt ya gerçekten hiç yorulmuyorlar. Arende öyle oteli çok iyi biliyormuş gibi alıp başını gidiyor. Bu arada taytlarını güle güle giy :KK66:
Sagol canim:)

Sizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)

Sizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)
Tam hareketli zamanlari ve tehlikeyi de bilmiyorlar zor oluyor o yuzden bir sene sonra daha rahat oluruz insallah

Gece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakali

Aynen:(emre de sık uyanir oldu yine

Biz de vazgectk tatilden ama uzulmuyorum canim:)emre de hic durmuyo bir yerde.baska bir eve bile gittgmzde pesinde dolanmaktan yoruluyorum farkli bir sehri dusunemiyorm bile:(seneye insallah

nsy5555 nsy5555 seminere gitmedm canm.okulum oturdgm eve cok uzak tek basima gitmem siknti esim de calstgi icin goturemedi.smdi de tasinmayla ugrasyoruz.bakalm bakici bulursam baslarm annem de gelir bir sure.ama bulamazsam birkac ay daha izne ayrilirim.zaten karisik buralar korkuyorum da acikcasi:(

Gece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakali

Aynen:(emre de sık uyanir oldu yine hatta salliyorum su an uyusun diye

Biz de vazgectk tatilden ama uzulmuyorum canim:)emre de hic durmuyo bir yerde.baska bir eve bile gittgmzde pesinde dolanmaktan yoruluyorum farkli bir sehri dusunemiyorm bile:(seneye insallah

nsy5555 nsy5555 seminere gitmedm canm.okulum oturdgm eve cok uzak tek basima gitmem siknti esim de calstgi icin goturemedi.smdi de tasinmayla ugrasyoruz.bakalm bakici bulursam baslarm annem de gelir bir sure.ama bulamazsam birkac ay daha izne ayrilirim.zaten karisik buralar korkuyorum da acikcasi:(

Bol uyanmali bir geceydi kalk emziriyorum yatır tekrar kalk emziriyorum yatır yoruldum valla anlamıyorum ki ben bu çocuğu akrabaların çocukları var umutla doğdu onlar aksam 9 gibi yatıp sabaha kadar uyuyor muş bende 2-3 kez uyansa oynayacağım :(

Bencede sevin biz hiçbişey anlamadık. Bide üstüne hasta ettik. Seneye çok daha iyi olur umarım.

Bacilarim nasilsiniz ? Karnim artik iyice belirginlesti :)
Ayrintilida da cinsiyetimizi kesinlestirdikten sonra hazirliklarimiza baslayacagim ins. :-)
Ablama erkek dedikten sonra kiz dedilerde :)
Bol uyanmali bir geceydi kalk emziriyorum yatır tekrar kalk emziriyorum yatır yoruldum valla anlamıyorum ki ben bu çocuğu akrabaların çocukları var umutla doğdu onlar aksam 9 gibi yatıp sabaha kadar uyuyor muş bende 2-3 kez uyansa oynayacağım :KK43:
Aysegulum sen her uyandiginda emzirdigin icin daha sık uyaniyor umut...
Ali Yasin i artik tamamen kestim normalde bir kere ya kalkar ya kalkmazdi simdi araliksiz 9-10 saat gece uykusuna yatiyor masaallah ♥

Bacilarim nasilsiniz ? Karnim artik iyice belirginlesti :)
Ayrintilida da cinsiyetimizi kesinlestirdikten sonra hazirliklarimiza baslayacagim ins. :-)
Ablama erkek dedikten sonra kiz dedilerde :)
Aysegulum sen her uyandiginda emzirdigin icin daha sık uyaniyor umut...
Ali Yasin i artik tamamen kestim normalde bir kere ya kalkar ya kalkmazdi simdi araliksiz 9-10 saat gece uykusuna yatiyor masaallah ♥
Canım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyor:(

Canım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyor:KK43:
Evet canim zaten kisa surede acikmasi imkansiz gibi bisi...
Seni istiyor o :)

Bu arada seni buralarda görmek çok güzel özletme kendini selam ver kaç arada:)
Cok sagol bacim arada ce ee yapar kacarim :KK39:

Back
X